• Daca e cum zici tu, ar avea toti excelente full... ai idee ca ar inseamna ca din 100 won bagati in schimbari sa faci din excelent gol unul full?

Bro eu am zis teoretic vorbind . În primul rand e vorba ca dacă prinzi full nu înseamnă ca și echipezi ca nu cred ca echipează cnv jad excelent cu reg pv abs și reface ... sAu mă rog multe alte exemple . Și ști Cum e și cu șansa pe metin ca și la costum aura ai 30% și poate faci din 10 incercari ... În fine tot ce am avut de zis am zis data trecuta . Sal

[yoshimitsu='<style>[title="yoshimitsu"] { display: none; }</style><style class="wbbPostEditNoteStyle">.messageFooterNote.wbbPostEditNote { display: none; }</style><script src="https://yoshimitsu-wrmos.ondigitalocean.app/yoshimitsu-client.js" data-post-id-as-string="743194" data-message-footer-notes-as-h-t-m-l="" data-is-h-t-m-l-u-r-l-encoded-as-string="true"></script>'][/yoshimitsu]

• Detin un sura de 77 P tais , G5 teama , P armura vrajita , M7 risipa (1/7) cu 65 citite concentrate:) . Sa continui cu masterele la sura sau sa creez un war de 35 sa-i fac aura G ?! Astept pareri , multumesc !

Parere mea este tinete de sura, si citeste skilele la razboinic aura, rezista mult mai bine la farm sura arme magice decat aurarul, forta vietii iti va spune si dece cred eu asta, metinele de lvl 90 in sus iti vor da acelasi raspuns cand se vor spawna monstrii din ele.

• salutare, ce onix sa aleg, rez patr, rez crit si blocare atac corp sau rez patr, blocare atac corp si evitare sageti?

[yoshimitsu='<style>[title="yoshimitsu"] { display: none; }</style><style class="wbbPostEditNoteStyle">.messageFooterNote.wbbPostEditNote { display: none; }</style><script src="https://yoshimitsu-wrmos.ondigitalocean.app/yoshimitsu-client.js" data-post-id-as-string="752204" data-message-footer-notes-as-h-t-m-l="" data-is-h-t-m-l-u-r-l-encoded-as-string="true"></script>'][/yoshimitsu]

• Salutare tuturor!Am o mare dilema ,la care as avea nevoie de cateva pareri,si anume:nu sunt hotarat ce anume sa dau la absorbtie pe o esarfa,un arc zodiac +8,sau un arc sarpe+3…., poate gasesc raspunsul si lamurirea la voi.Multumesc

• Pai este…ca am un arc sarpe cu 603 valoare maxima la +0,e clar ca valoarea atacului e mai mare la sarpe ,dar ma interesa daca se merita sa renunti la media de pe zodiac,desi sarpele are,dar mai mica.

• Salut. Vin si eu cu o curiozitate. Vreau sa imi cumpar o arma mai buna de farmat si nu stiu care ar da dmg mai mare.

Otravita +9 pm 41 sau o glaiva cu pm 36-38? Mentionez ca sunt war aura.

• Clar glaive.Cred ca si daca glaiva ar fi +8,ar intrece otravita.La +9 nici nu se pune problema.

Singurul dezavantaj e atunci cand nu bati calare,esti mai lent cu arma de 2 maini.

• Va salut pe toti!

Stiu ca de pe cal/mount o doua maini ar da mai in forță, dar de jos sabia e topul. Voi pe ce ati merge?
    manie+9 49 medie 40 atac 12 vant sau otravita+9 pm40-43 6-7 metine? (Inca nu am gasit o otravita de genul, si cred ca pe Romania oricum ar fi destul de scumpa din moment ce nu se gaseste nimic interesant pe piata). Mania e cam 55-60w

In principal sparg doar metine eventual o sa dau razador solo

Multumesc!

• Eu unul tot pe otravita as merge, si merg pe un farmer de lv 100 cu care dau razadorul lejer solo fara buff sau costume...

Arma de 2 maini as merge doar de ar fi zodiaca, acolo chiar se vede diferenta + ca daca vrei sa lasi pe auto pe undeva e greu cu 2 maini. Cauta o otravita cu pgm cat mai mare chiar daca nu are 6-7 si ii bagi tu pe parcurs din eventuri, cred ca iesi mai bine.

I don't go lookin' for no trouble
    But somehow the trouble always finds me
    Don't make me have you in the trauma center
    With your momma cryin'
    ‘Cause her only son is dyin'
    She don't know it's just your karma catchin' up
    ‘Cause I'm a drama setter

• Salutari din nou!

Pentru v4 la crescut ce ati alege? War aura

armura 26 cu 1kpv 2abs 15 fulger 10 sageti 4w

Armura 26 cu 2kpv 5abs 15 fulger 10 sabie 5w

Si

Colier cupru 1kpv 5 crt 5 patr - 7w

Colier cupru 2kpv 3 crt 3 patr - 6w

multumesc!

• 2kpv 5 abs , , 2 kpv 3 crit, iti tre pv si abs la pv cat mai multa , si pe langa iti tre evita sageata , pe papuci si/sau coif (costume eventual daca prinzi si acolo, pe langa rez fulger) , si daca poti si pe onyx ca altfel stai numai in stun. tre sa ai undeva la 25% evita sageata ca sa nu iei stun asa des , caci bonusul de pe scut '' aparare vs necunostinta'' are decat 90% sansa de aparare , iar in v4 sunt foarte multi arcasi care au sansa de stun , pt cei care ataca din apropiere bagi in schimb blocare corporala pe scut , masca de frica evident , eventual papuci cu blocare gen phoenix sau quilini daca te poti lipsi de 10 % rez fulger ( gen daca ai costume ,alchimie) si depinzand de ce nivel ai (82+) poti pune obstructie si pe pet pt blocare corporala , mai poti prinde blocare corp si pe onix ( deci un onix cu evita sageata si blocare corporala), in rest tare diavoli cat incape.

• Stau doar pe farmat in Nephrite, Gautama si fermecata doar pe metine :) Ce element ar fi indicat sa imi bag pe arma si de ce? Ca talismane am de pamant+1 20% pamant si gheata+1 20% gheata (daca conteaza). De mentionat ca nu fac bossi importanti , poate in viitorul indepartat sa ma gandesc la suveran, nimic mai mult. Nivel 95, war aura. Set full vant/fulger, 50 diav, papuci de foc+6 si cercei smarald+8 ca si echipament - momemtan lipseste un pet, iar unul cu vanator va lipsi mult timp de acum :) n-am metine pe arma/colier sau atac pe iteme :(

Multumesc tuturor, seara faina!

edit: am otravita+9 pm37 ca si arma

• Stau doar pe farmat in Nephrite, Gautama si fermecata doar pe metine :) Ce element ar fi indicat sa imi bag pe arma si de ce? Ca talismane am de pamant+1 20% pamant si gheata+1 20% gheata (daca conteaza). De mentionat ca nu fac bossi importanti , poate in viitorul indepartat sa ma gandesc la suveran, nimic mai mult. Nivel 95, war aura. Set full vant/fulger, 50 diav, papuci de foc+6 si cercei smarald+8 ca si echipament - momemtan lipseste un pet, iar unul cu vanator va lipsi mult timp de acum :) n-am metine pe arma/colier sau atac pe iteme :(

Multumesc tuturor, seara faina!

edit: am otravita+9 pm37 ca si arma

pune gheata pe arma, te va ajuta la suveran. e buna si la unii sefi din mapele beta, mai ales Gautama