Topic mutat in sectiunea corespunzatoare.
Intrebari frecvente Lycan
-
-
Am si eu o intrebare dar la Lycan de ce nu se fac si puterile 2 cum ar fi la war corp si mental sa fie si lalican ....Ma gandesc si eu !
-
Intrebare: de ce lycanul are doar freza cu 10 % semi-om,de ce nu are si freza normala permanenta ?
-
Intrebare: de ce lycanul are doar freza cu 10 % semi-om,de ce nu are si freza normala permanenta ?
Buna intrebare, s-a pus si mai de mult si a raspuns Half, zicea ca o sa se "rezolve". Ei bine, a trecut ceva timp de atunci si inca n-am vazut nici o "rezolvare". Si eu astept de nebun sa apara frizurile permanente. -
Salut, care este ordinea celor 6 skill-uri la lycan si cum sa fac statusul , eu am auzit ca trebuie 2int/1dex sau invers(tinand cont ca am iteme decente si nu am nevoie de vit).

-
Salut, care este ordinea celor 6 skill-uri la lycan si cum sa fac statusul , eu am auzit ca trebuie 2int/1dex sau invers(tinand cont ca am iteme decente si nu am nevoie de vit).
Salut, la lycan daca vrei sa-l faci pvp ii pui full int apoi full dex, daca vrei pvm pui full int apoi full vit. Obligatoriu full int prima data. La skilluri, primul se face sufletul lupului rosu, obligatoriu, apoi te decizi tu la restul skillurilor intre dintii lupului, suflul lupului si sfasie. Ultimul sa fie sufletul lupului indigo, e putin cam inutil...adica e bun in pvm, doar la P...si pana faci il faci P te apuca toamna + ca este destul de prost facut, are durata 200 de sec si timp de reincarcare 300...mai astepti 1 min si 40 de secunde dupa ce a expirat ca sa-l bagi din nou, deci parerea mea, nu se merita sa-l faci.Acum insa, vin si eu cu o intrebare.
Sunt nehotarat in privinta la al 3-lea skill, ma gandeam sa fac suflul lupului, insa am auzit ca sfasie este un skill mult mai bun, chiar daca arata atac mai putin, dar are atac x2 sau x3 parca + sansa de critica. Ce credeti ca ar trebui sa aleg pt. al 3-lea M, sfasie sau suflul lupului ? -
Salut, la lycan daca vrei sa-l faci pvp ii pui full int apoi full dex, daca vrei pvm pui full int apoi full vit. Obligatoriu full int prima data. La skilluri, primul se face sufletul lupului rosu, obligatoriu, apoi te decizi tu la restul skillurilor intre dintii lupului, suflul lupului si sfasie. Ultimul sa fie sufletul lupului indigo, e putin cam inutil...adica e bun in pvm, doar la P...si pana faci il faci P te apuca toamna + ca este destul de prost facut, are durata 200 de sec si timp de reincarcare 300...mai astepti 1 min si 40 de secunde dupa ce a expirat ca sa-l bagi din nou, deci parerea mea, nu se merita sa-l faci.Acum insa, vin si eu cu o intrebare.
Sunt nehotarat in privinta la al 3-lea skill, ma gandeam sa fac suflul lupului, insa am auzit ca sfasie este un skill mult mai bun, chiar daca arata atac mai putin, dar are atac x2 sau x3 parca + sansa de critica. Ce credeti ca ar trebui sa aleg pt. al 3-lea M, sfasie sau suflul lupului ?Eu m-am gandit la aceasta ordine, si multi jucatori de Lycan pe care i-am intrebat mi-au confirmat ca este buna:
- Sufletul Rosu
- Dintii Lupului
- Sfasie
- Suflul
- Saritura
- Sufletul Indigo
Sufletul Lupului Rosu:- Ofera foarte mult atac, scaleaza cu punctele de INT.
- Ajuta foarte mult atat in PVM cat si in PVP, acesta fiind skill-ul de baza al lycanului.
Dintii Lupului:- Damage mare, poate ataca de 3 ori ca si pumnalul rulant de la ninja.
- Sansa de lovitura critica.
- Cel mai puternic si folositor skill pentru PVP al Lycanului.
Sfasie:- Skill foarte puternic ce are Sansa de lovitura critica dar si Sansa de sangerare!
Suflul Lupului:- Skill cu damage mare, cu range mare care are sansa de stun.
- Mult mai bun pentru PVP decat pentru PVM.
Saritura Lupului:- Skill cu damage mare, scaleaza cu punctele de DEX ca si celelalte skill-uri de atac ale Lycanului.
- Foarte bun pentru PVP.
- Dezavantaj: Poate fi ratat.
Sufletul Lupului Indigo:- Ofera bonus de atac sub forma de procent.
- Mareste viteza de atac.
- Este un buff, pe care il vor primi toti membrii grupei, cu mentiunea ca acestia trebuie sa se afle la o distanta mica fata de Lycan.
- Dezavantaj: Raza mica de buff pentru membrii grupei (daca nu stai aproape de Lycan nu primesti buff-ul).
Cam asta este perspectiva mea legata de abilitatile acestui caracter, sper sa va ajute
-
Display More
Eu m-am gandit la aceasta ordine, si multi jucatori de Lycan pe care i-am intrebat mi-au confirmat ca este buna:
- Sufletul Rosu
- Dintii Lupului
- Sfasie
- Suflul
- Saritura
- Sufletul Indigo
Sufletul Lupului Rosu:- Ofera foarte mult atac, scaleaza cu punctele de INT.
- Ajuta foarte mult atat in PVM cat si in PVP, acesta fiind skill-ul de baza al lycanului.
Dintii Lupului:- Damage mare, poate ataca de 3 ori ca si pumnalul rulant de la ninja.
- Sansa de lovitura critica.
- Cel mai puternic si folositor skill pentru PVP al Lycanului.
Sfasie:- Skill foarte puternic ce are Sansa de lovitura critica dar si Sansa de sangerare!
Suflul Lupului:- Skill cu damage mare, cu range mare care are sansa de stun.
- Mult mai bun pentru PVP decat pentru PVM.
Saritura Lupului:- Skill cu damage mare, scaleaza cu punctele de DEX ca si celelalte skill-uri de atac ale Lycanului.
- Foarte bun pentru PVP.
- Dezavantaj: Poate fi ratat.
Sufletul Lupului Indigo:- Ofera bonus de atac sub forma de procent.
- Mareste viteza de atac.
- Este un buff, pe care il vor primi toti membrii grupei, cu mentiunea ca acestia trebuie sa se afle la o distanta mica fata de Lycan.
- Dezavantaj: Raza mica de buff pentru membrii grupei (daca nu stai aproape de Lycan nu primesti buff-ul).
Cam asta este perspectiva mea legata de abilitatile acestui caracter, sper sa va ajute
Da, ma hotarasem deja sa fac Sfasie al 3-lea skill. Dar ai facut o mica greseala in toata prezentarea. Dintii lupului nu are atac x3 ca si pumnalul rulant, poate dai ca si la ninja ca sa-ti arunci oponentul dar damage-ul il primeste o singura data, nu de 3 ori. Atacul x3 il da Sfasie. -
Da. normal ca se merita sa joci pe lycan satisfactiile sunt vizibile odata ce lai facut asa cum trebuie. De exemplu: Lycan status full dex full int restul pe vit, cat despre str acest status nu este efectiv decat pe sfasiere, este bun atat pvp cat si pvm. pentru pvm urmatoarele skill: sufletul lupului rosu acest skill este influentat doar de int, suflet lupului indigo acest skill este bun in pvm cat si pvp deoarece ofera bonus la P 13% evitare este totodata si blocare si mai ofera 25% viteza atac fara a te expune la pagube cum e la war aura, acest skill nu este influentat de nici un status de ex vit, int str sau dex cred ca ai prins ideia. dintii lupului acest skill este influentat de dex, sfasie acest skill este influentat de str++ dex+ suflul lupului acest skill este influentat de dex rezistenta la magie este inutila pt acest skill si ultimul skill pe care eu il fac si e si normal este saritura lupului are intradevar dmg consistent dar se rateaza mult. apropo eu in pvm cu lycanul meu de 84 fara misiunea cu tughyy terminata dau in metine 5k 10k fara pet sistem cu berseker si fara biologul de 80. va salut si spor la joc. Griv3i Orion

-
Salutare.Recent m-am pus sa imi fac un farmen lykan pe care doresc sa il duc lvl 65+ pt pvm.
Intrebarea mea este: cum sa pun statusul sa ma avantajeze in pvm si ce skilluri sa fac?
Multumesc
-
Lycanul are atac foarte bun dar la aparare sta destul de prost,deci iti va trebui buff neaparat.Ca si magii suflet rosu->dintii->sfasie->suflu lup/suflet indigo(daca vrei mai mult pvm).Status eu as pune full int si vit si apoi ce ramane pe dex,dex iti creste dmg-ul pe skilluri dar nu prea ajuta pvm lucrul asta pe cand vit iti creste apararea si pv-ul.
-
Topic unit cu cel dedicat.
-
Salut, tocmai voiam sa ma reapuc de Metin2Ro, pe serverul Polaris. Voiam sa intreb daca este potrivit un Lycan ca si caracter principal, adica daca gasesc iteme pentru unul, carti etc. Ce spuneti ?

-
Se gasesc iteme destul de bine. Bineintales nu la fel de multe cat pentru alte clase, dar e ok.
La carti nu e problema, gasesti oricand.Chiar iti recomand sa iti faci un Lycan, este foarte bun. In PvM functioneaza aproape la fel de bine ca un war pe Aura doar ca sunt mult mai ieftine cartile.
-
-
Cam cat de bun este un Lycan la spart metine (farm in general) in comparatie cu celelalte clase deja consacrate in farm, spargerea metinelor, DT etc... cum ar fi un Mental, Sura Arme, Corp ??
BTW: La un Lycan PVM ma refer (Suflet Rosu + Suflet Indigo primele Mastere si status 2INT 1VIT, apoi DEX)
BTW2: A facut cineva vreun DT cu Lycan ??
-
Cam cat de bun este un Lycan la spart metine (farm in general) in comparatie cu celelalte clase deja consacrate in farm, spargerea metinelor, DT etc... cum ar fi un Mental, Sura Arme, Corp ??
BTW: La un Lycan PVM ma refer (Suflet Rosu + Suflet Indigo primele Mastere si status 2INT 1VIT, apoi DEX)
BTW2: A facut cineva vreun DT cu Lycan ??
Lycan-ul e foarte bun pvm, adica are cel mai bun dmg, iar la spart metine e zeu.
Da, faci lejer dt daca ai un buff, moobii ii omori foarte repede insa rezistatul e o mica problema la lycan, de aceea e nevoie de buff. -
Nu inteleg dece un lycan poate ajunge la 2500 atac in status acolo cand apesi tasta ,,C,, cand alte rase nu pot???
-
Asa a fost proiectat lycanul , n-are "atac imens" fara sufletul lupului rosu , atac-ul acestuia fiind la fel ca la celelalte rase ,doar kitul specific ii ofera avantaje la fel ca al fiecarei rase.
-