[Discutii] Event Paste 2015

• Aici se va discuta tot ce tine de acest event : [Event] Paste 2015

• 1 . Sansa de drop la ou magic va fi de 100 % ? Adica eu am lvl 55 si bat metinu`ou de lvl 50 cu manusa .. am sanse mari sa-l iau ? :hug:

2 . Metinul
    Ou de lvl 50 poate avea mai mult/a pv/aparare decat metinul de lvl 85 ? :raspa:

• Sper sa fie un event reusit!Poate ca anul trecut,cine stie...Din cate am inteles metinele de Paste au mai multa aparare ca cele normale.E adevarat? :)

• Din cate am inteles metinele de Paste au mai multa aparare ca cele normale.E adevarat?

Asa a fost anul trecut. Deci daca vreti sa spargeti pregatiti-va farmerii, ca ninja si shamanii au sperante mici sa sparga metine de paste. Sa nu mai zic ca la ei apar si monstri mai puternici...

Extend your personal network by adding other members as friends.

• Anul acesta Ouale Magice nu se mai dropeaza si la capitani ? :dash:

• S-a anuntat ca ouale magice vor fi dropate la Pietrele Metin Ou , anul trecut majoritatea am fost dezamagaiti de respawnul acestora, cum va fi anul asta? Ca anul trecut sau ca acum 2 ani ?:D

• Asa a fost anul trecut. Deci daca vreti sa spargeti pregatiti-va farmerii, ca ninja si shamanii au sperante mici sa sparga metine de paste. Sa nu mai zic ca la ei apar si monstri mai puternici...

Asa a fost anul trecut. Deci daca vreti sa spargeti pregatiti-va farmerii, ca ninja si shamanii au sperante mici sa sparga metine de paste. Sa nu mai zic ca la ei apar si monstri mai puternici...

Tinand cont ca dau 1.5 normala si am 400 aparare + un buff cu m-uri bunicele ,as rezista la metinele ou de 50?
    :D

• O sa incerc sa raspund la cateva intrebari:

1. Ai drop de 100% la ou magic daca ai +/-15 nivele fata de nivelul metinului.
    2. Aceste metine sunt mai puternice decat cele normale de acelasi nivel.
    3. Din ce a scris HalfOp la noutati reiese ca nu se vor mai dropa oua la sefi, dar eu tind sa cred ca a fost doar o mica eroare si va fi ca anul trecut.
    4. Anul trecut a fost vorba ca oul se poate deschide doar o data si vor fi mai multe iteme la drop, dar au aparut niste probleme iar eventul a fost ca si acum 2 ani , cu 3 deschideri .
    5. Din informatiile primite pana acum metinele vor avea un respawn la fel ca anul trecut.
    PS:Daca nu gandesti putin , normal ca trebe sa fi dezamagit de respawnul acestora...
    6. Vei putea sa rezisti.

• 5. Din informatiile primite pana acum metinele vor avea un respawn la fel ca anul trecut.
    PSaca nu gandesti putin , normal ca trebe sa fi dezamagit de respawnul acestora...

Daca nu gandesti?:)) O persoana care a farmat acum 2 ani si a facut un numar de obiecte , ceea ce a fost anul trecut nu a reprezentat nici 10% decat precedentul event.
    Si ca sa-ti raspund la raspunsul tau 3 : ouale magice au picat MEREU si la Sefi+ Pietre metin normale , chiar si atunci cand era respawn mare de metine ou.

• Momentan singurele informații care apar pe Wiki și sunt sigure sunt despre acele 2 noi iteme care se găsesc la Negusotoarea de diverse :

Costum Vrăjit - acest item vă permite să schimbați bonusurile existente pe un costum sau pe o frizură, fără a influența durata acestuia. Doar tipul de bonus pe care-l are se va schimba. Item-ul poate fi folosit o singură data și va dispărea după folosire.

Costum Transformare - cu acest item puteți să schimbați bonusurile deja existente pe un costum sau pe o frizură. Fiecare folosire va schimba toate bonusurile de pe Costum/Frizură. Cu puțin noroc, veți putea obține până la 3 bonusuri. Acest item poate fi folosit o singură dată și va dispărea după folosire. Atenție, dacă deja aveți 2 bonusuri, de exemplu, și folosiți item-ul, aveți șansa să rămâneți doar cu 1 bonus, la fel cum aveți șansa să prindeți și 3 bonusuri sau să rămâneți cu 2.

Se vor găsi la Negustoarea de diverse la prețul de 600.000 Yang
    (ambele).

L.E Costumul Vrăjit costă 200.000 Yang și Costum Transformare costă 400.000 Yang, ambele 600.000 Yang.

• Wow, cu yang! Minunat!

Daca userul a primit deja un raspuns, va sugerez sa nu mai interveniti, postul dumneavoastra va fi considerat Posthunt. Acest lucru nu este valabil atunci cand aduceti completari la un raspuns deja dat.

Avertisment: posthunt.
    Gri

Vladut

• Quoted from "AdySkipPeRr"5. Din informatiile primite pana acum metinele vor avea un respawn la fel ca anul trecut.PSaca nu gandesti putin , normal ca trebe sa fi dezamagit de respawnul acestora...Daca nu gandesti?) O persoana care a farmat acum 2 ani si a facut un numar de obiecte , ceea ce a fost anul trecut nu a reprezentat nici 10% decat precedentul event.Si ca sa-ti raspund la raspunsul tau 3 : ouale magice au picat MEREU si la Sefi+ Pietre metin normale , chiar si atunci cand era respawn mare de metine ou.

Cine te-a mințit pe tine ca ouale magice au picat mereu la bossi si metine?? Cel putin anul trecut NU au picat la metine normale(la bossi nu stiu exact)
    On: Daca va fii ca anul trecut o sa fie un event super si sper sa fac concentrate pentru 2 G-uri
    Bafta tuturor la event!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup:

• Cum este postat pe fiecare forum v-om avea parte de metine ou,lucru care este imbucurator avand in vedere numarul mare de jucatori.Anul trecut am avut parte,daca imi aduc bine aminte, doar de o saptamana metine ou,apoi metine normale ,si a fost ok.Ar fi bine sa fie pe langa, acele cosulete de paste,nu ar strica niste perle albe.Mult spor!

• Salutare tuturor.

Am un warr lv 30,leu+9 1.5k pv 50 atac 15 sageti p+4
    calugar+9 graba+4(pentru deplasare)
    pentaogn+9 imun
    coif 21+9
    colier aur+9 1.5k pv
    cizme de piele+9 1.5k pv
    bratara de argint+9 ( 5 abs pv)
    fms+9 pm 43 mobi si fatala+4

Am sigiliu mistret de 15 zile,sa bat metinele.

Intrebarea mea: Sa raman lv 30 pentru a avea drop si la
    metinele de lvl 20 ? metinele ou desigur,ce apar map2
    sau sa fac nivel 35 ? ( singurul avantaj ar fi abanosii+9 20 drop
    am pe ei,+ 2k pv full finisati si 15 putere...)
    La lv 35 mai am drop la ou magic la metinele de 20 ? nu detin manusa talhar.
    Sa raman lvl 30 ? sau sa fac 35 ?
    PS: am nunta cu samanca lv 35,m4 binecuvantare,m2 forta

Scopul meu ar fi undeva la 30 citite concentrate...daca as scoate
    ar fi super,daca aveti sfaturi despre farm la acest event,le voi primi cu mult drag :beer:

Play just 4 funn ! ;)

• Daca spui ca ai mistret+buffer, te sfatuiesc sa ramai la 30,ai drop foarte bun,atata timp cat rezisti si poti farma foarte bine,nu vad rostul de a face 35.Ramai 30,concentrate,daca stai sa farmezi calumea si te duce capul,scoti si 50-60.