[Discutii] Event Paste 2015

• Salut am si eu o intrebare , sper sa nu veniti cu faze " sa mai dat raspuns odata"
    Deci dimineata intr-o ora jumatate am farmat 7 oua magice si dupa am plecat la antre , am reintrat la ora 13 pana la 14.30 am gasit doar un ou magic.
    Imi poate spune si mie va rog frumos care este respawnul metinelor ? Si la diferite ore deoarece observ ca difera..

Avertisment: posthunt.
    Gri

• Nu difera respawn-ul metinelor.Ceea ce a facut diferenta la tine a fost numarul de playeri.
    Normal ca la 7 dimineata erau putini pe server,la fel de normal e ca si la ora 13 erau mai multi.Poate la 7 dimineata erati 2 oameni pe mapa cautand metine,iar la 13 erati peste 10..

• Ok si la cat timp se respawneaza metinele... ?

Gri

• Ok multumesc mult .

Avertisment: offtopic.
    Gri

• Deci! :cursing:
    Dupa ce au facut praf eventele pe rand a urmat si asta de paste in care cu toti am sperat sa luam ceva concentrate pentru magii!
    Ei bine luati-va gandul respawn la foarte mult timp metinele ou la level 65 cat am eu am cautat padurea fantoma/ si muntele sohan zic am cautat deoarece de la ora 14:30 si pana acum nu am gasit nici macar un ou
    "Bonus" nesperat am prins respawnul la 9 cozi (sef level 72 eu level 65) il bat pe ch1 ch3 si ch6 cu manusa de drop de 3 ore pusa si am luat ghiciti ce?.... Nici un ou magic si nici macar un ou colorat.
    In concluzie dupa o investitie in joc de 4500 de MD si peste 5 luni de joc va anunt ca imi bag lucrurile sfinte in el de joc si raman doar pe forum, deja metin 2 ro e dezinstalat si nu vreau sa mai aud de el!
    Daca ma luati drept copil disperat de metin ce sta in limba la evente si joaca doar pentu evente de genul asta ei bine gresiti am 26 de ani si joc metin de la 19ani deci 6 ani in spate de joc, am invatat sa suport multe sa trec peste multe si sa ma adaptez la joc.
    Dar darorita marilor GF o sa incerc sa imi conving cat mau multi prieteni sa renunte in a mai baga bani intr-un joc care nu iti ofere nici un fel de satisfactie.Si isi bate pur si simplu joc de playeri.
    Ne vedem pe alte jocuri ce nu apartin GF
    in final va urez spor in a va face nervi degeaba.

• nu va mai plangeti oameni buni ... e un event bun . daca luati 5 oua magice pe zi sa fiti multumiti ... e un event super ok . nici prea pomana nici prea mult chin . asta e jocul sa te bati pe un metin sa vedeti care e mai bun . nu intereseaza atat staff-ul cat si pe noi ceilalti playeri cat donati voi si de cand jucati ... daca jucati inseamnca ca aveti experienta si asta ar trebui sa va ajute mult mai mult in gasirea oricariu fel de metin .

• Salut colegilor ,eu sunt de parere ca eventul este destul de bun am reusit sa strang pana acum 12 citite :) deci am facut ceva oua magice.Eu sunt de parare ca nu este eventu de vina ca nu gasiti voi ,ci ca nu stiti voi sa cautati (eu de ce gasesc ?? si mai dau si de 3-4 jucatori pe langa mine si tot gasesc) ... daca stati cate 10 minute pe o harta si apoi o schimbati cum credeti ca veti gasi ?.Respawnul cred ca este la o ora ... nici eu nu sunt convins ,dar e bun decat odata pe zi :) .Ps : eventul pot sa spun ca este ca in ani trecuti doar cateva spawn-uri mutate in alte mape si nu mai sunt metine ou in temnita maimutelor ce i-a indrumat pe acei jucatori care bateau acolo sa se duca in mapele principale(map2/vale/desert) :thumbsup:

• Eu am un farmer facut pentru acest event.
    Obtin un ou magic la 5-7 minute. Insa stau cand metinul e liber.
    Respawnul e prea mare. Daca pe o mapa sunt 2/3 jucatori eu trebuie sa astept 20min sa se respawneze metinele de Paste.
    S-au unit 2/3servere in unul singur si s-a redus respawnul si nu s-a marit nr. de metine.
    Mai multi playeri, respawn crescut si metine putine. Sunt 6ch insa nu sunt suficiente.
    Sunt si mape care nu au metine de paste. Ar trebui sa fie puse metine pe fiecare mapa. S-a scos dropul la bossi, tombola nu mai este activa.
    Legat de cele doua iteme cu care poti schimba bns de pe costume nu sunt de acord. Erau bune daca picau la metine sau ceva de genu. Sunt in NPC si au un pret mic. Officialul incepe sa faca concurenta cu privatele. Nicaieri nu gasesti aseamenea itm cu care sa schimbi bns pe costume. Poti sa iti faci costum full 15.
    Am investit destul yang pentru acest event. Bravo GF pentru "respectul" pe care ni-l ofriti. Ati scos si tombola insa ati pus roata cu MD.
    Vreti donatii si va bateti joc de noi. Nu ma mir ca multi se lasa de jocurile care apartin de GF.

• In primul rand,e clar ca treaba e data in bara...
    Respawn prea mare si doar 3 metine pe ch...
    Apollo e full non stop...si se presupune ca e cel mai
    putin populat...nici nu vreau sa ma gandesc la cei de pe orion
    sau scorpius...daca la noi e macel pentru un ou magic pe jos..
    (in templu,2 galbeni si un rosu ma tineau pe jos sa-mi ia magicul
    dropat...)

Singura solutie,ar fi o ploaie de metine ou...cat de putine,dar macar cate 10
    sa prinda fiecare....am stat sa farmez toata noaptea...cand trebuia sa fie
    mai liber...si ghici ? tot nu gasesti un metin..

Play just 4 funn ! ;)

• :missilelauncher: Am venit si eu sa ma plang.incredibil de prost organizat accest event sunt player care joaca 10 ore pe zi pe putin donez la greu si c sa vezi la event alergi ca prostul dupa 2 metine pe mapa si ala trebuie sa il imparti cu alti 10 playeri ma refer la apollo e plin peste tot solutia ar fi o ploaie cum vor toti .faceti cva si salvati eventul...am colegi de breasla kre au jucat 20 de ore incontinu si mai nimic. :lol:

• citesc pe aici comentarii si imi vine sa rad:)), luati-o mai usor si nu mai faceti atata drama pentru mine metinul a ramas un joc care intru cand ma plictisesc, cred ca nu am mai farmat de mai bine de un an intru seara cate 1 ora maxim citesc cate un iures si manuale pt skiluri la cal si ies. Obiectivul meu la event e sa fac vreo 5 oua pe perioada cat tine eventul:) si anul trecut cred ca am facut vreo 10-15:) BAFTA TUTUROR SI NU VA MAI CONSUMATI CA VIATA E FRUMOASA:)

DEATH BEFORE DISHONOR

• Ok si la cat timp se respawneaza metinele... ?

Gri

:lol:

Ce respawn au metinele de paste ? Va rog , daca poate sa raspunda un moderator , nu un player care a calculat el timpul..

No posthunt ! tu esti mai egal decat Anndrei :lol:
    Respawnul e la 1h, puteti lua in calcul ora x,25 pt ch1 si cam la 3-6 minute pe restul .
    Referitor la minunatul event...Eu nu inteleg dece atata chinuiala cand cel mai bun castig pentru mine la aceste metine este o apa zin sau sambo, care daca stau sa ma gandesc ...cu o caciula si un costum bonusat posbil sa scot mult mai bine in v4 aceste ape ,in mult mai scurt timp decat cel in care as gasi 2...20 metine ou :)
    eventul acesta de fapt este ce gasiti in item shop ..si chestiile bagate acolo de fapt sunt intradevar partea cea mai buna a acestui event,sa nu mai spunem ca puteti cumpara de la cei care baga 35 md intr-un costum la 25 30 mil. yang 35 maxim ... nu ca un voucher de 50 MD la 100 mil.yang...Asa ca si pentru voi cei care nu bagati 1 md in acest joc, e event ! Metinele ou sunt doar de distractie, nu va mai plangeti de numarul lor redus...anul trecut a fost la fel !

• Si acest event este frumos si nu trebuie sa ne plangem ca deja ne am invatat cu eventurile internationale la care nu participam decat cu prezenta.Pana la acest event se puteau cumpara cate ceva ce da si la event din item shop. Acum NU putem cumpara ou magic din item shop...NO PROFIT GameForce :sad: .Daca se stia ce respawn au metinele ou de ce nu s au bagat oua magice si in item shop??? pentru ca pe metin 70% din jucatori isi permit sa cumpere oua magice si nu mai stau ei sa alerge dupa ele.Un subiect de gandire pentru staff ca la urmatoarea mentenanta sa bage ou magic in item shop.Sincer va spun, eu decat sa alerg dupa ele( nu imi permite timpul pe metin mai mult de 4 ore pe zi)mai bine imi cumpar 50 oua magice imi fac damblaua si gata.Ieri am alergat de mi au iesit ochii din cap in templu si munte sohan si abia am gasit 1 metin ou pe 6 ch uri.Azi dimineata la fel am alergat 1 ora si nu am gasit nici un ou magic.
    In general eventul paste 2015 este placut ,mai ales cu aceste costume si palarii care se pot bonusa iar spiritul pastelui este frumos ca apare si pe un joc online.Multumesc staff ului GF pentru acest event...SUCCES
    PS ...imi propusesem sa bat la metine ou pentru citite concentrate sa depreciez Iures ul de la P si sa il fac G1,dar am renuntat definitiv la gandul asta...

La revedere metin2ro

• Foarte bine venit acest event.
    De ce ?
    În opinia mea legat de cele recent implementate, acest event readuce bucuria aia de a căuta şi de a muncii pentru a avea ceva şi totodată readuce un sentiment de old school care dispare încetul cu încetul din metin2.
    Respawn-ul metinelor, faptul că sunt "doar" 6CH şi mulţi playeri chiar nu mai contează în raport cu bucuria pe care o experimentezi în urma unui drop de Ou Magic.
    În mare acest event este foarte profitabil dacă te uiţi la partea plină a paharului pentru că sunt caractere ale căror cărţi de competenţă sunt scumpe şi datorită Oului Magic avem Citit concentrat astfel pentru caracterele care sunt nevoite să plătească mult pentru cărţile de competenţă acest Citi concentrat este foarte folositor deoarece te scuteşte de eşuarea cărţilor, chiar daca trebuie să aştepţi încă o zi până să citeşti următoarea carte măcar şti că o să-ţi reuşească.
    Şansa de a primi Citit concentrat este destul de bună şi nu trebuie să ne plângem pentru că în acea şansă stă plăcerea de a juca.
    De asemenea din Ape se poate face Roua, perlele le folosim la plusat, Boabele Zen pentru grad deci nimic nu este de aruncat.
    Plus că Oul Magic se deschide de 3 ori.

Mulţumesc staff-ului pentru acest eveniment de Paşte!

• Pe wiki scrie ca putem gasi metine de paste si in temnite,teoretic.Practic,mai putin.Daca a gasit cineva sa ne spuna.

Pe metin2wiki,daca ai fi cautat ai fi vazut ca in anul 2014 scrie ca nu au fost in temnite,in anii 2010-2013 da,au fost,dar din 2014 nu vor mai fi acolo.

A gasit cineva metine ou la maimute? Caut de peste o ora si nu sunt ...

NU SUNT METINE de paste in temnita.