Nu stiu cat de mult sunt luate in considerare la nivelul GF propunerile, probabil trebuie sa existe un numar semnificativ de doritori pentru a se justifica o implementare dar totusi imi expun ideea
Asa dupa cum am spus si in titlu as propune sa existe o "scurtatura" pentru activarea Alchimiei. Ori posibilitatea de a "trage" in bara cele doua simboluri ce activeaza seturile de alchimie, ori prin intemediul unei combinatii de taste.
Care ar fi justificarea? Dupa cum se stie alchimia se consuma atata timp cat o ai activata. Majoritatea nu o tin activa ci fac acest lucru cand considera oportun (la o bataie sau la o activitate ce necesita resursele suplimentare oferite de aceasta). In special in cazul unor batai, ar fi util sa poti face acest lucru rapid, fara a fi nevoit sa deschizi meniul de alchimie si sa o activezi apasand butonul. Ar fi facil de ex sa poti trage in bara icoanele celor doua seturi si sa apara acolo la fel cum sunt skillurile. Astfel poti sa apesi o data pentru a activa respectivul set si din nou pentru a fi dezactivat.
Multumesc pentru interesul acordat