[Discutii]Probleme LAG!

 • Topic unit cu cel dedicat,mai multa atentie pe viitor.

  [align=center]
  [align=center]

 • Faceti frate ceva cu lagul asta, delay-ul de 6 secunde in v4 te omoara instant.Ce e si mai nasol, tu ai lag, esti blocat, dar mobii continua sa dea in tine, si cand se deblocheaza primesti tot damage-ul odata fara nici o sansa de scapare. Este enervant, dureaza de aproape o luna si nu s-a luat nicio masura.FACETI-VA TREABA!!! :cursing:


  *Avertisment pentru nerespectarea Regulamentului. Apelativele de orice fel sunt interzise. Rylich

 • Majoritate hackerilor sunt map1 in zonele de langa mos craciun , se gaseste hackerul , se verifica ultimul negot ( de unde a primit itemele) , se baneaza ambele conturi. :sniper:

  Asta nu e o solutie, pentru ca poate "hackerul" cum ii spuneti voi a dat iteme si unuia care nu are legatura abordantu-l "da-mi astea pe alt cont ca vin imediat" si atunci banand conturile cu care a intrat in contact s-ar risca sa se ia ban pe nedrept....

 • Buna intrebare. Ce se intampla cu server-ul Scorpius ? Ne spune si noua cineva ? :missilelauncher:

 • Din cauza lagului cred,este imposibil sa joci in conditii normale pe acest server.In urma cu 3 ore am incercat sa ajung din cercul mare la teleporter 5minute si tot nu am reusit din cauza lagului,mergeam 5 pasi in fata si ma dadea 10 inapoi.Stai 2 minute sa deschizi un depozit si observi ca tot nu merge ceea ce este destul de enervant.
  Pe dasupra se blocheaza din minut in minut si ma scoate afara din 10 in 10 minute.

 • [20:04] <@SGM-Saory> VA ROG SA AVETI RABDARE,CUNOASTEM PROBLEMA DE PE SCORPIUS SI ALTE SERVERE  DSa speram ca se va remedia curand. :lol:

  :mouth:

 • Eram linistit pe lycan, am iesit sa ma duc pe lat ch la un prieten si zice doar vei fi conectat la server ( am stat 6 minute asa)
  server pheonix :pillepalle: :cu:
  Aldariel- Avertisment acordat pentru incalcarea regulamentului. Titlul topicului sa fie cat mai sugestiv si in legatura cu tema discutata .


  / Topic unit cu cel dedicat

  Edited once, last by Ortacudey ().

 • Topicuri unite. Va rog sa fiti atenti unde anume postati.


  'So here I stand, a shadow figure in the way,

  taking a leap of fate each day,
  Time won't stay still; the fading years will turn to grey.'


 • oare doar scorpius are parte de acest TRATAMENT special...din 5 in 5 min pica serverul?
  am intrat pe orion si m-am pseriat cate shopuri exista ....la noi pe scorpius nici cainii in map 1 nu sunt atat de multi


  Multumim anticipat ptr eventele care vor urma.....vor fii memorabile si de pus in rama...ca poze le vad pe joc...
  //GYLDA//Topic mutat in sectiunea corespunzatoare

 • Am fost deconectat de la server si nu am mai putu intra, asa ca am iesit... Am o presimtire ca problema se va rezolva saptamana viitoare... Eu asta sper.
  Oricum, sa stiti ca jocul merge mai bine in timpul zilei decat seara.

 • In map1 lagul infernal se datoreaza acelui brad care este pus in mijlocul hartii, nu putea fi pus si el in alta partea mai la margine? Zici ca e aruncat din avion bradul ala, va asigur lagul map1 e de la bradul respectiv.


  PACE!

 • Problema e chiar pe toate serverele sau doar pe Polaris ,Scorpius si Pheonix?
  Pe Apollo nu sunt multi jucatori,banuiesc ca nu ar trebui sa fie lag .
  Eu JUR ca nu inteleg de ce doamne au mai facut evenimentele azi cand nu te puteai misca langa metinele alea. Din 15 hit-uri trebuia sa fi fericit daca iti punea macar unul . Te scoate de pe server in prostie,back-urile la fel in prostie , trebuie sa stai cate 5 minute ca sa poti intra pe server.
  Ninsoarea si noua textura trebuie scoase rapid ,din cauza lor e lagul . Cum sa spuneti ca e de la nnumarul mare de jucatori cand toate serverele sunt pe NORM.?Ba chiar ca multa lume nu se joaca din cauza lagului.
  Evenimentul de 1 decembrie(cel cu metinele ar trebui reprogamat).De-abia poti sa mai tragi la tombola si ei fac eventuri cu o mie de metine , cum doamne sa le poti bate?
  Pe bune,e bataie de joc.De rezolvat se v-a rezolva,a fost problema asta si acum 1 an sau 2 , si a fost rezolvata ,dar le ia iarasi mult timp si pierdem timp din event..

 • Ar fi fost frumos sa reorganizeze eventul cu ploaia de metine ca sa poata participa toata lumea !

 • Ar fi frumos, desigur.Dar nu intereseaza pe nimeni parerea noastra ;) . Eventul cu metine a fost jalnic...Toate serverele is la pamant...

  [align=center]--O zi în care nu ai râs, este o zi pierduta.--

 • Va bateti joc de jucatori !
  Deja ati intrecut masura. De cand s-a facut tampenia asta de fuziune nimic nu mai merge cum trebuie.
  V-ati axat numai pe castiguri personale iar problemele pe care le intampina serverele si jucatorii care investesc banii lor si timpul lor le ignorati in totalitate !!!
  Ma refer aici la cei responsabil cu intretinerea jocului. Va doare in partea dorsala de noi, cei care suntem beneficiarii directi.
  Nu se poate asa ceva!
  In fiecare zi lag, deconectari nenumarate, erori de conectare la server etc...
  Sa va fie rusine !!!!!!!!!!!!!!!!


  *Avertisment pentru limbaj agresiv. Rylich

 • Din pacate nu se va face nimic . sunt prea multi jucatori pt serverele lor .
  Alta este ideea : multi jucatori au cumparat inelul bucuriei (105 md )ca sa creasca + cutie de argint (28 md) degeaba ...
  Cine ne despagubeste pentruu md-urile cheltuite degeaba ?
  Va sfatuiesc pe toti sa faceti tichete ca sa ne recuperam md-urile .
  pacat de joc .