Care skill este mai bun pt. al 2-lea M dupa Sageata de Foc? Sageata Otravita sau Foc Repetat? Care din ele da cel mai mare damage? Am observat ca da mai mult damage Foc Repetat fata de Sageata Otravita chiar si cu toate ca Sageata Otravita la P are 100% sansa otravire si are damage suplimentar.(nu ma intereseaza sa dau otrivire si sa fug, ma intereseaza damage cat mai mare)
Astept pareri!
Ce sa aleg?
-
-
Salutari!! Am si eu o mare nedumerire.As vrea sa construiesc un caracter PVP si nu stiu ce sa aleg intre Saman Leac si Sura BM!! Doresc sa le tin la 55/61,cel putin pana fac G/P.Caracterele sunt construite.Samanul are 55 sura are 31.De iteme nu se pune problema,detin iteme full hh,seturi,etc...
-
Da mai mare dmg pe otravita decat pe foc repetat, cu sau fara otrava. Al 2-lea M otravita, al 3-lea foc repetat. + ca nu trebuie sa fugi incepi cu sageata otravita si ajuta enorm de mult in cazul in care a intrat otrava.
-
Care skill este mai bun pt. al 2-lea M dupa Sageata de Foc? Sageata Otravita sau Foc Repetat? Care din ele da cel mai mare damage? Am observat ca da mai mult damage Foc Repetat fata de Sageata Otravita chiar si cu toate ca Sageata Otravita la P are 100% sansa otravire si are damage suplimentar.(nu ma intereseaza sa dau otrivire si sa fug, ma intereseaza damage cat mai mare)
Astept pareri!Clar sageata otravita,sansa la stun otrava + dmg...adevarat repetatu da dmg mai amre dar nu este o diferenta mare..otravita se facea oricum primu skill,cu el se si incepe la un duel .
-
Topicuri unite cu cel dedicat
-
Am vazut pe youtube unii arcasi care dadeau pe foc repetat la m mai mult decat sageata otravita la g, dar erau videoclipuri mai vechi.
-
Cum sa aleg sts-ul sura AM, precizez ca am nivel 75 sura AM.
-
Full INT VIT clar . Restul de puncte depinde de tine: vrei Damage alegi STR , vrei sa rezisti mai bine alegi DEX.
-
Ce sa aleg dintre o otrăvită +6 pm 37 (o detin momentan) si o otrăvită +8 pm 31 sau +9 pm 25? Se merita sa încerc eu sa o plusez pe asta ?
-
Personal as tine-o p-asta pgm37 . Nu o plusa e bataie mare de cap. Mai bine o tii asa si faci bani de una +9 cu medie 35+ . Acum depinde si de noroc cu plusatu , incearca sa bagi ceva bani dar nu te intinde prea mult , ca bagi in ea cat nu face
-
Buna,
Ce sa aleg?
Bratara lacrima cer +9 (2kpv , 10 semiom ,10% rez fulger , ) si deja critica oferita de la bratara - 1.1kkk yang
Bratara aur alb +9 (10 semiom , 10 magie, 10 foc ) si deja PV oferit de la bratara - 2.6kkk ? -
Buna,
Ce sa aleg?
Bratara lacrima cer +9 (2kpv , 10 semiom ,10% rez fulger , ) si deja critica oferita de la bratara - 1.1kkk yang
Bratara aur alb +9 (10 semiom , 10 magie, 10 foc ) si deja PV oferit de la bratara - 2.6kkk ?Daca te referi la pvp trebuie sa ai bratara lacrima cerului+9 ( pv+10semiom ).Si bratara aur alb+9 este buna,dar ai din start lipsa celor 14% sansa de lovituri critice pe care le ofera bratara lacrima cerului+9.
-
Scut pentagon +9 imun 5hh sau scut rotund negru+9 imun 12 dex 6putere . Atat pvm cat si pvp , mentionez ca am mental 55 si aura 42 sa ma ajute pe ambii cat de cat. Multumesc anticipat
-
Scut pentagon +9 imun 5hh sau scut rotund negru+9 imun 12 dex 6putere . Atat pvm cat si pvp , mentionez ca am mental 55 si aura 42 sa ma ajute pe ambii cat de cat. Multumesc anticipat
Eu sunt de parere ca pentagonul e mai util, adica si eu am avut de ales intre doua scuturi asemenatoare si am optat pt rotund imun 5 hh, si pot sa zic ca a meritat mai ales pe partea de pvp, dar este strict parerea mea. Mai asteapta si alte opinii din partea colegilor ceva mai experimentati! Spor la joc!

-
Buna
Sunt sura AM de lvl 100 cu bio atac atac alchimie opaca !
As vrea sa stiu si sa imi dati un sfat/parere despre papuci de echipat
Eu ma bazez pe bosi in primu rand pe razador
In momentu de fata dau 6,5 in razador cu papuci de apa!Sa continui cu papucii de apa sau sa imi iau papuci de foc!!!Nu stiu ce sa fac... -
Topic unit cu cel dedicat
-
Buna
Sunt sura AM de lvl 100 cu bio atac atac alchimie opaca !
As vrea sa stiu si sa imi dati un sfat/parere despre papuci de echipat
Eu ma bazez pe bosi in primu rand pe razador
In momentu de fata dau 6,5 in razador cu papuci de apa!Sa continui cu papucii de apa sau sa imi iau papuci de foc!!!Nu stiu ce sa fac...Tu decizi scazi din rezistenta si adaugi atac la razador ai nevoie de rezistenta la pg abilitatii si papucii de apa iti da asta ..cei de foc doar iti da putere impotriva monstrilor
-
Eu bat razadorul cu 24 rezistenta la abilitate (14 diamant, 10 titan). Daca pui mult foc pe tine si ceva absorbtie, mai ales ca esti sura am, poti sa renunti la rez pc pentru extra dmg
-
Eu bat razadorul cu 24 rezistenta la abilitate (14 diamant, 10 titan). Daca pui mult foc pe tine si ceva absorbtie, mai ales ca esti sura am, poti sa renunti la rez pc pentru extra dmg
ai dreptate!!
-
Salutare , am level 70 si in mare parte farmul meu este pe sohan la metine , am o nelamurire in a alege un colier care sa ma ajute in mai multe privinte .
O optiune ar fi un colier de aur alb+9 2k pv 10 critica 15 sageti iar cealalta ar fi un colier lc+9 2k 10 critica .
Acuma problema mea e ca am si un farmer nivel 35 m9 aura pe care vreau sa il folosesc ca caracter principal pe viitor ..Merita 600kk colieru de aur alb sau cel lc 1kkk ?
Numai bine !