Pe Leonis sau oprit inregistrarile, dupa fuziune se poate face din nou cont/conturi?
[Fuziunea] Intrebari/Raspunsuri
- HalfOp
- Closed
-
-
Cum va fi dupa fuziune se vor scumpi sau se vor ieftini toate ? eu as zice ca se vor scumpi voi ce ziceti ? ma refer de Volans Lupus si Draco..
E clar ca se vor ieftini, deoarece vor fii mult mai multe iteme si mult mai multe shopuri, dar este posibil ca la tine pe server sa ramana la fel, deoarece am inteles ca sunt preturile aproape ca pe trianguli pe cele 3 servere.
-
Salut!Nu am inteles faza cu alegerea caracterelor de pe cont.
PAI EU AM 4 CARACTERE PE CONT....PE 1 JOC.PE UNU AM BREASLA....LE POT ALEGE MACAR PE CELE 2 SAU TREBUI DOAR 1?Ma lamureste si pe mine cineva? -
Imi explica si mie cineva de ce de la inceput de server Trianguli este marginalizat ?
MARGINALIZÁT, -Ă, marginalizați, -te, adj.</abbr> 1. (Rar) Care a fost plasat la margine. 2.
(Despre oameni) Care nu este apreciat conform pregătirii, capacității,
valorii sale, care este subapreciat; care este neglijat, neluat în seamă
(pe nedrept)Serverul face imediat 2 ani deci nu mi se pare un server asa nou. Nu cred ca e cineva care se apuca de metin doar pentru a farma iar pe Trianguli doar asta se intampla. Nu avem acelasi drept ca toti ceilalti la fuziune ?
-
Am si eu o intrebare ...Daca am pe volans un cont cu 4 carcatere si pe acelasi cont 1 carcater pe Trianguli ...pot sa aleg contul principal pe servarul Trianguli ?
-
De exemplu ai 2 caractere pe sagita si 1 caracter pe gemeni(sagita aries gemeni se unesc).
1.Chiar daca nu ai mai multe de 4 caractere si vrei sa le pastrezi doar pe cele de pe sagita pe cel de gemeni il poti sterge/muta? -
Daca se vor pierde iteme, ne va trebui o dovada ca le-am avut?

-
Sunt deacord cu tine chiar daca nu joc pe Trianguli ci pe Lupus . Am intrat si eu pe Trianguli zilele astea si preturile voastre fata de preturile noastra nu difera , cel mult 1-2kk la un item . Deci dupa parerea mea ar fi trebuit sa fuzioneze Lupus cu Triangului , iar Volans cu Draco ....
Si ca sa fiu ON : De ce fuzioneaza 3 servere care sunt mai mereu pline la orele de vîrf ? Adica la albastrii pe toate serverele (Lupus , Volans , Draco ) e plin . Dupa fuziunea asta chiar ca nu vei mai avea loc unde sa farmezi . Avand in vedere ca se unesc 3 svr , de ce nu s-au pus 8 canale ? -
Am si eu o intrabare foarte importanta ce se v-a intampla daca nu pot prelungi leul ??? Va ramane acelasi timp ca asa ne vom pierde toti animalele !!! Ca nu avem cum sal prelungim! + ca stim ca exista picatura puterii dar nu toti pot cumpara din Item Shop !! HalfOp te rog raspunde la aceasta intrebare!!!
-
Daca se vor pierde iteme, ne va trebui o dovada ca le-am avut?

De preferat ar fi sa faci poze sau un video , dar cei de la gameforge pot verifica cred ce iteme ai avut si daca au disparut
Ar fi bine sa nu ne dispara nimic.
-
Vom avea nevoie de un client nou dupa fuziune ? Intreb pentru ca nu am mai vazut intrebarea asta pusa. Astept un raspuns concret!!

-
Am 2 intrebari:1.Dragi playeri ,colegi,prieteni,nu ar fi frumos ca sa avem posibilitatea toti in egala masura sa ne putem schimba numele?
2.Domnule HalfOp,crezi ca ar fi posibil sa vorbesti cu comisia in legatura cu aceasta "idee"?
-
Salut!Nu am inteles faza cu alegerea caracterelor de pe cont.
PAI EU AM 4 CARACTERE PE CONT....PE 1 JOC.PE UNU AM BREASLA....LE POT ALEGE MACAR PE CELE 2 SAU TREBUI DOAR 1?Ma lamureste si pe mine cineva?Le poti alege pe toate 4.
Display More
Imi explica si mie cineva de ce de la inceput de server Trianguli este marginalizat ?MARGINALIZÁT, -Ă, marginalizați, -te, adj. 1. (Rar) Care a fost plasat la margine. 2.
(Despre oameni) Care nu este apreciat conform pregătirii, capacității,
valorii sale, care este subapreciat; care este neglijat, neluat în seamă
(pe nedrept)Serverul face imediat 2 ani deci nu mi se pare un server asa nou. Nu cred ca e cineva care se apuca de metin doar pentru a farma iar pe Trianguli doar asta se intampla. Nu avem acelasi drept ca toti ceilalti la fuziune ?
Nu conteaza ca e de 2 ani sau de 100. Conteaza ca are putini jucatori, iar altele sunt preturile fata de celelalte servere.
Am si eu o intrebare ...Daca am pe volans un cont cu 4 carcatere si pe acelasi cont 1 carcater pe Trianguli ...pot sa aleg contul principal pe servarul Trianguli ?Nu ai cum sa muti un cont de pe Volans pe Trianguli pentru ca Trianguli nu va fuziona cu niciun server.
Daca se vor pierde iteme, ne va trebui o dovada ca le-am avut?Nu se vor pierde iteme, dar nu se stie sigur ce este cu depozitul. Sfatul staff-ului este sa va goliti depozitele...
Vom avea nevoie de un client nou dupa fuziune ? Intreb pentru ca nu am mai vazut intrebarea asta pusa. Astept un raspuns concret!!Autopatcher-ul isi va face singur treaba. Nu trebuie sa descarci nimic de pe website.
Am 2 intrebari:1.Dragi playeri ,colegi,prieteni,nu ar fi frumos ca sa avem posibilitatea toti in egala masura sa ne putem schimba numele?2.Domnule HalfOp,crezi ca ar fi posibil sa vorbesti cu comisia in legatura cu aceasta "idee"?
1. Ar fi un dezastru total daca am putea sa ne schimbam numele, crede-ma.
2. Ai raspunsul mai sus. Sunt 100% sigur ca nu va fi permis un asemenea lucru..
-
Draga colegule,HalfOp a precizat clar ca din 2 playeri cu aceladi nick cel mai mare in nivel pastreaza numele...Nu cred ca cei de la GF ar accepta o asa propunere ... ar iesi o harababura...si cei care nu doresc schimbarea numelui( nici eu nu doresc) ar putea ramane fara el.Dupa tine ti se pare ca e corect ?

-
Fuziunea asta se face doar odata in viata? sau odata pe an? sau de mai multe ori?
Posibil sa se mai faca pana o sa ajunga la un numar foarte mic de servere, poate chiar 1. Oricum, tu stai linistit, o sa mai ai mult de trait pana atunci.
Daca sunt pe trianguli mai trebuie sa aleg caractere sau nu??
Deoarece server-ul nu fuzioneaza, posibil sa nu, dar vezi si tu pe site, dupa fuziune.
1.Eu daca am 1 cont pe draco pot muta pe unul de pe alt server?
2.La fuziune se vor scoate banuri-le?1. La ce server te referi?
2. Nu, nu se vor scoate.Am si eu o intrebare: Caracterele de level 1, intra in acelasi caz cu celelalte caractere nu? Adica daca am 12 caractere si 4 sunt de level 1, se pot pastra si ele?
Le poti pastra pe toate. Tu alegi ce caractere sa intre pe contul principal, iar restul se vor duce pe 2 conturi secundare... Doar ca nu stiu inca cum sta treaba cu aceste conturi secundare...
-
Se va introduce si la noi vestitul pergament de transfer caracter intre servere? (acela la 999 MD)
-
Domnule HalfOp odata cu noua fuziune se va face si vreun client nou? Adica rezolvarea hshield-ului ? Asta ar astepta multi.UN CILENT NOU FARA NICI-O PROBLEMA.
-
O dată cu fuziunea , există şansa să se debaneze conturile ?
-
O dată cu fuziunea , există şansa să se debaneze conturile ?
Ce treaba au conturile blocate cu fuziunea? daca ai folosit hack de ce sa ti-l deblocheze cu ocazia fuziunii?:))
-
Display More
Quoted from "TheDeadEater"
Quoted from "Faithful"
In cazul in care pot intra pe joc decat dupa 1-2 luni de la fuziunese poate intampla ceva?
Detin 4 caractere pe conturi diferite, toate pe serverul trianguli.
Nu se va intampla nimic. O sa poti sa fuzionezi dupa 1-2 luni.
Cred ca te referi la 4 caractere pe servere diferite... Daca da.. nu va fi nicio problema sa le fuzionezi.Am spus ca am 4 caractere diferite (sura arme, sura bm, samanca si ninja), iar fiecare este facut pe cont diferit (alt nickname, alta parola), iar toate sunt pe serverul trianguli.
Având în vedere că trianguli nu fuzionează cu nici un server cred că singurele modificări aduse vor fi schimbarea numelui, adăugarea celor 2 ch-e și ștergerea terenurilor de breaslă. Și oricum dacă sunt caractere de pe conturi cu username-uri diferite nu le poți fuziona între ele. Era vorba doar de caractere de pe același cont dar pe servere diferite, spre exemplu dacă ai 2 caractere pe leonis și 2 pe virgo pe un singur cont toate vor ajunge pe acel cont pe noul server... ”Reticulum” sau ce nume va primi...