• Acum depinde până la ce lvl vrei sa urci caracterul de 35 .. ? Dacă îl ții la 40 45 o sa ai nevoie de sageti daca famrezi in vale la Metine iar critica iti va prinde bine si pretul e mai avantajos. În schimb daca îl urci la lvl mai mare te poate ajuta colierul lacrima iti ofera 20 pătrundere. (Dar nu ai sageti ) depinde de tine .

• Acum depinde până la ce lvl vrei sa urci caracterul de 35 .. ? Dacă îl ții la 40 45 o sa ai nevoie de sageti daca famrezi in vale la Metine iar critica iti va prinde bine si pretul e mai avantajos. În schimb daca îl urci la lvl mai mare te poate ajuta colierul lacrima iti ofera 20 pătrundere. (Dar nu ai sageti ) depinde de tine .

Momentan il metin asa pana fac G aura , este m8 momentan , apoi ma gandeam sa urc nivel 45-50 maxim pentru farm desert si bo culeg niste ss si ce mai e pe acolo .
    Vreau sa dau lvl 70 in maxim 2-3 saptamani si sa farmez sohan apoi sa iau o otravita si sa urc 75 .
    Ideea e ca nu stiu clar inca ce sa aleg acea 4 putere + finisajele de pe aur alb sau patrunderea de pe lacrima cer .. :(

• Doresc sa-mi cumpar o esarfa de 18% goala, si nu stiu ce sa aleg sa pun pe ea, dintre un arc cioara +6 cu medie 40, sau un arc beta+6.Care arc e mai bun?
    PS.Ce mi-ar oferi mai mult atac in pvm, esarfa sau un mistret?

• Doresc sa-mi cumpar o esarfa de 18% goala, si nu stiu ce sa aleg sa pun pe ea, dintre un arc cioara +6 cu medie 40, sau un arc beta+6.Care arc e mai bun?
    PS.Ce mi-ar oferi mai mult atac in pvm, esarfa sau un mistret?

pentru esarfa pvm arc cioara .. se merita si arc beta dar +9 pentru ca iti ofera un atac considerabil mai mare

• Daca te intereseaza pentru pvm in majoritatea cazurilor e mai avantajos un arc cu atac si paguba medie decat un arc doar cu atac(evident aici nu comparam un arc cioara +6 pm 40 cu un arc Phoenix +9 ). Asa cum spune si MaxPrim vorbim de media 7,nu 6 iar daca doresti sa ai si atac mare si pm poti astepta sa apara un arc zodiac(dupa evenimentul de Paste multi si-au umplut inventarele de vrajeste obiectul 8) ,sigur o sa apara si arme de pus pe esarfe) care nu va trebui sa fie + foarte mare pentru ca e o arma cu valoarea atacului comparabila cu a arcului Phoenix, deasemenea poti incerca sa imbunatatesti esarfa . Iar ca sa inchei esarfa va da undeva la 40+-60+ val atac si 7pm iar mistretul 20% , eu iti recomand sa le achizitionezi pe ambele si ne spui tu cum e ;) . O seara buna

• Încep prin a îmi cere scuze dacă nu am postat unde trebuie. Nelămurirea mea este: sa cumpăr un otel +9 și sa îl transform sau sau sa cumpăr/creez un costum vânător dragon și sa îl bonusez pe acela? Dacă cumpăr unul voi pierde din bonusuri la fel ca la armele beta ??mulțumesc anticipat

• Daca transformi otel +9 nu pierzi bonusurile si pietrele si nici nu are sansa de a esua...DOAR DACA IL TRANSFORMI la Amiralul Angmur.

La ce arme beta ai pierdut tu bonusurile? Si la acelea e ca si la armuri, daca transformi arma de 90 +9, are sansa de 100% si pastreaza bonusurile si pietrele (trebuie sa mergi pt asta in vale la Seon-Peyong)

Daca cumva ai mers sau incerci sa transformi atat arma cat si armura la Jae-Seon-Kim atunci poate esua si pierzi bonusurile.

Don't force it...take a bigger hammer !

• Dacă cumperi o arma beta +oricât și o bonusezi nu vei mai prinde în veci 2× hh. Aceasta era dilema mea . Dacă iau o armura beta +0 și încep sa o fac (plusata,pietrată, etc) nu știam dacă este vreo șansă să nu mai prind vreun anume bonus pe ea.

• Salut, la armuri nu se "renunta" la vreun bonus daca cumperi direct beta goala de exemplu poti adauga/schimba bonusuri ca pe un otel.
    Doar la arme se pierde acel dublu hh daca nu evoluezi la seon din batalie, triton si asa mai departe...

• Hai ca imi place de voi toti , omul a intrebat de un cont Universal adica sa isi faca treaba pvm cat si pvp , toti zic Sura ( BM ) - Ninja - War (Aura) - Sura ( AM ) dar nici unul nu ai recomanda Lycan , eu am Lycan 90% ITM PVP pe el singurul ITM PVM este o pereche de Qilin -2k pv - 5 Critica - 5 Blocare - 5 Incetinire - 10 Sageti ,Alchimia o am Amestecata nu e Excelenta ,in rest ori ce itm are 2 aparari sau 3 sabie maini pumnal colti etc , merg la Jutung in 5 persoane cu lv 95 care ori nu au Alchimie ori nu au Biolog gata si totusi al facem , sfatul meu ramane sa iti faci un lycan si exemplu o Otravita+6 PM45 este peste 12won o pereche de Gheare Soim+6 PM45 maxim 5won singurul ITM scump ai Ghearele Verzi+9 X2HH cele pvp cam 20won asa modeste ,dar daca farmezi o sa aduni bani pentru ele. Hai Noroc si Spor la Joc. :thumbup:

• Ce sa aleg intre rubin opac cu medie si atac si rubin opac cu atac si aparare?Sunt sura arme magice si am aparare 320 cu P tais ce m-ar avantaja mai mult?100 aparare sau 8 medie(nu imi permit sa cumpar atac medie aparare)

• Ce sa aleg intre rubin opac cu medie si atac si rubin opac cu atac si aparare?Sunt sura arme magice si am aparare 320 cu P tais ce m-ar avantaja mai mult?100 aparare sau 8 medie(nu imi permit sa cumpar atac medie aparare)

Ia unul cu atac si medie. Aparare ai destula ca si sura am, datorită skilurilor. Si pe viitor poate il schimbi cand aduni bani.