O sa se mai spawneze metine pana miercuri, insa ele nu au drop
[Discutii] Event Paste 2015
- Crius
- Closed
-
-
Parerea mea despre acest event: umilitor si degradant. M-am simtit jenat, dupa ce cateva zile m-am plimbat cate 2-3 ore si nu am spart 1 metin macar, asa ca m-am lasat pagubas pana la urma.. Nu zic ca nu le gaseam deloc, dar erau mereu ocupate, unele cu 2-3 insi care se bateau sa sparga..
Au fost putine metine la prea multi jucatori. Sunt sigur ca mare parte a jucatorilor s-au lasat de event la fel ca si mine, astfel a ramas proportia de jucatori/metine care trebuia sa fie de la inceput, de asta unora le-a mers bine, nu ca ar fi "farmat inteligent" cum vad ca s-a folosit expresia...Metine au fost destule, doar ca trebuia sa ai putina rapdare, de fiecare data cand intream in prima 1h bateam 1-2 mt , pana invatam respawmul si dupa spargeam cate 10 pe ora, Parerea mea e ca a fost un event reusit, Dropul la concentrate a fost foarte ok, am stras 41 de concentrate si sunt multumit, mai bine asa decat sa aiba alti cate 500 de concentrate.

-
Metine au fost destule, doar ca trebuia sa ai putina rapdare, de fiecare data cand intream in prima 1h bateam 1-2 mt , pana invatam respawmul si dupa spargeam cate 10 pe ora, Parerea mea e ca a fost un event reusit, Dropul la concentrate a fost foarte ok, am stras 41 de concentrate si sunt multumit, mai bine asa decat sa aiba alti cate 500 de concentrate.

Ai dreptate,la inceput a durat putin pana sa-ti dai seama
de respawn...la ora 2-3 pm,cand este full de playeri,am reusit sa
sparg si 12 metine de Paste pe respawn
(o singura data am avut norocul asta)
dar in medie luam 5 metine pe respawn,destul de bine zic eu
Eu am farmat tot eventul cu un warr 35 map2 si credeti-ma ca
era chiar full de playeri..dar in cele din urma totul a iesit bine.Pana la urma am reusit sa fac 47 concentrate,iar eu imi propusesem
sa scot 30 ,am scos chiar mult mai mult
(+250/300kk din restul
lucrurilor dropate(zen si perle)aura e asigurata...)
In cele din urma,a fost un event reusit,nici prea mult nici prea
putin pentru nimeni.(eu stam la farm 3 ore maxim pe zi si facem 15-20
oua magice
),am avut noroc,iar in ultima zi de event,am intrat
doar sa citesc cartile si eram map2,langa mine era un metin de 35,asa
ca am zis sa-l sparg si sa ies...din el baby azrael :X ..:)
Sarbatori fericite tuturor !Maine o sa revin si cu un video,sa va arat si voua cum a decurs
participarea mea la acest event (daca nu se va inchide topic-ul) -
Si clipul,cum am promis
https://youtu.be/MjfhlokHphQ//Topic inchis pentru inactivitate. Mademoiselle.Shiro