Pana la urma pentru un lycan pvm trebuie sa merg pe Suflet rosu iar mai apoi Indigo ?

Intrebari frecvente Lycan
-
-
Pana la urma pentru un lycan pvm trebuie sa merg pe Suflet rosu iar mai apoi Indigo ?
Depinde dacă vrei să ți-l faci strict pvm. Cu indigo trebuie să ai multă răbdare pentru că abia la P îți dă bonusuri calumea. Plus că are durata 200 sec., iar reîncărcarea 300. Eu am contul principal lycan luat de la 0 și m-am descurcat în pvm fără să fac și sufletul indigo.
-
Asa cum spune si titlul am obs ca tarie/str nu creste deloc atacul la lycan, din contra 1 vit= 1 atac , 1 dex=2 atac , iar int pt suflet, dar totusi vreau sa stiu de la unu mai experimentat are vreun efect taria aspura hitului la lycan? stiu ca are efect numa la sfasie dar aia e tot?...
(intreb deoarece am un titan+9 imun 6 dex 8 tarie si vreau sa il dau pe altu imun 12 dex sau 8 dex+ 8 vit)Ms doar un lycan as prefera sa raspunda peste 100+
-
chiar nimeni nimic?
*Xedru : Topic mutat si unit cu cel dedicat
-
Salut,
Din experienta mea de pana acum pe lykan (desi nu m lvl 100+ cum vrei tu....l-am facut de la zero si am mai experimentat pe el): pe sfasie tarie/STR are un efect mai "vizibil" ca sa zicem asa. In afara de suflet rosu si indigo, tarie/STR are efect pe toate skill-urile dar nu simti decat la nivel destul de ridicat al STR (gen 70 puncte), si oricum ceea ce se simte este practic "neglijabil".
Pe de alta parte DEX (la fel ca si INT) sunt un boost de putere deloc neglijabil. Deci daca vrei sa schimbi scutul schimba-l cu cel imun cu 12 dex (parerea mea ca nu vei regreta).
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Numai bine. -
Asa cum spune si titlul am obs ca tarie/str nu creste deloc atacul la lycan, din contra 1 vit= 1 atac , 1 dex=2 atac , iar int pt suflet, dar totusi vreau sa stiu de la unu mai experimentat are vreun efect taria aspura hitului la lycan? stiu ca are efect numa la sfasie dar aia e tot?...
(intreb deoarece am un titan+9 imun 6 dex 8 tarie si vreau sa il dau pe altu imun 12 dex sau 8 dex+ 8 vit)Ms doar un lycan as prefera sa raspunda peste 100+
Salut, eu n-am peste 100 dar joc de 2 ani pe un lycan și pot să îți spun sigur că str nu crește atacul la lycan, nici cel de pe abanoși sau alte iteme... În schimb, VIT și INT cresc atacul. Dacă mă întrebi pe mine, nu are rost să pui puncte pe STR deloc, la status cel mai important este INT pentru creșterea sufletului lupului roșu, VIT pentru hp, apărare și atac și DEX pentru skilluri, dar și pentru atac.
-
Salutare
As vrea sa ma apuc de un character lycan si vreau sa v-a pun cateva intrebari celor care stiu cate ceva despre acest caracter:
1. status
2. ce bonus este esential ( Vit/dex/int/str)
3. ce fel de accesorii necesita ( papuci/bratara/cercei)
Va multumesc ! -
Topic mutat si unit cu cel dedicat.
-
Dupa cateva luni de joc pe lycan pot spune ca in pvp e la pamant pe hit, este tinut la pamant de mai toate rasele oricat de multa viteza de atac ai baga pe el... cel putin contra war pe aura si ninja lame nu apuci sa dai 3 hit consecutive fara sa fii pe jos.Are dmg bunicel pe skill-uri dar rateaza intens daca esti prins in serie de hit-uri.
Combo este atat de prost conceput incat mai rau dezavantajeaza aceea sariutura pe spate inapoi, inclusiv in pvm (la combo ar necesita o reala corectie din partea GF)
Parerea mea personala e ca lycanul e bun 80% pvm 20 pvp, mai ales acum dupa echilibrarea raselor.
In PVM lycanul e imediat dupa sura am , are dmg mai mare decat sura dar rezistenta net mai scazuta, asta la metine si unde se farmeaza calare , in schimb la fel daca e nevoie de batut de jos lasa mult de dorit si in pvm chiar daca are dmg bun pe hit, viteza si felul in care da hit-urile e deplorabil. -
pe lycan eu nu folosesc combo din cauza sariturii pe sapte pe care o face si din cauza asta ratez oponentii/mobii si ma incetineste sa-i omor mai repede. trebuie scos saritura pe spate si lasat doar hiturile normale fara gestul care-l face sarind pe spate.
-
Salut, sunt lycan am 98 lv as vrea si eu cateva pareri despre setul meu pentru Templu Ochao
Set:
-armura vanator+5 2kpv ,atac+15, +4 grab,echiv,pitulari
-coif 60+8 20diavol ,rez vant +15,6 orci,reg pm+12, 5 daune
-bratara aur alb +9 20diavol ,10 orci ,4 rez foc,2 semiom ,5 patrunz
-colier de aur+9 1.5kpv 5patrz,reg pv +20%
-cizme de piele+9 2kpv , 3 blocare, 6 sageti
-cercei de abanos+9 20diavol ,10 eso,3 jefui sp,8 obiecte,4 gheare
-scut leu+9 imun 20animale,6 vampir,10 corporal, 4 orci
-gheare ascutita +8 43 pm +4 mobi ,fatala,patrunderi si gheare ascutita +8 37 pm ,2diavol,2vampir,2 sansa incetire +4 mobi ,fatala,patrunderi
Cum credeti ca pot rezista in Templu Ochao cu Atac-Auto sau fara ? locul harta ? ce imbunatatiri sa fac pe viitor? Multumesc anticipat. -
M-am apucat sa joc pe un lycan de lvl 38 si urmeaza sa achizitionez iteme pt. pvp. Doresc un ghid legat de statusul cel mai corect pt. lvl meu in pvp. In momentul de fata am 90 int si restu pe VIT, dar din cate am auzit DEX-ul este foarte bun deasemenea. Am vazut ca doar sufletul lupului rosu este ajutat de INT... restu de DEX si STR. Deci cum sa fac? Este prima oara cand ma apuc sa joc pe lycan si chiar nu stiu:)
-
Nu are nimeni nici o idee?
Am citit pe internet ca sa pui 1 INT 1 VIT 1 DEX la fiecare lvl si am mai vazut ca spuneau unii sa pui 2 INT 1 DEX si sa ignori VIT-ul daca ai iteme cu PV mare. Eu pe acest Lycan o sa am pe toate itemele 1-2k pv + jad + granat. Este suficient si se merita sa pun 2:1 INT DEX? Asta strict PVP la lvl 38. -
Up! Nu ma poate ajuta nimeni?
-
Topic mutat si unit cu cel dedicat
-
Nu are nimeni nici o idee?
Am citit pe internet ca sa pui 1 INT 1 VIT 1 DEX la fiecare lvl si am mai vazut ca spuneau unii sa pui 2 INT 1 DEX si sa ignori VIT-ul daca ai iteme cu PV mare. Eu pe acest Lycan o sa am pe toate itemele 1-2k pv + jad + granat. Este suficient si se merita sa pun 2:1 INT DEX? Asta strict PVP la lvl 38.Trebuie sa te decizi daca vrei sa fii pvp sau pvm. Int este obligatoriu facut primul, daca vrei sa te fac pvm pui pe VIT, daca vrei pvp pui pe dex. Tine cont ca VIT la lycan creste nu doar hp si aparare, ci si atacul.
-
Doresc strict PVP si sa raman la lvl 38. Sa las 90 INT si restu sa pun pe DEX? Voi avea alchimie de la care iau 2k si ceva pv si 100 aparare de la rubin.
-
Doresc strict PVP si sa raman la lvl 38. Sa las 90 INT si restu sa pun pe DEX? Voi avea alchimie de la care iau 2k si ceva pv si 100 aparare de la rubin.
Daca te faci strict pvp, atuci da, cu siguranta, pune restul pe dex. Dar la level 38 nu ai avantaje in pvp, iti recomand sa faci level 54 pentru full dex si pt. al 3-lea M, ca sa ai sufletul rosu, dintii si sfasie la M.
-
Am destule conturi mari si vreau sa am unul de distractie sa ma bat cu cei de 30-40:) Sunt unii cu conturi de 25 in care baga kkk deci nu e nimic rau in asta. Poate in viitor cand termin alchimia complet si inca un set pe langa cel de war atunci o sa dau si level. Deasemenea sa fac Sufletul Rosu si Dintii P, pe moment am G4, G1.
-
pentru un lycan cu orientare catre pvm lv 100 ce e necesar la status sa ofere mai mult atac de pe mount?
din ce am auzit de alti lycani e de preferat str pentru ca ofera mai mult atac de pe mount .