Salut.
Pentru intrebarea 1: Depinde de nivel, restul itemelor, etc. Dar daca stai mai prost cu banii, atunci merge si cu 1.5k pv.
Pentru intrebarea 2: Daca bati metine e mult mai bun ribul. De ce? Se simte diferenta dintre rib si fms, daca ai cam 500 hit cu fms-ul, cu ribul o sa dai cam 600, daca cu fms-ul dai 1k, cu ribul dai 1.2k, ceva de genul. Daca bati de jos, clar fms.
Ce sa aleg?
-
-
1. Daca esti farmer map1/2 nu contează daca ai 1.5k pv sau 2k pv. De asemenea contează nivelul itemelor (ex. Cizme de piele 29+5/6 1.5pv superioare celor de lv 1-30 cu 2k pv datorita bonusului sageti) Daca esti un jucător cu lvl mai mare care farmeaza lord munte ai nevoie de iteme 2k pv... Totul tine de cum rezisti
2. Rib daca bati metine de pe cal si fma daca bati de jos. La metine economisesti cam 10/15hituri daca dai cu ribul
-
Topic unit cu cel dedicat. Mai multa atentie cand postezi te rog.
-
Salut.As vrea sa stiu ce bratara ar fi ideala pentru v4 dintre urmatoarele:
- LC+9 1-2K PV(sau 1500) si 20 diavol
- Aur alb 20 diavol 10 abs( am auzit ca absorbtia e bugata)
- Cristal+9 2kpv 20 diavol(o sa am buffer leac si nu o fiu otravit mai deloc,o sa fiu lecuit constant de otrava si incetirie)
Nu ma intereseaza varitia de pret,doar eficienta in v4,pentru ca vreau ca la 75 cu P tais P armura G1 teama M4+ vartej sa bat in cea mai mare camera din V4(voi avea o alchimie decenta)
Multumesc -
Topic unit cu cel dedicat. Mai mult atentie cand postezi pe viitor!
-
Salut.As vrea sa stiu ce bratara ar fi ideala pentru v4 dintre urmatoarele:
- LC+9 1-2K PV(sau 1500) si 20 diavol
- Aur alb 20 diavol 10 abs( am auzit ca absorbtia e bugata)
- Cristal+9 2kpv 20 diavol(o sa am buffer leac si nu o fiu otravit mai deloc,o sa fiu lecuit constant de otrava si incetirie)
Nu ma intereseaza varitia de pret,doar eficienta in v4,pentru ca vreau ca la 75 cu P tais P armura G1 teama M4+ vartej sa bat in cea mai mare camera din V4(voi avea o alchimie decenta)
MultumescBratara aur alb. E ceva mai buna, 20 diavol 10 abs, nu stiu daca absortia e bugata, poti face un ticket sau eventual poti intra pe IRC si sa intrebi.
-
Salutare tuturor! Daca se poate, am si eu o nelamurire. Pentru un sura AM, care sabie otravita ar fi mai buna:
1. Medie mai mica, dar cu un bonus suplimentar (ex.: medie 25%, 20 diavol sau 12 int etc.);
2. Medie mai mare, dar cu restul bonusurilor praf (ex.: medie 35%).
Multumesc! -
Topic unit cu cel dedicat.
-
Doresc să achiziţionez o eşarfă cu 15% absorbţie şi nu ştiu ce să aleg pentru ea:
Arc beta+6 care îmi va da: atac 47-77, viteză de atac 2%, 1% semiom, 1% mobi.
Arc de 75+6 pm 35 care îmi va da: atac 36-51, viteză de atac 3%, 5 pagubă medie.
Păreri? -
Doresc să achiziţionez o eşarfă cu 15% absorbţie şi nu ştiu ce să aleg pentru ea:
Arc beta+6 care îmi va da: atac 47-77, viteză de atac 2%, 1% semiom, 1% mobi.
Arc de 75+6 pm 35 care îmi va da: atac 36-51, viteză de atac 3%, 5 pagubă medie.
Păreri?Zic sa cauti un arc de 75 +0 cu 40+..chiar 45+ si sa ii dai tu +,ar fi mult mai buna esarfa.
-
Salutare tuturor! Daca se poate, am si eu o nelamurire. Pentru un sura AM, care sabie otravita ar fi mai buna:
1. Medie mai mica, dar cu un bonus suplimentar (ex.: medie 25%, 20 diavol sau 12 int etc.);
2. Medie mai mare, dar cu restul bonusurilor praf (ex.: medie 35%).
[font='Comic Sans MS, sans-serif']Multumesc!Alege-o pe cea cu 35% paguba medie. Chiar am avut ocazia sa fac comparatie intre una cu 26% si 20 diavol si una cu 30% fără bonusuri. In v4 cea cu diavol avea damage cu vreo 100 mai mult pe hit (lovitura normala). Deci cu 35% paguba medie dai sigur mai mult. Plus ca o sa ai nevoie de ea si pe la metine, ca doar nu o sa înțepenești in v4.
Spor la farmat! -
La ce nivel as avea un drop mai bun ? 42 sau 55 ?
Am un war de 42 P aura G1 iures cu fms+9 pm36 5crit p+4 si itemele pvp + buff de 55 m8 m7 m6. As vrea sa stiu unde as avea drop mai bun la nivelul asta si la ce ar merita sa farmez . **FARA MANUSA** -
Vale, Desert, Munte: - gasesti metine de nivelul tau, la toate ai drop bun ceea ce inseamna carti, piertre+3+4, autorizatii, obiecte de upgrade valoroase, SS-uri. Mai ai la dispozitie 3 sefi: Orc, Testoasa, Vulpe. In vale poti bate pentru dinti sau carti blestemate, cozi de sarpe, scorpion cu + (pentru ultimele 2 poti bate si in desert), clesti, etc.. Pe munte poti bate pentru leac+ care este cautat de obicei.
Mai poti incerca si DT-ul pana pe la etajul 3 si BOSS, sau chiar mai sus daca poti.
Ai mai avea la dispozitie temnitele maimutelor, unde dupa parerea mea, doar la Boss ar renta sa mai bati pentru SS-uri.
Mai ai la dispozitie pescuitul si mineritul, doar rabdare sa ai. Solutii sunt multe, depinde ce se cauta si ce te atrage. Aveam un farmer mic pe nume E40, il tineam la lv 40 si uneori faceam mai multi bani cu el, decat cu cel de 95, personal as prefera level 42 pana as strange un buget frumos, sa zicem pana cand mi-as echipa complet caracterul cu full sageti si diavol pentru v4, apoi as face direct 75. In timp iti poti strange si un stoc mare de ss-uri si carti, ca sa iti asiguri P-urile. -
Ce piatra sa aleg la un: FMS pm37 [5 patrundere] cu piatra: Mob +4... Patrundere +4 sau critica? Pentru un war corp la farmat.
Multumesc
-
Ce piatra sa aleg la un: FMS pm37 [5 patrundere] cu piatra: Mob +4... Patrundere +4 sau critica? Pentru un war corp la farmat.
Multumesc
Salut! Iti recomand sa folosesti piatra loviturei fatale+4 deoarece 5% patrundere ai.
On: Ce sa aleg dintre un Ninja lama si Sura AM pentru caracter pirincipal? Si de ce?
-
Buna, ce bratara sa aleg intre : lacrima cer 1.5k pv 10 hh sau aur alb 10 hh si 10 patrundere ?
-
Buna, ce bratara sa aleg intre : lacrima cer 1.5k pv 10 hh sau aur alb 10 hh si 10 patrundere ?
Bratara de aur alb este o alegere mai buna , patrunderea ajuta foarte mult in pvp , mult mai mult decat 10% critica.
-
Eu am renuntat la bratara aur alb+9 10hh 5 patrundere pentru o bratara lacrima cerului +9 2kpv 5hh.Mult mai bine dau dmg acum cu bratara lacrima cerului,deci eu as alege bratara lacrima cerului+9 1,5kpv 10hh...SUCCES
-
Daca esti ninja, clar bratara de aur alb.
-
Fms sau rib,pentru duel war mental,nu pot să mă decid,păreri,trebuie pu pc pt war mental,nu?