Campionatul Mondial 2014

• In opinia mea,Germania va castiga in aceasta seara.Argentina il are pe Messi dar Germania are o echipa!

• Un event frumos si multumesc staff ului pentru acest event.Pai ce sa spun ca am luat din 500 baloane aur,doar cei mai important sunt cele 59 perle albe,43 vrajeste,10 intareste,18 citite si restul carti commandant(bune pentru a face lvl 90 samanca),elixir,boabe zen,perle albastre si rosii etc etc.Intr un cuvant un event super reusit ...SUCCES

La revedere metin2ro

• Am si eu o mare nelamurire.
    Am auzit zvonuri cum, ca, dupa terminarea eventului dropul de la Baloanele de Aur se va schimba :| !
    Este adevarat ?! :dash:

• Ar trebuii sa primesti BAN direct pentru intrebarea asta.

de ce? pentru ca esti ..... si nu citesti.

**Avertisment pentru posthunt. Daca nu ai un raspuns, de ce postezi? Ashani

• Da-mi pm te rog cu raspunsul :|.
    Mersi mult !

**Avertisment pentru posthunt. Daca tot i-ai cerut sa iti dea pm, nu puteai sa o faci prin pm? Ashani

• Daca eventul s-a terminat la ora 23:59 atunci, mie dc mi-a picat o minge la ora 4:20 ?? :| :| ??

z1p3k --> Is Here

OCUPATII : Cresk si fac bani pe Volans :rocketlauncher: :rocketlauncher: :thumbup: :thumbsup:

• Deci pana la urma s-a terminat eventul ? Am dropat acum cateva minute 4 mingi de fotbal la niste metine.

• A batut Germania pe Argentina eu sunt cel mai dezamagit pentru ca a pierdut Argentina , ma apuc de mingi.

• Dupa ce se termina eventul,mai ramane optiunea aceea la muzician sa transformam mingile in baloane ?

• Dupa ce se termina eventul,mai ramane optiunea aceea la muzician sa transformam mingile in baloane ?

Nu .. dupa ce se termina eventul nu o sa mai poti transforma mingile in baloane .. De fapt asta a fost eventul ... dropul de mingi si sa le putem transforma .. deci clar ca nu o sa mai poti transforma in baloane .. si nici nu o sa mai cada mingile -Fotbal-

• Deci pana la urma azi la ora 11 se termina evntul?Eu am inteles ca maine dupa mentenanta se va termina eventul....

***Avertisment pentru posthunt. Ashani

Ei bine, odata ce stim tara cu cel mai puternic fotbal din lume in 2014, e timpul sa ne oprim si noi din a da pase la Yu-Hwan.
    Pentru a acorda cu atentie minutele de prelungire, fluierul final se va auzi pe 15.07.2014 la ora 11:00.
    Profitati de aceasta sansa si castigati ultimele Baloane de Aur!

• Daca iti faci un cont nou acolo scrie ca mentenata o sa fie marti de la ora 11 pana la ora 1 .. chiar daca pe joc scrie ca miercuri e mentenanta .. deci poate e ceva special si doar acuma e marti .. nu stiu . In mod clar a spus Half ca pe 15.07.2014 se termina eventul la ora 11 .

• A fost foarte bun eventul asta cu ocazia CM 2014, dar parca meciurile si iesirile afara au fost mai interesante.

Am strans in jur de 70 de baloane de aur, majoritatea le-am deschis pe parcurs, dar am reusit sa si filmez ce am deschis azi in jurul orei 12!
    Din 35 am fost placut surprins fata de pana acum, am fost mai multumit.
    Eventul in sine a fost mai mult de distractie si atat, cel putin pentru mine.
    Felicitari Metin2.Ro si GameForge pentru asta!

Cu toate ca au fost probleme pe parcurs, s-a compensat cu dropul si cu faptul ca Germania, echipa mea preferata, a castigat campionatul mondial.

Video aici : https://www.youtube.com/watch?v=t21I83o2020

P.S Am experimentat noi functii in Sony Vegas si sunt foarte uimit de ceea ce poate acest program.
    Va las pe voi sa vedeti!

• A fost un event foarte frumos,la fel de bun ca cel de craciun,pasti si haloween.Am strans multe baloane pe care le-am vandut dar am mai ramas cu 50 de baloane de aur pe care le voi vinde dupa ce se vor scumpi sau le voi desface daca se scumpesc perlele.Video aici