Acea valoare atac se cumuleaza dupa cu paguba medie, etc, odata ce creste valoarea atacului, o medie de 10% din 30-40 va insemna un damage in plus (nu numai 30-40). Sunt complementare, sper ca intelegi ceea ce spun. Influenteaza si alte bonusuri automat.

Alchimie Piatra Dragon - Intrebari frecvente
-
-
Am si eu o intrebare.
Am pus azi pe mine jad opac dublu pv max pv 1500 si max pv +10%.Fara sa il activez am 20k pv daca il activez am 22k pv.Si intrebarea mea este.
Nu cumva trebuia sa am 23.5k pv?
2k de la max pv +10% si 1500pv -
Am si eu o intrebare.
Am pus azi pe mine jad opac dublu pv max pv 1500 si max pv +10%.Fara sa il activez am 20k pv daca il activez am 22k pv.Si intrebarea mea este.
Nu cumva trebuia sa am 23.5k pv?
2k de la max pv +10% si 1500pvMax PV-ul se calculează în funcție de PV-ul de bază (fără niciun item echipat/alchimie/animăluț/pet + alte adaosuri de PV).
-
Ce alchimie mi ati recomanda pentru un SURA BM lv 41 ?
E mai bine sa iau cu pc - int -rez pc sau cu rase ?
In viitor sunt constient ca trebuie sa mi iau si cu pv. -
Poti sa le iei pe amandoua. Diamantul da pc-rez pc- int si safirul rase si nu sunt nici scumpe opacele.
-
La nivelul actual diamantul e ceva mai util pentru tine , mai incolo o sa cumperi si safir , nu uita ca safirul e limitat totusi in sensul ca nu poti sa prinzi decat 3 rase(3bonusuri maxim) fie ele aparari ,doar tare impotriva, sau combinate. Nici daca ai avea 2 safiruri nu ai reusi sa le faci la fel de utile ca si un diamant bun pvp cu 3 bonusuri. Succes
-
Care este treaba cu dropul la fasole dragon???in urma cu cateva minute am dropat fasole dragon verde de la un metin de 65.Stie cineva o postare oficiala unde e scris exact cand pica fasolea verde?
-
Fasole verde cade la metine si bosi duminica de la 20 pana la 24 succes la dropat
-
Auziti, am o intrebare... Daca ai gradul negativ (pe -), si ai alchimia echipata, ea poate fi dropata?
-
Daca era asa toata lumea dadea alchimia jos in stilu asta.
-
La nivel 42 Sura BM unde se poate dropa cioburi??
-
La nivel 42 Sura BM unde se poate dropa cioburi??
turnul demonilor, in templu ultima camera, maimute in oaza
-
Imi poate spune si mie cineva de ce alchimie as avea nevoie ? Opacă antica este suficientă ?Si care pietre mai exact ? Sunt ninja lame de lvl 70 si am strâns pana acum suficiente cor draconis . Ma intereseaza mai mult pt pvm decât pvp.
-
Imi poate spune si mie cineva de ce alchimie as avea nevoie ? Opacă antica este suficientă ?Si care pietre mai exact ? Sunt ninja lame de lvl 70 si am strâns pana acum suficiente cor draconis . Ma intereseaza mai mult pt pvm decât pvp.
cat de buna posibila alchimia ai nevoie, idea este ca poti sa ai si 200 de coruri daca nai bulan nu ajungi la antic cu nici o alchimie!!!
-
cu antic nu faci nimica
Ai nevoie de rubin legendar atac aparare ,atac medie atacul sa fie pe primul loc
Jad legendar cu pv daca are si pv % e si mai ok
Granat nu merita decat perfect
Onix legendar cu sansa de a bloca atac corporal -
Ce diferenta de atac este intre un rubin opac atac+medie si unul perfect atac+medie. Cu opacul dau4k pe hitt cu perfect cat as da in plus
-
Ce diferenta de atac este intre un rubin opac atac+medie si unul perfect atac+medie. Cu opacul dau4k pe hitt cu perfect cat as da in plus
diferenta nu va fi mare
Foloseste o apa de 50 atac si afli raspunul
Un rubin opac cu atac medie poti sa il depaseti cu Excelentul cu atac doar -
Rubin opac legendar atac-pgm-aparare , Jad opac legendar x2 pv , Onyx opac legendar rez crit-rez patr-blocare corporal
-
Cum este cu max pv % de pe jad? Este % din pv-ul caracterului cu iteme sau fara? Eu am 3500 pv fara nimic (nu am puncte pe vit), am echipat jad, dar fara pv (claritate mai mare..) intrebarea mea e, acel 14% pe care il ofera jad-ul, este luat din cei 3500 sau din 16k cat as avea fara jad? Am intrebat mai multe persoane, majoritatea au spus ca este doar pv-ul caracterului "CHEL".
-
Caracterul 'CHEL' la un anumit nivel are un anumit PV
Eu zic ca e PV-ul caracterului chel, gen opreste alchimia vezi cat PV ai da-i drumu daca ai la fel nu da PV probabil
Fiecare character are un anumit PV iti vorbesc din experienta am vazut chestia asta ;).