[Discutii]Probleme LAG!

 • Pare a fi o problema de la pc, cel mai probabil ti se incalzeste placa video, sau procesorul. Curatat tot pc-ul de praf si pune pasta termoconductoare pe radiatorul procesorului si al placii video ( dupa ce le stergi bine de praf).

 • Topic mutat in sectiunea corespunzatoare. Mai multa atentie pe viitor, te rog.

 • Salut,mi am cumparat un laptop nou acer cu i3 si gtx 950 . Toate bune instalez windows 10 descarc una alta printre care si metinul prin steam. Am observat ca merge destul de greu adica 40 si ceva de fps uri cand bat si in oras 15 20 de fps uri. Am o notificare in bara care ma anunta cand e activa placa video si problema e ca atunci cand ma joc metin placa video nu se activeaza si ruleaza cea integrata. Am incercat si prin nVidia control panel si prin configurarile de la metin2 si tot. Aveti vreo idee ce as putea face sau ar trebui sa trimit un ticket catre support? Multumesc anticipat !

 • Placa video se activeaza la alte jocuri gen dota sau fifa,doar la metin nu se activeaza si nu merge deloc bine pe cea integrata,credeti ca ar trebui sa fac ticket?

 • Se activeaza la alte jocuri pt ca au cerintele superioare metinului. Incearca sa dezactivezi placa integrata si sa iti ruleze mereu cea dedicata.

 • Am incercat si asta,nu am in bios optiunea de a comuta intre placile video,plus de asta am trimis un tichet catre suport si mi au raspuns cu cerintele de sistem ale jocului si ca memoria insuficienta a placii grafice poate duce la pierderea fps... am fost total dezamagit dar mai incerc peste tot chiar vreau sa il fac,multumesc oricum mai astept raspunsuri

 • Astazi cand am deschis clientul sa mai cresc in v2... un lag insuportabil. Ieri nu am avut problema asta... am stat on cam 8 ore fara probleme ieri, iar astazi nu trece de 15 fps. Nu este din vina calculatorului, pentru ca am componente bune... 8 gb ram, procesor 8 nuclee de 4,2 si o placa video de 2 gb. Cand inchid numele mobilor FPS-urile cresc imediat la 60, iar cand activez din nou aceeasi problema... 10-15 fps.
  Daca aveti vreo idee.. sau un sfat pe care il pot incerca sa remediez problema, va rog lasati un comentariu. Mentionez ca joc pe serverul Dragon!

 • task manager->Processes apoi verifica la procese daca e vreunul "ciudat" care sa-ti utilizeze procesorul mult sau HDD-ul adica sa utilizeze astea vreo 40-50% doar un singur proces (daca ai win7 nu poti vedea utilizarea HDD-ului din task manager) si apoi inchide-l .
  Este posibil sa fi descarcat un program/orice alt fisier care sa-ti fi instalat un program de cryptomining si sa iti utilizeze placa video
  Incearca sa descarci Malwarebytes si fa o scanare cu el...
  Iti face numai in v2 asa?De exemplu, la albastri in map1 ch1 ai probleme?