Intrebari frecvente Lycan

• Salut. Care este ordinea skillurilor si a punctelor de status pentru un Lycan PVM?
    Multumesc frumos!

• Eu sunt de parere ca Lycanul este cea mai tare clasa dintre toate.
    Am facut dueluri cu toate clasele, si i-am rupt pe toti..bineinteles, sunt full +9

Deci da, merita sa-ti faci un Lycan :)

Signature created by me.

• Topic mutat in sectiunea corespunzatoare,mai multa atentie pe viitor.

Topic mutat.

[align=center]
    [align=center]

• Am si eu o intrebare ... care-s primele 3 skiluri indicate sa le faci m pentru PVP doar PVP si ce status pana in lvl 55 sa fac ? :)

Suflul Lupui , Sufletul Lupului [Cel ce dă atac] şi cel ce are 20% critică .

Status :
    Max. 30 VIT
    Full STR
    Împarţi şi INT şi DEX în două . [ce rămâne]

• Suflul Lupui , Sufletul Lupului [Cel ce dă atac] şi cel ce are 20% critică .

Status :
    Max. 30 VIT
    Full STR
    Împarţi şi INT şi DEX în două . [ce rămâne]

Total eronat,dar total

daca ai iteme cu PV poti trece direct pe full INT si faci Sufletul rosu/Dintii lupului/Suflu lupului iar la status continui cu DEX in nici un caz sa nu pui STR

• Dupa mine ordinea la competente este urmatoare:
    1. Suflet lup rosu
    2. Suflet lup indigo
    3. Dintii lupului
    4. Suflu lupului

Din ce am citit, multi evita sufletul indigo, dar e un gen de iures al corporalului, fara dezavantajul ca esti supus la pagube mai mari. Sufletul indigo se poate da si cei din grupa, daca sunt aproape, cam la distanta unde se permite negocierea. Cu suflet indigo si rosu active, lycanul farmeaza mai ceva ca un corporal.

• La suflteul lup indigo tot INT e necesar sau dex??

• Sufletul indigo nu e influentat de INT, si, din cate am observat eu, nu e afectat de nimic, ci doar de nivelul competentei in sine. E un gen de iures, care creste viteza de atac, iar in loc de viteza de miscare, ofera sansa de eschiva, dar nu imi e clar inca, daca eschiva la sageti sau la atac corporal.

• Salut , mi-am facut un Lycan lv 37 , am facut primul M la sufletul lupului rosu (nu stiu sigur daca asa ii zice , cel care da atac ), ce imi recomandati sa fie al 2-lea skill? lycanul va ramane la acest nivel pentru o perioada...

• Salut , mi-am facut un Lycan lv 37 , am facut primul M la sufletul lupului rosu (nu stiu sigur daca asa ii zice , cel care da atac ), ce imi recomandati sa fie al 2-lea skill? lycanul va ramane la acest nivel pentru o perioada...

Poti merge Dintii lupului pentru ca are 20% sansa de critica sau Suflul Lupului damage la fel de mare doar ca are Necunostinta....sau poti merge Sfasie la fel damage mare, 20% sansa critica+ sangerare ...oricare din cele 3 sunt cam la fel de bune si iti garatez ca nu o sa regreti la niciunul

• Salutare tuturor,am o foarte mare nedumerire cu privire la alegerea celui de al 3—lea skill la lycan.
    Sa va explic momentan am lv37 avand evoluat dinti lupului si sfasie pentru ca ambele sunt schiluri cu viteza mare de reincarcare + critica la ambele.Status am full dex si 31vit .Ideea e ca ma bate gandul sa.il fac 54 si la al treilea M nu stiu ce sa.aleg dintre suflu si sufletu rosu.
    Acum sa ne intelegem stiu ca Sufletu la P + iteme cu int mi—ar mari testul de mult dmg—ul la skiluri dar sa vedem si avantajul in caz ca fac suflul.
    Avantaje:—punctele la status pe care le primesc de la 37 la 54 (50 la numar) in loc sa le bag pe int ca sa cresc sufletul rosu ,le—as baga pe vit cea ce inseamna ca primesc 2,5kPV si 50aparare
    —chiar daca as da mai putin dmg pe skiluri as putea recupera pierderea prin faptul ca evoluez suflul,un skill cu d mg mare
    —nu as putea fi risipit (adica nu m—ar afecta cu nimic)
    Dezavantaje:—un dmg mai mic pe hit
    —Pierd pv—ul si apararea din cauza ca mut punctele pe int
    Si in + as putea lasa sufletul cu 1punct ,iar cu full iteme cu int poate as face +50 atak

Ce parere aveti cum ar fi.mai bn pentru pvp? chiar nu stiu ce sa fac.

• Sufletul rosu te sfatuiesc.La P cu full int poate oferi si 600 atac,ceea ce te-ar ajuta la toate celelalte skilluri de atac.

• Topic mutat. Mai multa atentie data viitoare.

'So here I stand, a shadow figure in the way,

taking a leap of fate each day,
    Time won't stay still; the fading years will turn to grey.'

• Buna alegere.
    am si eu lycan de 55 si farmez frumos cu el blesteme pietre de 45
    am buf si armat cu sulitele de 30 +9pvm p+3 pm 37 dau in jur de 700 hit 1.5 critica. E o alegere foarte buna ce sa zic de pvp sulite cu pc 15 dau un damage cu dinti lupului la m4 in jur de 3k . Succe si sa nu uiti de misiuni biolog
    si nu stiu cu ce vrei sa incepi cu suflet sau dinti eu am inceput cu dinti sa pot creste.

[url='http://board.ro.metin2.gameforge.com/board13-jocul-metin2-the-game/board45-caractere-characters/board46-ninja/157385-ninja-lame/?#post1225390'[size=18]ninja leme /respectu se castiga-> dau cu pace ®©™

• Salutare am decis azi ca as vrea sa imi fac un lycan pe serverul Orion eu pe acest server am deja un war level 35 iteme aprope full + ca am un buget de vreo 50kk pusi deoparte nu stiu ce sa fac daca sa ma apuc de acest lycan sau sa continui pe war nu prea ma incanta warul deoarece aura este la 4kk pe Orion + ca as vrea sa fiu ceva si pvp..Daca ati putea sa imi dati si niste sfaturi pentru constructie,ordinea skilurilor,ce iteme sa cumpar ce mi-ar fi cel mai folositor.Multumesc anticipat :phatgrin::phatgrin:

• Topic mutat in sectiunea corespunzatoare. Te rog sa fii foarte atent. Posteaza in sectiunile corespunzatoare, nu unde consideri tu. Deja ai facut foarte multe postariu aiurea.

'So here I stand, a shadow figure in the way,

taking a leap of fate each day,
    Time won't stay still; the fading years will turn to grey.'

• Salutare am decis azi ca as vrea sa imi fac un lycan pe serverul Orion eu pe acest server am deja un war level 35 iteme aprope full + ca am un buget de vreo 50kk pusi deoparte nu stiu ce sa fac daca sa ma apuc de acest lycan sau sa continui pe war nu prea ma incanta warul deoarece aura este la 4kk pe Orion + ca as vrea sa fiu ceva si pvp..Daca ati putea sa imi dati si niste sfaturi pentru constructie,ordinea skilurilor,ce iteme sa cumpar ce mi-ar fi cel mai folositor.Multumesc anticipat :phatgrin: :phatgrin:

Si war aura nu e pvp? daca e construit bine 'e bombardier' in pvp :)) lycanul exceleaza in razboi bresle,gramada dar e destul de slab la 1-1 (parere personala) ,daca vrei sa ai un singur cont atat de pvm cat si de pvp continua pe war,chiar daca costa aura isi merita banii.

• Credeti ca se poate adauga la skillul Sfasie si sansa de atac sangeros pe care o ofera la fiecare punct ,master..etc,cum e la nor sau rulant cu otrava??