[Discutii] Eventul de vara

• Da, si costumu de 35 MD nu e negociabil deci e specificat clar ca este.

Se pare ca si eu am patit-o. ;( :(
    Am cumparat un costum cu 35 MD si se pare ca nu-l pot negocia,desi scria pe site ca este negociabil.O fi vreun BUG?

Eventul de vara!

Cum a spus si colegul de mai sus s a raportat mai departe problema aparuta...si eu astept sa imi cumpar un costum,dar daca nu sunt pe shopuri ce sa mai cumpar:)

La revedere metin2ro

• Domnule Graffix, este din cauza, nu datorita. Sau asupra voastra au consecinte pozitive :thumbup: Pretul unui platou mi se pare extrem de mare. Mai bine iau direct vrajeste sau adauga la set si ies mai bine. 25 md mi se parea corect cum a fost si pana acum la cutii, etc

• Deci am si eu o problema dupa cum bine stiti a inceput tombola si ca sa participi la ea trebuie sa ai misiunea cu dintii, eu am dusi 9 dinti de orc .... azi si ieri a u esuat ... daca maine am sa termin misiunea cu dintii o sa pot sa trag la tombola ???? Si platoul e doar site sau pot face altfel rost de el ???

• Din cate stiu eu ar trebui sa ai misiunea cu dintii terminata inainte sa inceapa tombola. Daca termini misiunea in timp ce tombola este deja activa, ma tem ca nu poti participa.
    Legat de platou ... si eu mi.as fi dorit sa fie dropabil undeva pe la metine sau la bossi ...dar nu... il gasesti doar in itemshop :(

• AM si eu o intrebare: Unde e NPC-ul de la care pot face rost de aia care da 5 xp si 5 dmg?(plus ce mai dadea ea).
    In rest sunt multumit de dropul painilor,pacat ca sunt hackeri in map1 dar meh,asa e mereu...

Pffff: las-o mai moale cu Likim asta ,din cate am vazut este un fel de protejat si daca nu ai scris ceva frumos de el iei warn

*******d- Razboinic corporal lvl 70 M7 aura M5 iures M4 vartej m4 incizie biolog suvenire :D
    Waylon- Saman zmeu lvl 70+ M5 Forta Dragonului M5 Binecuvantare M4 Raget M4 Aruncarea dragonului biolog dinti ^v^
    Jupanitza- Saman zmeu 30 M1 forta 13 binecuvantare ,biolog la dinti :pinch:
    Ma gasiti mai mult seara :D

• @DjIlie..."Istoricul" asa cum ii spune este situat in fiecare regat in locul lui Mos Craciun,iar "Localnic Credincios" la una din iesirea din sat ...SUCCES

La revedere metin2ro

• Chiar asa,ce e cu eventul asta? Bine ca nu m-am grabit sa arunc cu banii :lol: ca din ce am inteles de la voi costumele nu sunt negociabile desi spune acolo ca sunt,platourile sunt exagerat de scumpe asa ca mai bine iei direct vrajeste ca iesi mult mai ieftin si cireasa de pe tort :puke: din Cufar Binecuvantat iti pica NoName :rofl2: ce o fi nu se stie dar nu foloseste la nimic!!! Deci event de pomina zic eu si pana se rezolva astea deja mi-a disparut cheful! Sa fiti iubiti si fara frica! :lol:

• Referitor la eventul de vara,am ajuns sa trebuiasca sa cumparam din item-shop nu stiu ce platou pentru a ne bucura total de un event?In halul asta ati ajuns fratilor?(Staff-ul)De 5 ani joc metin,pana de curand la eventurile de genul,itemul considerat umpic special era dropat la metine,cu un drop decent,nu 2-3% cum probabil la-ti face daca ati lua in seama postarea mea.Batetiva joc in continuare,daca un player nu doneaza nici nu este bagat in seama,daca bag 200 de euro intr-o luna cred ca imi da GM mesaj intrebandu-ma ce mai fac.

//Avertisment pentru nerespectarea regulamentului. Nu este permisa folosirea apelativelor sau a limbajului agresiv. Mademoiselle.Shiro

• Hai sa-ti explic eu cum sta treaba...
    In primul rand, staff-ul din RO nu are absolut nicio vina pentru tot ce tine de IS, aceste decizii vin de "sus", ei doar punandu-le in practica pe comunitatea de care apartin.
    In al doilea rand, incepe sa te obisnuiesti cu toate implementarile venite pentru ca, dupa cum ai observat si tu, metinul nu mai este de mult acel joc frumos in care toti se bucurau cand era un eveniment asemanator, cu toate ca erau facute rar, jucatorii erau cu adevarat atrasi de joc... si aici o sa vina la adresa amandurora comentarii rautacioase gen: "voi vreti sa primiti totul moca?", "nu va mai plangeti pe forum".
    Dar asta este realitatea cruda despre metin, care s-a dus de rapa odata cu implementarea lycanilor, autorizatia este acum considerata sigiliu si multe alte lucruri pe care cei de la GF le-au implementat, iar pierderile de jucatori in procente considerabile(majoritatea cei mari) se observa "de la o posta"
    Trateaza-l ca atare si obisnuieste-te cu ideea ca metinul nu va mai fi niciodata la fel de frumos cum a fost inainte... si nu zic asta pentru ca metinul nu a trebuit sa evolueze, ci pentru ca trebuia sa evolueze in bine si nu in rau. Urmeaza-mi calea si asteapta Metin3, dupa fuziunea care o sa vina in viitor(o sa vina si aia) in care o sa se uneasca poate in 2 servere din lipsa de jucatori :)) sau poate cine stie... va deveni Lycan2Ro, deoarece acest joc a devenit unul jucat doar de lycani, mai rar intalnind si cate o alta rasa... foarte multi s-au lasat dupa ce au investit sume mari si si-au facut seturi pentru apararile existente atunci, apoi venind o alta rasa care iti da 20k normal... asta cu siguranta a taiat pofta tuturor jucatorilor si s-a aratat cu adevarat fata reala a celor de "sus", neinteresandu-i nimic altceva decat profitul... in mintea lor fiind doar ca jucatorii care erau atunci o sa investeasca alti bani pentru noi seturi de batai generale etc. Degeaba o sa faca alte mape, alte caractere, alte arme si armuri pentru ca jucatorii nu vor mai fi in acelasi procent cum a fost si pana acum ceva timp. Asta e strict parerea mea :) Salut !

*Topic unit cu cel dedicat. Mademoiselle.Shiro

• Oare cati cai poti sa iei pe un caracter? Adica sa zic ca ai 100 de fructe. Daca duci cate 27 pe rand poti sa iei 3 cai a cate 3h? sau iti va da doar unul?

• Imi este atat de dor de ce-a ce a fost odata metinul,imi facea placere sa joc..acum incep sa cred ca prietenii mei (TOTI) aveau dreptate..metinul a devenit o porcarie..singurul lucru care il deosebeste de serverele private sunt ratele..

//Avertisment pentru offtopic. Mademoiselle.Shiro

• Asa imi place ca voi vedeti eventul ca o metoda de ''IMBOGATIRE PESTE NOAPTE'' . Fratilor eventul nu este creat in primul rand de comunitatea din Romania ca sa comentati ca doar aici se intampla asta si asa e Romania . Deciziile vin de sus ! Cred ca uitati de eventul de craciun unde echipa GF a fost mai mult decat darnic cand timp de 3 luni aveati ocazia sa adunati SS-uri Bless-uri Add/Schimba sau eventul de paste in urma caruia perlele rosii au ajuns la 400k (apollo) iar cele albastre la 3kk. Eventurile nu sunt pentru ca playerii de level 30-40-50 sa faca 400kk intr-o saptamana . Eventurile sunt pentru a scapa de monotonia zilnica. Este adevarat platoul este scump si cufarul cam lasa de dorit. Insa observ ca pe un topic va plangeti de toate itemele bonusate cu 2k pv 15 15 15 10 iar pe altul comentati ca nu exista schimbatoare/adaugari la event . Nu ati vrea o ploaie cu MD-uri pentru ca e sfarsit de an scolar sau ceva ? Este normal ca persoanele care contribuie la starea jocului sa aiba parte de beneficii. Incercati sa jucati jocul de placere nu pentru a face cat mai multi bani ... Ma astept la multe critici in urma postului meu dar treziti-va . Metinul nu mai este ca in 2011 si nici nu o sa mai fie ! :dash::dash::dash::growup:

//Avertisment pentru nerespectarea regulamentului. Sunt interzise apelativele. Mademoiselle.Shiro

[align=center]DON'T BE AFRAID TO LOVE WORK !

Play4Fun !

RETRAS:FlameStrike

• Prietene,din rahatu ala de cufar nu prea ai ce vinde sa zici ca ma imbogatesc,si mi se rupe ce bani imi ies,vreau sa fac ceva pentru mine,sa imi adaug un bonus pe cercei sau ceva,ai dreptate metinul nu o sa mai fie lafel,si bat la pariu ca in 3-4 ani o sa fie uitat..lau facut praf,da praf frate,lvl 105 nu stiu ce arme si armuri noi,coliere,curele,mape,tot felul de absurditati,sa vezi cum o sa se duca de rapa si or sa ramana fara fraieri care sa le bage bani in conturi,cel putin cand vine vorba de metin,si cel mai rau au facut cu noua rasa..intr-un vinal tot ce vreau e sa ma bucur de un event fara sa le umflu lor conturile bancare...nu vreau bani,vreau sa zic ca m-am distrat fiind vorba de un event.. :sniper: :dash:

//Avertisment pentru nerespectarea regulamentului. Nu este permisa folosirea apelativelor sau a limbajului agresiv. Mademoiselle.Shiro

• Sunt undeva informatii despre acest Cal Negru Nobil ?
    Am tot dat search dar nu gasesc nimic..Ce ma intereseaza e daca o sa fie negociabil,si daca o sa ofere ceva in plus fata de calul normal.
    Despre Tombola : Frumoase modificariile la premiile de la jetoane. Dar minereuriile cele 15 .. :lol:
    Despre Roata : Felicitari pt. revenirea la vechea forma
    Despre event: Minunat! Bravo GF

• Tombola e ok, la mine o extragere pe zi, oricum am luat cate ceva bun. Despre paini/dulciuri...am crezut in prima zi ca va fi ceva profitabil, painile erau 100k, iar dulciurile 1kk/buc. In a doua zi au scazut la 50k/500k, in a treia zi painile la 10-30k/dulciurile 300k, iar azi am intrat si am vazut dulciuri prin shopuri la 100-200k, adica nu prea mai e de profit. Cel mai bine e sa le pastram, cei care avem nevoie, pentru zilele cand va trebui sa crestem.

• Un event bun si interesant pentru vara asta, am observat ca eventurile sunt din ce in ce mai placute, costumele sunt foarte reusite si sansa de a strange cateva sute de dulciuri + tombola fac totul minunat :thumbsup:
    Tin minte la inceputul anului un anunt in care se spunea ca va fi un an plin de evenimente si noutati..(noi trebuie sa pregatim doar buzunarele :rofl2: ) se pare ca asa a fost si sper sa fie in continuare .

14 ani de metin2ro cu bune si cu rele :beer: