[Fuziunea] Probleme aparute dupa fuziune!

 • Am si eu o problema. Am jucat metin in urma cu 14-15 ani, inainte de fuziune si am vrut sa reintru in joc . Problema este ca nu imi mai stiu id-ul si parola la unul din conturi. Se poate recupera cumva? Si cum anume?

  Metinul in RO sa lansat pe 11 Ianuarie 2009 nu aveai cum sa joci cu 14 ani inainte de fuziune, daca ai jucat pe RO poti sa faci un tiket in care sa explici problema si poate te ajuta stafful sa rezolvi !! (Dar nu stiu ce valoare mai are contul acela si itm ca sa iti bati capul).

 • Am reusit sa intru pe 2 din conturile de atunci si ,surpriza, chiar mi-am gasit toate itemele si banii. Si eu am ramas surprinsa. As vrea sa-l pot recupera si pe acesta. Nu voi mai juca pe ele, clar, dar era cel mai mare cont si chiar as vrea sa vad daca mai gasesc ceva. multumesc pentru sfaturi.

 • Am si eu o problema. Am jucat metin in urma cu 14-15 ani, inainte de fuziune si am vrut sa reintru in joc . Problema este ca nu imi mai stiu id-ul si parola la unul din conturi. Se poate recupera cumva? Si cum anume?

  Da, numai spune ce cont ai vrea si iti dau ei unul, nu e problema. Acum serios, din moment ce nu mai stii nici ID, nici parola, cum crezi ca te poate ajuta cineva? Singura ta sansa este sa te loghezi cu mail-ul pe platforma si sa vezi acolo ce conturi ai. Daca ai acces la mail, poti reseta parola la platforma daca nu o mai stii. Dar nici nu era pe platforma atunci, trebuie sa te inregistrezi probabil. Oricum, sansele tale merg spre 0 din pacate

 • Cauta pe toate adresele de email pe care le ai "no-reply" si o sa gasesti acolo userul si parola, asta daca mai ai acces la adresa/adresele de email setate la conturi. Atat timp cat nu mai stii user-ul contului si adresa de email setata la cont, nu vei primi ajutor din partea niciunui membru al staff-ului.


  Sper sa reusesti, un reply in cazul in care ai reusit !

  I don't go lookin' for no trouble
  But somehow the trouble always finds me
  Don't make me have you in the trauma center
  With your momma cryin'
  ‘Cause her only son is dyin'
  She don't know it's just your karma catchin' up
  ‘Cause I'm a drama setter

 • Cufarul. Deja colectat. Si nu il am! :lol:

  De unde il. Pot lua inapoi?

  Aceisai problema o am si eu.Nu mi apare cufarul ucenic desi imi apare ferestra la gardian cu a fost colectat deja.