Ultima carte citita

• Fulgi de Iubire - John Green, Maureen Johnson, Lauren Myracle

Trei poveşti romantice petrecute în apropierea Crăciunului pline de aventură, umor, romantism şi duioşie, ale căror fire se împletesc inteligent la final.

Cred că majoritatea au citit sau au văzut filmul/cartea "Sub aceeaşi stea" (en. "The Fault in Our Stars") - John Green, un autor american destul de cunoscut de literatură pentru adolescenţi.

Cartea Fulgi de Iubire este la fel de interesantă şi bună precum "Sub aceeaşi stea".

O recomand cu drag!

• Raymond Khoury- The Last Templar.

O carte cu un continut minunat nu pot spune mai mult deoarece daca o cititi nu vreau sa va stric experienta.Eu fiind un om care prefera gaming-ul si nu cartile mi sa parut foarte frumos titlul si fiind fan Assasin's Creed am spus de ce nu ?.Deci este o carte super OK va recomand .!!

• Bel Ami
    Guy de Maupassant
    Ma atras stiul de viata al personajului Duroy un barbat cuceritor,am trait momentele de tristete si aventurile lui romantice,singurul roman pe care l-am citit cu sufletul la gura in perioada de dupa liceu cand aspiram dupa cultura pe care no descoperisem inca

• De vorbă cu Emma - Vitali Cipileaga

"Emmei îi este teamă de singurătate. Ea vrea să râdă cu el din același motiv. Ea ține minte săruturile pe care nu i le-a dat. Ea vrea să fie fericită în patul lui. Ea știe că cele mai bune vinuri se beau în doi. Ea caută să construiască poduri peste neînțelegerile din trecut. Ea vrea să meargă desculț pe malul mării. Sunt momente când revine la acea îmbrățișare din trecut, la plimbările nocturne, la momentele în care a râs și la cele în care a suferit. Și momente în care își poartă gândul undeva departe sau se bucură fericită de prezent. Iubindu-l pe Greg sau trăindu-și emoțiile. Ea caută un loc sfințit de dragoste. Ea se întoarce mereu la el."

O recomand cu mare drag şi pe aceasta. Este o carte care o poţi dărui unei persoane speciale pentru tine, prietenilor şi celor ce iubesc sau au iubit sincer. ^^

• Alif the Unseen - G. Willow Wilson

Man is least himself when he talks in his own person.

Give him a mask, and he will tell you the truth.

• Scrisoare de dragoste - Mihail Drumeş

“Cum ar fi putut să îmi treacă prin minte că el va fi începutul tragediei mele de mai tarziu?”
    “Îmi aminteam de ea ca de un vis frumos, întrerupt înainte de a se sfârşi.”

O recomand cu drag, chiar dacă sfârşitul este intempestiv.

Hell hath no fury like a woman scorned.

• Sper sa mai vedem si aici activitate :bendis:

Ultima scrisoare de dragoste - Jojo Moyes

O carte bunicica despre o iubire pierduta. O actiune desfasurata in anii '60 cu limitele pe care le punea societatea de atunci si mai apoi o actiune in zilele noastre cand aproape totul e permis.

• Să tai în piatră vie - Abraham Verghese

Această carte ne poartă pe trei continente, și spune povestea a doi frați speciali, Shiva și Marion. Marion este naratorul care, ajuns la maturitate, ne dezvăluie povestea vieții lui, care se anunță a fi una deosebită încă de la naștere.