[Discutii] La multi ani Metin2.ro

In acest topic se vor purta discutii despre evenimentul organizat cu ocazia implinirii a 6 ani de Metin2 in Romania: La multi ani Metin2.ro

La level 70 unde am drop bun la cufere lumina lunii?Apararea si atacul nu conteaza stau bine cu ele.Unde as avea drop bun la cufere la lv 70 fara manusa?

PS:Exceptand etajul 7 si v2

• Unde Sa Farmez La Clar de luna LVL 37
    12k pv +Autorizatie leu 5 monstri + buff +250 aparare

#Mutat in sectiunea corespunzatoare,SleepyDog

• Salut! As vrea sa imi dati si mie niste sfaturi ( daca ar venii din propria voastra experienta ar fi perfect). Unde pot dropa mai bine cuferele clar de luna? In care dintre urmatoarele cazuri:

- La lv 25, la salbatici;
    - La lv 25, la maimutele incepator;
    - La lv 30, la salbatici.
    Mentionez ca detin un echipament foarte,foarte bun. Nu detin Manusa Talharului. Multumesc anticipat!

Cumpar iteme 2K PV si sigilu de mistret, server Taurus, PM la AKalash47

:sniper:

• Topicuri unite. Va rog insistent sa folositi functia search inainte sa deschideti topic.

If I cannot bend heaven, I will raise hell!

3513615.webp
    I'd rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity!

• Cred ca toti de aici am dori sa stim urmatorul lucru: Conteaza ce categorie are monstrul respectiv? Cu cat categoria este mai mare, cu atat sansa mai mare la drop? Asta sa inteleg?

Cumpar iteme 2K PV si sigilu de mistret, server Taurus, PM la AKalash47

:sniper:

• Cineva a spus mai sus inafara de V2? Ce are V2-ul? Nu pica bine cufere in V2?

Extend your personal network by adding other members as friends.

• Sunt sura AM lv 35 si nu stiu unde as putea bate cel mai bine pentru cl maine...As vrea daca se poate un loc unde sa pot bate in liniste fara sa fiu deranjat :D

PS:Mersi anticipat

• Am lv42 si buff, iteme bune. Sunt sura AM.
    Unde ar fi mai bine sa bat, in Dt sau templu. In DT nu cred ca am sa gasesc cam. 1/2 libera.

• Buna ziua,ma puteti ajuta si pe mine cu niste recomandari la niste locuri de farmat pt un war level 81, in afara de padurea rosie(am mai incercat acolo dar era mult prea plin si nu aveam loc)?Am manusa talharului,samanca cu g1 binecuvantare si g9 ajutorul dragonului.Multumesc.

• In v2 unde as putea bate la lvl 42 incat sa am si drop bunicel fara manusa?

• Mersi frumos pentru raspuns.Din pacate nu am nici o optiune la Uriel pentru bonusul xp, am incercat pe ambele conturi.Se activeaza odata cu dropul de cufere de la ora 18:00 sau trebuiesc indeplinite anumite conditii ?