Ultima carte citita

• Salutare! Ultima carte citita este:

-Tata bogat, tata sarac. Editia a V-a, revizuita! de ROBERT T. KIYOSAKI.<3

Este o carte despre educatie financiara. (Pentru mine a fost cea mai buna carte de genul). Va recomand sa o cititi deoarece in scoala nu inveti despre educatia financiara aproape nimic.

Lectura placuta!:beer:

• Salut!

Ultima carte citita este : Secretele succesului.

de Dale Carnegie.

Cum sa va faceți prieteni și sa deveniți influenți.

Mi-a plăcut aceasta carte. Recomand 🤩

:thumbsup:

• Salut!

Ultima carte citita este : Secretele succesului.

de Dale Carnegie.

Cum sa va faceți prieteni și sa deveniți influenți.

Mi-a plăcut aceasta carte. Recomand 🤩

Interesanta carte, am citit-o anul trecut. Insa putin cam demodata pentru vremurile actuale.(Dale Carnegie este un colos dar ce a scris el greu sa se mai aplice si astazi.) Eu sincer n-am mai citit de cand mi s-a inundat boxa la bloc si am ramas cu vechea colectie Adevarul doar, care sunt adevarate mizerii majoritatea cu cateva exceptii desigur. Deci probabil, Haimanaua ca ultima carte citita.

kevin_de_bruyne___vfl_signature_banner_by_nebulousgfx_dbg3pt7-fullview.jpg?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3siaGVpZ2h0IjoiPD0yMDAiLCJwYXRoIjoiXC9mXC83MjRiOWQwMi02ODdiLTQ5Y2ItYjRhOC1jOGEzYThlOGQ5MTBcL2RiZzNwdDctYTQ2MDkxYTktM2E0OS00NGY2LWJiMTEtNWEyMjk2ZjQxYzUxLnBuZyIsIndpZHRoIjoiPD01MDAifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6aW1hZ2Uub3BlcmF0aW9ucyJdfQ.PaXLM6p79rWqu4IBrLax1y0ojRB-HZLZ7GQOnYj6V10