[Portofoliu]KappaCwalk

• Nu am multe de spus.
    Vă las pe voi să criticaţi în limita îndemânării dobândite.
    1. Semnătură dedicată.

2. Semnătură dedicată.
    şi ca să nu mai adaug link extern,mai este şi semnătura mea.

• Pacăpam.
    Mai am ceva de postat (semnătură cu cerinţe) .

• Se vede ca esti la inceput,incearca sa potrivesti renderul cu backgroundul ca sa iasa frumos + ca texturile "Hardkiller,Praff si Snurpy" sunt prea departe de culoarea potrivita .
    Cauta si tu pe youtube niste tutoriale de incepatori si dupa poti incepe sa faci niste semnaturi cat de cat mai bune fata de actualele.

• La scris trebuie să recunosc şi eu că încă sunt în stadiul de cercetare-învăţare. În rest , au fost pozele acordate de Hard,Praff şi Snurpy. În rest,mă strădui zilnic să fac totu' cât mai bine. Nu vreau tutoriale,învăţ singur,e mult mai eficient şi mai calitativ. :thumbup:

• Nu vreau tutoriale,învăţ singur,e mult mai eficient şi mai calitativ.

Ei bine , asta e o gresala pe care am facut-o si eu. Nu face prostia sa NU urmaresti tutoriale , fiindca iti va fi foarte greu sa inveti. Esti la inceput , orice sursa de inspiratie ajuta. Eu urmaream tutoriale , vedeam ce fac aia acolo , si incercam sa fac si eu la fel , dar pe lucrarile mele. Nu trebuie sa faci aceeasi semnatura ca cea din tutorial , si sa o compari (nici autorul daca ar reface-o , nu i-ar mai iesi la fel).

Pur si simplu vezi ce tehnici folosesc ei in tutorial , cum le aplica , cand , si faci si tu acelasi lucru in semnaturile tale. Asa vei invata mult mai repede , decat daca te chinui sa le faci singur.

Imaginile tale sunt foarte simple , si sincer sa fiu cu tine destul de slabe (nu vreau sa te descurajez , nu privi asa lucrurile). Daca aduci un render din metin , si il pui peste o imagine , trebuie sa lucrezi mult ca sa arate bine. Integrarea lipseste cu desavarsire.
    Lasa text-ul pe semnaturi , si lucreaza la tehnicile de baza (smudge , integrare etc)

Astept noi lucrari , si mai bune de data asta , pentru ca e la prima , pana la ultima postata , nu prea se vad progrese.
    Bafta in continuare si tine-te de treaba

NU fac parte din STAFF , nu imi mai dati pm-uri destinate STAFF-ului !!!

<<< Portofoliu >>>

Just smile ... doesn't cost you anything