• ce sa aleg, sa raman cu sura AM level 75 si sa farmez in V4 (sau daca puteti sa-mi spuneti alte locuri) sau sa fac 95 pentru mapa beta?

In v4 ai ca drop armele de 70+0-+4,scoici,flori,cutii fier etc pe cand in mapa 95 ai mantii curaj,inele xp,ss uri,carti competenta,carti respingere etc.Pentru V4 ai nevoie de iteme cu bonus tare impotriva diavolului si rezistenta sageti,pe cand in mapa95 ai nevoie de iteme rezistenta magie,sansa de blocare, abs pv si alchimie bunicica.Eu ti as recomanda sa mergi usor in lvl fara inele xp in v4 la drop in camera 40 pana la lvl 84 si dupa in camera 46/47 pana la lvl 90...Succes

La revedere metin2ro

• In v4 ai ca drop armele de 70+0-+4,scoici,flori,cutii fier etc pe cand in mapa 95 ai mantii curaj,inele xp,ss uri,carti competenta,carti respingere etc.Pentru V4 ai nevoie de iteme cu bonus tare impotriva diavolului si rezistenta sageti,pe cand in mapa95 ai nevoie de iteme rezistenta magie,sansa de blocare, abs pv si alchimie bunicica.Eu ti as recomanda sa mergi usor in lvl fara inele xp in v4 la drop in camera 40 pana la lvl 84 si dupa in camera 46/47 pana la lvl 90...Succes

mersi frumos! Iar camera 40 e prima nu?

ORION :love:

• Salutari, se merita sa cumpăr un Jad cu 24% pv (doar atat) sau un Jad opac cu dublu pv? Am facut un calcul si tot cam pe acolo ajung doar ca asta cu 24% este mult mai ieftin decât opacul cu dublu pv.

• jad opac dublu pv

24% se calculeaza doar ce ai la status (vit)si in cazul asta iti ofera putin pv .ex:24% din 6000 pv=1440 pv

nu se calculeaza si bns de pe itemele cu pv

• Salutare, am un razador cu 3 skilluri (Berseker, Antrenament si Restaurare) si ma gandeam sa ii scot Restaurarea. Ce magie ar trebui sa pun in loc ca razadorul sa ma ajute mai mult in templul Ochao sau in v4?

• eu a-s pune vampirism, asta bine inteles daca mai ai daune abs PV pe iteme sau daca esti sura AM

sunt razboinic pe aura, am 29% abs PV, eu ma gandeam la Obstructie sau Carte Anti-Magie, dar si la Vampirism.

• Salut! Si eu detin tot un war aura si razador 3 skill, recomand sa alegi obstructie pt ca ai nevoie de blocare atac corporal si din toti pe care ii cunosc warior aura asta au ales ,berseker, obstructie si antrenament.

• Salutari!
    Dupa cum spune si titlul, am nevoie de parerile voastre in ceea ce priveste alegerea unui caracter echilibrat cu care sa poti face bossi dar sa fie si pvp decent si sa nu fie chiar un chin ca sa il cresc.Momentan detin o Sura AM de 75 si un Ninja Lama de 90.Problema este ca in pvm cu ninja nu prea am rezultate,iar sa investesc f mult in alchimie pe el ,sa ii iau costume si sa mai imbunatatesc setul de v4 ca sa il fac 95 nu stiu exact daca se merita(momentan am 70 diavol 40 sageti) ca pana acum caracterul asta doar a "mancat" bani fara sa pot produce cu el ceva.Astept sfaturi

• Ar merita investit in sura AM pentru pvm. Ideea e ca iti trebuie un minim din fiecare, ce mai ar trebuii sa investesti inca 20 sageti zic eu, un rubin, un jad si poate poate un onyx. Ar ajuta si un porcusor.
    Dupa mai mult ca sigur o sa scoti banii din el si o sa-i poti face itm de pvp, sa nu uitam ca sura AM la nivel mare este foarte bun PVP.

• Salut tuturor!

Am un war mental lv 55 in care am investit ceva timp si yang. Momentan are P corp si restul m-uri, iteme decente (cred ca ar fi un total de 2kkk).

Vreau sa stiu si eu niste pareri, se merita sa continui pe mental sa cresc lv 75+? Eu joc mai mult solo si am inteles ca lv mare nu e cine stie ce de mental ... Sa trec pe un sura am sau war cop?

Mentionez ca prioritatea (placerea mea in joc) o are ramura pvm si pe locul 2 este pvp-ul.