Buna ziua.
.Odata cu implementarea lycanului am observat ca i-au implementat acestuia frizuri,dar sunt doar de ATAC.Propun sa putem cumpara aceste frizuri si la modul "permanent",ca frizuri simple,la pretul de 28 md.Mai propun ca acest lucru sa fie valabil si pt celelalte rase,la care s-au implementat frizuri de atac anti-lycan.Ar fi minunat daca am putea sa cumparam aceste frizuri permanent,nu doar ca si frizuri anti-lycan.O zi buna. ![]()
Propunere FRIZURI
- SonAx
- Closed
-
-
Nimeni nu doreste ca aceste frizuri sa fie implementate cu regim permanent? (Sa nu fie doar de atac-1 luna)

-
Eu sunt PRO, mi se pare normal sa fie asa

-
Pro .

// Zalmoxis. Avertisment pentru posthunt.QuotePosturi gen:"Sustin ideea" , "Imi place" , "Da,Super" , "Excelent" , "Votez pentru da" , etc. vor fi santionate cu PostHunt.
-
Și eu sunt Pro.Am făcut și eu un post azi legat de tema asta , chiar n-am văzut că altcineva postase asta xD. N-ar strica puțină culoare jocului :D.
// Zalmoxis. Avertisment pentru poshunt.
-
Și eu sunt Pro.Am făcut și eu un post azi legat de tema asta , chiar n-am văzut că altcineva postase asta xD. N-ar strica puțină culoare jocului :D.
// Zalmoxis. Avertisment pentru poshunt.
Apreciez faptul ca nu sunt singura care s-a gandit la aceste frizuri.
.Si sper ca cineva sa se gandeasca serios la varianta aceasta,de a fi implementate si cu regim de frizuri "normale".Astfel,vor fi destui cei care le vor cumpara,pt uz propriu sau pt a face negot cu ele. -
Apreciez faptul ca nu sunt singura care s-a gandit la aceste frizuri.
.Si sper ca cineva sa se gandeasca serios la varianta aceasta,de a fi implementate si cu regim de frizuri "normale".Astfel,vor fi destui cei care le vor cumpara,pt uz propriu sau pt a face negot cu ele.Sunt multi care ar fii PRO , dar cum am observat mai sus si nu doar in cazul meu daca cineva incearca sa-si exprime parerea catu-si de putin daca e pro sau contra imediat primeste warn pentru "posthunt".De asta cred ca multi prefera sa nu auda de forum pentru ca sunt oameni care chiar se implica in unele chestii si le pasa , dar prefera sa taca pentru a nu primii warn pentru "posthunt" , chiar nu inteleg ce e asa mare lucru posthuntu asta? Poti sa ai si 92184912849128 de mesaje pe forum. Pe cine intereseaza? Forumul este facut pentru a comunica ideile si un simplu pro sau contra arata numarul de oameni care sunt interesati de subiectul respectiv. Eu unul nu ma mai bag sa iau warn in prostie pentru ca incerc si eu "sa ma implic".
// Zalmoxis. Avertisment pentru posthunt.
QuoteDaca fiecare user ar trece cu privirea prin Regulamentul forumului, dar si al fiecarei sectiuni speciale (in cazul de fata-Regulament sugestii) ar evita avertismentele. Daca le-ar pasa intr-adevar, ar veni cu argumente solide care sa intareasca ideea, nu doar un simplu Pro/Contra.
QuoteDaca sunteti nemultumiti aveti sistemul de tichete unde puteti reclama.
-
Pro. Eu unul consider,printre altele,ca si aspectul caracterului conteaza. Nu atat de mult cat competentele sau itemele, dar cum a fost procedat anterior consider ca ar trebuii sa existe si o varianta permanenta a noilor frizuri.
-
Salutare,
voi transmite mai departe.
Topic inchis.