Probleme & Intrebari DT!

• 1. E de ajuns si G1 tais atat pentru urcat cat si pentru metine. Eventual compenseaza cu o otravita cu medie 30+
    2. Mai ai nevoie de cca. 30% sageti, 50-60 % vampiri - ptr. DT run
    3. Pentru mobii ce ies din metine e nevoie de absorbtie pv.
    4. Pentru viteza de spart foloseste plusurile de atac: armura atac+,otravita medie buna, mult INT,licori verzi,ape,roua
    5.Nu ai nevoie de Teama decat la etajul 7.
    6.Tot vei pleca de langa metin, deoarece cam la 7-10 minute mobii se vor misca din locul in care i-ai adunat si vor intra in zona metinului.
    7.Se poate si fara buff, dar e mult mai bine cu el.

• SI ce se merita mai mult sa ai ca si cizme pana urci la 7 ? Cizmele nimbus de iti dau 10% evitare atac sageti cele de 29 de iti dau 20% rez sageti ? Si dupa sa folosesc Phoenix de iti dau blocare corporala?

• SI ce se merita mai mult sa ai ca si cizme pana urci la 7 ? Cizmele nimbus de iti dau 10% evitare atac sageti cele de 29 de iti dau 20% rez sageti ? Si dupa sa folosesc Phoenix de iti dau blocare corporala?

Cel mai util ar fi sa ai cizme de piele+9 cu 1.5k sau 2kpv! Rezistenta e mult mai buna decat evitarea, insa daca prinzi un bonus suplimentar pe langa pv pe cizmele de piele precum evitarea sagetilor e :thumbsup: .

• Am un sura de 75 cu G4 tais M4 armura si M5 teama
    Obiecte: cizme de 29+9 1,5kpv , 2 blocare ... full
    otravita+2 pm 36 p+4
    coif de 41+6 20 vampiri
    otel+6 1,5k pv , 10 sageti .... full
    scut de 61+9 imun 20 vampiri ... full
    abanosi+9 20 vampiri ..... full
    colier de ametis+6 1,5k pv 15 sageti.. full
    bratara .... as dori una de argin+9 20 vampiri ... ar fi ok?

Buff am M5 binecuvantare si M4 ajutorul dragonului (25% critic)
    Am licori verzi si cam 650 aparare as rezista la 7 si la un run?

Cand vad un boss : :rocketlauncher:

Atunci cand imi esueaza ceva la + : :dash:

• Am un sura lvl 75 :
    P Tais
    G Armura
    M3 Teama

Iteme:

Scut 61 +8 20 vampiri
    Coif lvl 1+6 20 vampiri
    Cercei 54+9 20 vampiri 20 drop
    Colier: 46 1,5kpv
    Botine:Papuci de 51 1.5k pv
    Bratara : 20 vampiri si unu pentru metine argint +9
    Arma:Otravita +6 pm32 p+4
    Armura:lvl 18 50 atac 1k pv prot+4 o sa mai iau pentru DT run un DGA+9 p+4

Mai am o samanca lvl 70 M7 M7 M7

Rezist pentru un RUN DT si la metine etaj 7 ?

• Pentru un cont de 75 ce ar fi mai bun pt farmat DT Etaj 7?

Otravita+6 pm35 p+4
    Otravita+7 pm35 p+4
    Otravita+9 pm29 p+4

Cam care ar fi diferenta dintre ele? Ca damage.

• +6 +7 diferenta de 30-60 dmg maxim
    Iar cu aia +9 cred ca dai cu 150 200 maxim mai mult.
    Eu zic sa cauti una +6 P +4 pm 40 sau una cu pm 45+ oricat si o faci tu.

• Dar daca e+9 si are pm mai mic tot dau cu 150-200 mai mult? Dar asa cu care as da mai mult? Cel mai mare damage cu care otravita l-as da?

• 1.Cand am drop mai bun la etajul 7 la metine de 70?
    a)lv 70/71
    b)lv 75 cu manusa
    2.Care arma e mai buna?
    a)fms+9 pm 41,-15 pc,4 putere,1 incetinire,4 orci,mob fatala+4
    b)otravita+6 pm intre 33 si 36,mob fatala patrundere/reintoarcere+4

• in privinta levelului...intre 71 si 75...stiu din experienta ca la metinele de acelasi nivel cu al tau ai drop foarte slab...cat despre arma,alege cu incredere otravita deoarece are valoare atac mai mare si se simte...cat despre pietre...mob/fatala/patrundere deoarece reintoarcerea nu te ajuta la farmat

• Carácter Warrior Mental , lv 42. 80% vampiri de pe accesori/ 65 Sageti / Mistret de lupta iar ca si arma folosesc RIB +9 28 medie , 12 str , 20 vampiri Mob si fatala , adica 100% vampiri in total.
    Cum un buff sa zicem acceptabil as face DT-ul singur pana la 6?
    Dar sa bat reaperul transformat ?

• Dar pv si aparare cat ai?Aura cat o ai? Mai bn folosesti autorizatie cu 150aparare (daca ai un caracter cu militar pe cont) si nu folosi iuresu ,baga o lic verde.De altfel ar fi fost mai bine un fms sa bati mai rpd de jos.Si acum cu bugu la cal si izbitura creca il faci lejer

Folosirea limbii si literaturii romane este obligatorie , este interzisa folosirea limbajului de messenger , mirc .

Persoanele care vor fi OFFTOPIC, indiferent de ceea ce scriu, vor primi avertisment.

Avertisment: nerespectarea regulamentului.
    Gri

• Dar pv si aparare cat ai?Aura cat o ai? Mai bn folosesti autorizatie cu 150aparare (daca ai un caracter cu militar pe cont) si nu folosi iuresu ,baga o lic verde.De altfel ar fi fost mai bine un fms sa bati mai rpd de jos.Si acum cu bugu la cal si izbitura creca il faci lejer

Aura o am P5 si iuresul deja e PP.

ON : Aparare am in jur de 450 , pv 11k .

• Carácter Warrior Mental , lv 42. 80% vampiri de pe accesori/ 65 Sageti / Mistret de lupta iar ca si arma folosesc RIB +9 28 medie , 12 str , 20 vampiri Mob si fatala , adica 100% vampiri in total.
    Cum un buff sa zicem acceptabil as face DT-ul singur pana la 6?
    Dar sa bat reaperul transformat ?

NICI O SANSA !

Aura o am P5 si iuresul deja e PP.

Esti mental cu aura ?
    Oricum, la 42 nici cu buff maxim nu faci singur,poate totusi acum cat e bugul cu incarcarea pv'ului..dar in mod normal NU.mai ales cu rib

• NICI O SANSA !

Esti mental cu aura ?
    Oricum, la 42 nici cu buff maxim nu faci singur,poate totusi acum cat e bugul cu incarcarea pv'ului..dar in mod normal NU.mai ales cu rib

Chestia cu aura si iuesul a fost o ironie la raspunsul sau din moment ce am specificat clar in primele 3 cuvinte ca sunt warrior MENTAL.

Atunci ce ar mai fi nevoie sa adaug pentru a face dt-ul ?LV 55 sa folosesc roua ?

• Salutare.As vrea sa intreb daca mai am drop cu un sura de lvl 78 sus la 7in dt.A batut cineva la levelu asta si au picat ssuri si daca da ,greu aa sau usor?multumesc anticipat si imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie :beer: