[Discutii] La multi ani Metin2.ro

• Am aflat din pacate si motivul pentru care nu aveam optiunea, e doar pentru anumite nivele, sub 30 cu siguranta nu -.-. Pe un personaj mare aveam optiunea, sau poate sunt anumite misiuni ce trebuiesc facute inainte.Oricum, not fair ! :(

• Salut! Astazi, in timpul evenimentului cu Cufere Clar De Luna, vor pica Autorizatii ca in toate celelalte zile? Sau nu este activat dropul de Autorizatii? Multumesc anticipat!

Topic mutat. Aldariel

Cumpar iteme 2K PV si sigilu de mistret, server Taurus, PM la AKalash47

:sniper:

• La Level 35 cu war aura m3 iures m5 , itm acceptabile (acceptabile tinand cont ca fac fata si la bo) unde as putea sa dropez cufere?

In temnita maimutelor normal ,avand in vedere ca la bo o sa fie ocupat toate ch-urile te poti duce penultima camera de la maimute cu un buff , 290-300 aparare + 12k pv si vei rezista destul de bine .

• Salut, la evenimentul trecut aveam tot level 75 si am testat dropul in ambele locuri. Cel mai bine am facut in V2 pe 3 camere (Regen si cele doua vecine) fata de SD3 unde dropul era de maxim 2-3 cufere pe camera.

• Topicuri unite. Va rog sa aveti grija unde postati si sa utilizati functia "search" inainte de a deschide un topic nou.
    Sunt foarte multe topicuri de la eventurile trecute unde puteti gasi informatiile necesare.

'So here I stand, a shadow figure in the way,

taking a leap of fate each day,
    Time won't stay still; the fading years will turn to grey.'

• La lv 54 cu un sura arme M3 M4 M3 si itm oarecum acceptabile unde as putea bate? In temnita expert rezist si bat cam greu ca am itm slabe iar buff nu sunt casatorit cu el... Voi unde ziceti ca pot sa dropez binisor la lv 54? Va rog un raspuns ms :*

• Tot ce pot sa spun este ca am fost dezamagit , din cauza dropului care nu prea mi-a placut .Ce vreau sa zic prin asta?Pai am batut o ora intreaga si am luat 6 cufere... hai sa fim seriosi anul trecut , intr-o ora la level 42 batand pe langa templu am facut 22 cufere .Dupa parerea mea a fost o bataie de joc.. ma bine nu il faceau.
    Si stiu ca acum o sa sariti toti cu textul : "Daca nu il faceau , iar va plangeati".Dar dupa parerea mea mai bine nu il faceau pentru ca nu imi era greu sa fac si eu 20kk...

• e acelasi drop ,dar dupa cum sa mai spus nu exista drop fara manuse ...eu unu cu manuse in sd3 la lvl 62 cu mantii am strans 794 de cufere ..:) :beer:

• Foarte frumos eventul ( daca ai avut manusa si ai stiut unde sa bati ) . Cu putin noroc am strans 205 .. daca NU ar fi venit colegii era bine :dash: . Pe scurt a fost un drop perfect .. am cateva poze in care dropa si cate 4-5 cufere la o lura.. :phatgrin: :lol:

• un event foarte frumos...felicitari staff-ului :thumbsup: am strans 150 cufere la broaste :D totusi exista si o parte urata a acestui event si anume playerii de 105 care isi pazesc farmerii/prietenii in cele mai bune locuri de farmat....am prins in primele 15 min loc la maimute,am batut 5-10 min in care am scos 25 cufere si a venit un ninja care dadea 9k pe skill :dash:

• e acelasi drop ,dar dupa cum sa mai spus nu exista drop fara manuse ...eu unu cu manuse in sd3 la lvl 62 cu mantii am strans 794 de cufere ..:) :beer:

Am mai auzit de cifre din astea, peste 400 de cufere in v2 si v1 :)

Eu ma multumesc cu ce am strans pana acum, si la Craciun si la cel de ieri, 439 de Cufere Lumina Lunii.
    La un pret minim de 1,5kk, este o suma de bani stransa destul de usor.

Cei care tot se plang de drop, manusa a facut diferenta la acest event. Sunt atatea moduri de a face rost de una, dar din pacate unii nu vor sa faca acest lucru, este mai simplu sa se planga ca nu a fost drop. :pillepalle:

Multumim Staff-ului pentru ca a ales event cu CL in locul celor din anii trecuti cu ploaie de metine.

Am reusit sa si filmez cateva faze unde picau si cate 4 CL pe lura : https://www.youtube.com/watch?v=6kvnQbzdBqU

• Un event foarte frumos! Daca nu existau micile dispute ar fi fost perfect!
    Ca rezultat al eventului de aseara:
    - 102 cufere lumina lunii
    - 2 blessuri
    - seminte magice
    - 3 carti de conducere
    Per ansamblu un event reusit
    Multumesc Staff-ului pentru acest event!

[size=24][color=#000066][align=left]Viata-i prea scurta pentru a te plictisi! :beer: