[Portofoliu] Renchy

• Buna numele meu este Renchy (Stefan) si azi am decis sa-mi fac si eu un topic cu creatiile mele in Photoshop.
    In photoshop lucrez de aproximativ 1 an ,am invatat din tutoriale dar si singur (facand greseli am invatat lucruri pe care nu se gasesc la orice tutoriale :)) ) ,dar gata cu vorba cred ca v-am plictisit.

1#
    Eu zic ca-i faina ,m-am jucat cu poza originala prin Hue Saturation + cateva efecte si a iesit asa.
    2#
    Cred ca oricine a auzit macar odata de "Mortal Kombat" si ca sa va mai readuc aminte am facut o semnatura
    cu renumitul "Scorpion".
    3# Semnatura
    Aceasta semnatura nici mie nu-mi prea place fiindca am facut-o in graba (o strica culoarea fontului principal dar in rest e buna,voi ce ziceti ? :D )
    4# Semnatura 2
    Un lup "si atat" :rofl2:

Cam atat am vrut sa va arat pe azi,astept pareri ,orice comment este binevenit .
    PS: Da stiu mai am de lucrat dar eu nu sunt genul sa ma uit o jumatate de ora la un tutorial invat doar asa cat ma tin puterile,dar cred ca o sa mai omor din lenea asta si voi invata mai mult.

• 1# - mi se pare ok per total doar textul "Phoenix" trebuia să-l pui pe None, probabil era pe Smooth şi se vede cam blurat.
    2# - asta îmi place deoarece se ridică peste toate celelalte. o singură obiecţie: ai fi putut face ceva cu textul "SCORPION", un gradient sau un clipping mask - e prea simplu aşa alb.
    3# - ce-a mai simplă (doar blur pe overlay), la fel textul "ready to" este blurat din cauză că era setat pe Smooth.
    4# - arată bine lupul văd că ai umblat şi la brightness/contrast. textul principal este ok atât ca font cât şi ca poziţionare dar textul secundar iar l-ai lăsat pe Smooth şi e blurat.

Nu vreau să te judec deoarece este normal nivelul la care te afli având în vedere că lucrezi doar de 1 an - per total din câte ai arătat în primul post te descurci bine în photoshop. Când ai timp liber şi te plictiseşti mai poţi lucra ceva - eu voi urmării evoluţia ta.

• 1# - mi se pare ok per total doar textul "Phoenix" trebuia să-l pui pe None, probabil era pe Smooth şi se vede cam blurat.
    2# - asta îmi place deoarece se ridică peste toate celelalte. o singură obiecţie: ai fi putut face ceva cu textul "SCORPION", un gradient sau un clipping mask - e prea simplu aşa alb.
    3# - ce-a mai simplă (doar blur pe overlay), la fel textul "ready to" este blurat din cauză că era setat pe Smooth.
    4# - arată bine lupul văd că ai umblat şi la brightness/contrast. textul principal este ok atât ca font cât şi ca poziţionare dar textul secundar iar l-ai lăsat pe Smooth şi e blurat.

Nu vreau să te judec deoarece este normal nivelul la care te afli având în vedere că lucrezi doar de 1 an - per total din câte ai arătat în primul post te descurci bine în photoshop. Când ai timp liber şi te plictiseşti mai poţi lucra ceva - eu voi urmării evoluţia ta.

1# Textul nu a fost blurat sau pus pe Smooth era pe Strong (mi se parea mai bine sa-l pun pe Strong sa se incadreze un pic cu semnatura)
    2# Nu gaseam un gradient overlay perfect la fel si la clipping mask asa ca am preferat sa-l pun pe alb.
    3# Stiu ,doar ca o facusem in graba nici texturi,GM si alte chestii.
    4# Aici ai dreptate l-am lasat pe Smooth dar asa imi place mie .
    Iti multumesc ca ai trecut pe la mine.

• Revin cu 2 semnaturi .

5#

6#
    Pot spune ca amandoua au legatura cu battlefieldul mai mult nu pot spune decat ca nu am vrut sa folosesc un text sa strice semnatura. Eu zic ca merge si fara.

*Bebe.Strumph: Avertisment pentru postare dubla. Daca vrei sa postezi consecutiv te rog sa astepti sa treaca minim 24 de ore intre postari.

• Merge şi fără text dar dacă eviţi prea mult nu vei reuşi niciodată să pui un text calumea - just saying.
    Semnăturile nu arată rău dar nu îmi pot da seama ce ai adăugat la ele înafară de contrast şi faptul că le-ai dat resize şi le-ai pus border.

Stock-uri: 5# - 6# - eu nu văd mare diferenţă între stock şi semnătură.

Este bine că încerci - aşa vei evolua. În caz că ai nevoie - fonturi: dafont şi inspiraţie: deviantART.

• Merge şi fără text dar dacă eviţi prea mult nu vei reuşi niciodată să pui un text calumea - just saying.
    Semnăturile nu arată rău dar nu îmi pot da seama ce ai adăugat la ele înafară de contrast şi faptul că le-ai dat resize şi le-ai pus border.

Stock-uri: 5# - 6# - eu nu văd mare diferenţă între stock şi semnătură.

Este bine că încerci - aşa vei evolua. În caz că ai nevoie - fonturi: dafont şi inspiraţie: deviantART.

Crede-ma nu am adaugat doar un contrast si un resize ,am muncit la ele ,chiar daca nu este o mare diferenta intre originale te rog sa faci o comparatie cum arata cele originale si cele facute de mine. Stiu si eu de aceste site-uri doar ca ti-am spus nu sunt genul sa ma uit la un tutorial lung,si cand ma uit ori nu gasesc ce trebuie ori gasesc ,sau cel care a facut tutorialul nu spune cum trebuie pus ori altceva (chiar daca ar trebui sa aflu eu de unul singur de ce i se mai spune tutorial?).
    Ce am mai adaugat inafara de contrast si resize:
    Vibrance,Sursa de lumina,Gradient MAP,Curves,Levels,Texturi. Sper ca te-am lamurit. Iti multumesc de intelegere.

• Salut! Păi ce pot să zic, rele nu sunt. Ai probleme la font şi la gradientul acestuia, nu ştii să poziţionezi bine texturile iar la cele pe render, nu ştii să integrezi bine. Apropo, când foloseşti fonturi de genul 04b03 (sau cum se numea, scuze) foloseşte-l pe None sau Smooth, să nu se mai vadă aşa pixelat. Aşteptăm să vedem ce iese, succes!