Care este ANIME-ul vostru preferat?

 • Dupa cum spune si titlul,as dorii sa postati "anime-ul vostru preferat" sau un anime care v-a impresionat,descriind urmatoarele (ca exemplu);
  -Titlu:
  -Gen: (ex:Actiune,Romantic,Super-Power,s.a)
  -Nota Personala: (ex:1-10)
  -Caracterul/Caracterele: preferat(e)
  -Opinie Personala:


  Asadar,voi incepe eu primul! :)


  -Titlu: Sword Art Online
  -Gen:Actiune,Fantezie
  -Nota Personala:9,5
  -Caracterul preferat:Kirito :)
  -Opinie Personala:Ideea acestui anime este geniala, nu cred ca am mai intalnit-o in vreun anime,jocul,storyline-ul si toate regulile sunt extrem de interesante,intrand intr-un joc periculos neavand buton de log-out si corpurile lor fiind tinute in viata doar de aparatura din spital,iar daca mori in joc,moartea in joc avand consecinta moartea in realitate,ei trebuie sa lucreze,respectiv sa-si formeze o "breasla" pentru a capata experienta si pentru a ajunge la bossu-l final,deoarece infrangerea lui reprezenta salvarea lor.Grafica este foarte bine conturata, personajele sunt de la adorabile la frumoase,faza cu castile de realitate virtuala mi-a dat cativa fiori si m-a pus pe ganduri,nu mi s-a parut corect ca vina sa pice pe cei care au testat jocul asa numitii "beta-gameri",neasteptat faptul ca acel "creator" al jocului s-a hotarat la sfarsit sa-i ofere lui Kirito puterea de a-i elibera pe toti.
  Deocamdata astept sa vad cum evolueaza pe parcursul celei de-a doua parti,anume "Sword Art Online 2.
  Oricum daca sunteti gameri sau pasionati de anime,sau pur si simplu nu aveti ce face,va recomand cu incredere :). :thumbup:

 • Titlu:Naruto
  Gen:Aventura,Actiune,Fantezie
  Nota personala:10
  Caracterul/Caracterele preferate: Sasuke, Shikamaru, Hidan,Naruto,Itachi,Kakashi ( cam multi stiu:) )
  Opinie:E un anime incredibil si hai sa fim sinceri , cel mai popular anime facut vreodata, si odata cu asta reiese ca sii cel mai bun,deoarece naruto e o poveste incredibila despre un baiat care a crescut singur fara prieteni pentru ca vulpea cu 9 cozi era sigilata in el.Dar cu toate astea reuseste sa isi faca prieteni, Sasuke fiind "preietenul cel mai bun" ,de ce in " ? Pentru ca de multe ori vor sa se omoare unul pe altul:) Unii dintre voi stiti despre ce vorbesc;) .Cam asta pot sa va zic despre anime..Restul trebuie sa vedeti voi, p.s. Exista naruto normal cand e mic si naruto Shippuden cand e mare, eu va zic sa vedeti naruto normal inainte de shippuden ca sa stiti despre ce e vorba, vi-l recomand cu cea mai mare placere stiu ca va va placea :P

 • Titlu: Highschool DxD
  Gen: Aventura,Actiune,Comedie,Ecchi
  Nota personala: 9,5
  Caracterul/caracterele preferat(e): Issei,Rias Gremory
  Opinie: Este un anime grozav ce imbina magia cu religia. In el este vorba despre Issei Hyodo,un tanar elev de liceu ce este "putin" cam pervers.Acesta este ucis la prima sa intalnire,partenera sa fiind un inger decazut. El este, mai apoi readus la viata,ca demon, de catre Rias Gremory,capul familiei Gremory si totodata sora cea mica a Diavolului. Aceasta il ia pe Issei sub aripa sa protectoare facandu-l pionul sau si promitandu-i diverse recompense erotice care pentru ceilalti sunt inutile,nefolositoare,dar care pentru el reprezinta cea mai mare comoara din viata sa.Rias isi strange piesele pentru a-si completa tabla de sah si pentru a putea mentine un echilibru intre Ingeri,Demoni si Ingeri Decazuti.
  Animeul este excelent ca actiune,nelipsindu-i comedie si desigur erotismul. Va invit sa-l urmariti cu promisiunea ca nu ve-ti fi dezamagiti!
  p.S. Nu recomand acest anime persoanelor sub 14 ani.

  [size=24][color=#000066][align=left]Viata-i prea scurta pentru a te plictisi! :beer:

 • Titlu: Candy Candy
  Gen: Romance,teatru,istoric
  Nota 10
  Caracterul/caracterele preferat(e):Candy si Terry
  Opinie un serial de desene animate care ma atras,invatam ce este afectiunea