Am primit un email de la Gameforce conform caruia am primit un cadou din partea acestora o cutie cu pui,pe care o sa o adauge ei automat in depozit . Este adevarat?
http://postimg.org/image/nnlillwrp/
*Avertisment pentru Nerespectarea regulamentului.Elyome
Titlul trebuie sa fie cat mai sugestiv in legatura cu tema aleasa.
Cutie cu pui cadou*edit by Elyome
- QuirinusGod
- Closed
-
-
Si eu l-am primit .Sunt curios cand o sa le primim
-
Am primit si eu un asemenea mail . Presupun ca e adevarat datorita expeditorului .
-
Acelas email l-am primit si yo ...
-
Si eu am primit. Ciudat este ca pe un mail pe care nu figureaza niciun cont am primit, iar pe altul pe care exista 3-4 conturi nu am primit nimic. Daca e adevarat, sper sa primesc si eu cutia

-
E posibil sa fie o teapa , pentru ca inainte de orice event se anunta pe Formul ori de la HalfOp ori altcineva...
-
nu as crede sa fie adevarat nu am primit asa ceva aveti grija
-
Din moment ce nu cere sa ne logam nicaieri nu cere date sau nimic altceva nu vad de ce sa fie teapa.
-
"Pentru a incepe noul an iti oferim Cutia cu Pui pentru loialitate. O punem in depozit in mod automat." Nu am primit nimic....cel mai probabil o teapa

-
si eu am primit

-
Poate raspunde cineva mai autorizat la aceasta intrebare moderator sau stiu eu altcineva cu o functie ?

-
Am primit si eu acum o ora mail-ul asta,eu personal cred ca e o teapa,scrie :catre forum si alte chestii cam ciudat.
-
Hai sa nu mai facem posturi degeaba... sa intre cineva pe joc sa se uite in depozitul itemshop sau sa intre in itemshop sa vada daca are ceva de distribuit, as fi facut-o eu dar imi da niste erori tampite autopatcherul... Evident ca nu ar fi fost distribuite in depozitul normal, s-ar fi spuprapus cu ceea ce aveai in locul respectiv.
-
Hai sa nu mai facem posturi degeaba... sa intre cineva pe joc sa se uite in depozitul itemshop sau sa intre in itemshop sa vada daca are ceva de distribuit, as fi facut-o eu dar imi da niste erori tampite autopatcherul... Evident ca nu ar fi fost distribuite in depozitul normal, s-ar fi spuprapus cu ceea ce aveai in locul respectiv.
Nu e nimic in IS sau in depozitul IS. Asteptam.. poate chiar e adevarat. -
Din ce scrie in acel mail (pe care l-am primit si eu chiar pe mai multe adrese), este vorba de eventul de Valentine's Day si de impartirea unui cadou cu cei dragi. In aceasta idee era data cadou de catre GF cutia cu pui, ca un mod de a ne multumi ca jucam, ca am participat la teste pe beta si ca suntem activi ca si comunitate. Cred ca o vom primi atunci cand va incepe eventul de Ziua Indragostitilor (Valentine's Day) si asta se va intampla asa cum spune si in mail peste cateva saptamani. Nu cred ca veti gasi ceva mai devreme. Tot la momentul respectiv cu siguranta va fi anuntat si pe forum odata cu anunturile oficiale despre event
P.S. Nu are ce "tzeapa" sa fie sau tentativa de furat conturi pentru ca nu este dat nici un link si nu ti se cere sa introduci datele de logare nicaieri. De asemenea este venit de la adresa de mail folosita uzual de GF pentru distribuirea anunturilor sau reclamelor (gameforge_mmo@news.gameforge.com)
-
Emailul este valid s-a confirmat de catre staff pe IRC.
-
Trebuie si un level minim ? Sau o vechime a caracterului ??
In cazul 2,voi face multe cutii cu pui
:)) -
deci pana la urma cand se vor primi cutiile?
-
Mailul este trimis de GameForge. In viitorul apropiat veti primi cadou o cutie cu pui. Aveti rabdare.
-
Mailul este trimis de GameForge. In viitorul apropiat veti primi cadou o cutie cu pui. Aveti rabdare.
O sa se dea tuturor sau doar celor care au primit mailul?