[Discutii] Event Paste 2015

• O curiozitate:Unde ai farmat acele 65 de oua magice?? Eu in 2 zile abia de am trecut de 10 oua magice si chiar nu stiu unde sa farmez in continuare.

• Eu unul prind cam intre 2 si 7 oua pe respawn si sunt destul de multumit.Imi pare rau insa ca numai este ca in alti ani,chiar imi trebuiau acele minereuri de fier magic,dar este foarte bine si asa.Consider ca cine munceste are,iar eventul acesta este event de farmeri si cine nu rezista v-a renunta.Mult spor in continuare.

• Un ou se deschide de 3 ori sau doar o singura data?

• Un ou se deschide de 3 ori sau doar o singura data?

De 3 ori, ca si anul trecut.

Foarte mare competitia la acest event. Am ramas cu gura cascata cand am vazut in prima zi de event cand pe Orion un jucator de level 55 a gasit un Metin de Paste in desert. Avea saracul cal si abia se misca, in plus era si mental.
    Am stat sa il privesc. Nu a reusit sa dea mai mult de 40 de secunde in acel Metin de Paste ca au mai venit 3 de la albastrii si unul de la galbeni. Cu tot felul de lei, mistreti, Khan. Asta cu calul saracul a murit cand au iesit foarte multi mobi din acel metin. Nu avea nici o sansa ... 5 jucatori pe un Metin de Paste. Practic ne mancam intre noi pentru un Ou Magic.

Ce ma bucura la acest event este faptul ca daca ai apucat sa dai primul in Metinul de Paste, restul care vor veni sa faca KS isi vor pierde vremea. Practic te ajuta sa spargi metinul mai repede, Oul Magic tot tie iti pica ca ai dat primul.
    Am intalnit si eu astfel de jucatori si tin sa le multumesc pentru ajutor.

Pe langa Oulele Magice, mai sunt si cele normale pe care majoritatea le lasa pe jos. Eu unul am strans anul trecut peste 370 si am avut premii destul de valoroase la acel moment. Licori verzi G, mov G si alte chestii gen sushi, Cristal Albastru si iteme care se folosesc la posedate.
    Link: https://www.youtube.com/watch?v=akIQ8sa8YFg

Sper sa strang si anul asta la fel, poate si mai multe, gen 500+.
    Spor la farmat, ca metine sunt. Totul tine de noroc, sa fii primul care il gaseste.
    Eventul tine pana pe data de 12 Aprilie, deci este suficient timp sa strangeti cel putin 60-70 de Oua Magice.

• Cam asta e rezultatul din 65 oua magice...destul de multumitor pentru mine.Bafta :beer:

Eu 78 de oua am strans pana acum... 14 citite... O fi avand importanta de unde procuri ouale? Altfel nu-mi pot explica cum de tu ai facut de peste 3 ori mai multe concentrate...

Extend your personal network by adding other members as friends.

• Salutare as dori sa va întreb dintre cei care ați cumpărat costum de iepure ,daca ați reușit sa adăugati al 3 Bns pentru ca eu cred ca ori am prea mult ghinion ori ca intra foarte,foarte greu imposibil am vrut sa vad daca totuși îmi intra si am băgat in jur de 145kk si nu am prins decât 2 Bns ,pina la urma am zis ca renunt am lăsat deocamdată 2000pv si 6% ap.cu 2 mâini .dar chiar așa de mult ghinion sa am sa nu intre cel deal 3 Bns ? As fi curios daca vouă va intrat al 3 Bns si din câte schimbări.multumesc in rest eventul e frumos nu prea alerg după oua Magice ca nu mai am ce face cu cititele concentrate si cu boabele Zen,ca am terminat de mult cu cititul cărților .Dar vorba lui Dan eventul e mai frumos in item-shop .bafta tuturor la cat mai multe oua Magice

:thumbsup:

• Referitor la costumul de iepure, pot sa iti spun ca toti despre care stiu ca au prins 3 bonusuri, au bagat in jur de 400kk+. Daca bagi 145 -200kk nu prinzi 3 decat daca ai un noroc extraordinar.

Don't force it...take a bigger hammer !

• Adevarat intra foarte greu 3 bonusuri pe costume si freze.Eu am bagat cam 100kk in costum si a intrat 3 bonusuri si de nervi ca am bagat o multime de bani am lasat doar 1,5k hp 15% sageti si un bonus amarat.

• Frumos eventul, metine se gasesc, cititele pica bine dar nu inteleg de ce a trebuit sa faca 20 de modele de ou normal.. abia daca am loc in inventar de ele :dash:
    este adevarat ca pica certificat Moa direct cu timp cu bonus ales ??? vreau sa stiu daca mai are rost sa bat pentru Moa

14 ani de metin2ro cu bune si cu rele :beer:

• E aiurea.L-am asteptat mult timp si cu parere de rau spun ca e cel mai nasol din ultimii 4 ani .
    Adica , 4 metine pe respawn,la o jumate de ora sau o ora , cat e , E FOARTE PUTIN . Poi pentru alea 4 metine alearga cel putin 50 jucatori.Eu unul la 1 noaptea am strans intr-o ora de abia 3 oua magice , lvl 42 cu un echipament care nu il detine oricine . pot sparge orice metin ou pana in 60 , dar e imposibil sa gasesti . Parerea mea e ca ar trebui sa schimbe ceva la event ,e foarte slabut . Ar trebuii sa se mareasca numarul de metine ou ,sa fie ca in ceilalti ani,cu cat spargi mai multe cu atat sa fie mai multe ,dar nu ca data trecuta sa nu poti trece de ele,asa,moderat. Sa gasesti un metin o data la 10 minute,dar nu sa gasesti un metin pe ora,daca il gasesti.
    Si inca ceva : S-a schimbat si dropul la ouale normale,nu mai pica asa usor,mai bine pica cl-urile decat ouale acum.
    E aiurea

• eu din 92 de oua am reusit sa iau 19 citite. am g5 pe conducere, am numarat ca imi trebuie vreo 100 de citit pt P, ceva de genu.

Vladut

• Eu am de-abea 35 de oua magice...ma gandeam
    ca pana la final sa fac 50-60...daca am noroc,
    eu speram ca din 50 de oua,sa fac macar 40 concentrate...
    cand vad playeri cu 70+ care nu au luat nici 20 de citite.
    ..mi-se cam spulbera sperantele...sper macar 35 sa iau si eu..
    maine cred ca fac 45 de oaua magice si le deschid,o sa revin
    cu rezultatul :) Sper sa am noroc si multa bafta tuturor. :beer:

PS:pe ch1 se spune ca metinele apar cu 5minute mai devreme
    fata de celelalte ch-uri,este adevarat ?

Play just 4 funn ! ;)

• PS:pe ch1 se spune ca metinele apar cu 5minute mai devreme
    fata de celelalte ch-uri,este adevarat ?

Din cate stiu,dupa fiecare spam apare un mic decalaj,si exista si diferenta intre ch-uri,insa nu stiu carui fapt i se datoreaza acest lucru.

Eventul mi se pare fain,chiar daca nu imi petrec mai mult de o ora,o ora si jumatate cautand metine ou.Desi sunt multi care se plang,eu sunt multumita.Sa nu uitam ca evenimentele sunt o chestie facultativa a jocului,atat pt playeri,cat si pt companie.Compania alege daca se face sau nu un eveniment,iar playerii decid daca participa sau nu.Asa ca ar trebui sa fim multumiti cu ceea ce primim.Esenta evenimentelor este sa scapam de rutina,sa ne distram,nu imbogatirea. ^^ .Singura mea nemultumire este legata de autorizatia MOA.:(.Mi-ar placea sa nu se activeze automat,sa o pot pastra pt a o activa cand imi doresc. ;(

Mulțumesc NoPanik pt semnătură ! :heart3:

• eu sunt nemultumit pentru ca sunt f multe metine in bug. 5 metine doar la giganti. din aprox. 18 pietre 5 blocate. aiurea. f aiurea.

Vladut

• Vreau si eu un sfat daca se poate!

Am level 35 , Dar nu stiu unde sa bat pentru metine de paste , De cand a inceput eventul pana azi am strins doar 12 oua magice.

Bat in Map 2 dar se gasesc greu metinele , ori nu stiu eu unde sa le caut.

Ma poate ajuta cineva cu un sfat unde pot sa bat si prin ce zona ?

Multumesc frumos !

• Vreau si eu un sfat !

Am level 32 , dar nu stiu daca imi pica sigiliu moa map2 .

Bat in Map 2 dar nu imi pica.

Ma poate ajuta cineva cu un sfat ?

Multumesc anticipat ! :rocketlauncher: