[Discutii] Eventul de vara

• Și eventul când se termina?

Primesti un avertisment pentru posthunt, daca citeai ce s-a postat, ai fi vazut ca s-a mai intrebat acest lucru * Shto.

• Cum a observat toata lumea..s-a redeschis Roata norocului cea cu 3 niveluri. 10 Md lv1-20 Md lvl 2- 30 Md lvl 3
    Cum la noi in forum nu e o sectiune cu premiile acestei roti , pt. diferitele niveluri ..am intrat pe wiki.uk
    Ce sa vezi acolo .. de la lvl 2.. apareau freze..turbanuri ..tot felul de mounti..care se spunea ca apar si la lvl 3.
    Acum 10 minute am renuntat la lvl 3 !!! dupa 3 trageri..cu 600md inca pe cont.
    La lvl 2 ..20MD o tragere ..nu e nici un premiu diferit de lvl 1 !!! si mai mult..daca la lvl 1 mai apare cate un sigiliu ..la lvl 2 nimic ! singurul premiu mare e 2x perg.exo. Nu am vazut o freza ..nu am vazut decat foarte multe suc de rodie..si boabe zen, iar ca premii mari cap mumificat.
    La lvl 3 ..a aparut o data piatra magica,inconjurata la fel de licori ,zen ,rodii,si tot felul de TEPE.
    Mai mult de 2 premii din toate care sunt la roata, nu erau ca sa zici ca justificau cele 30 MD. pt o tragere.nici la lvl 3 nici un fel de freza macar ..costum..ceva
    In consecinta domule halfop: Sa va fie rusine pt. pacaleliile care le oferiti ROMANIILOR, cei care cheltuiesc EURO ca sa puteli lua dvs. salariu de la GF.
    Ce am vazut eu azi la Roata destinului ajungand la lvl 3 si cheltuind cred 400 md.. nu e ghinion,E BATAIE DE JOC DIN PARTEA VOASTRA.
    Rusine !

//Avertisment pentru limbaj agresiv. Mademoiselle.Shiro

• Daca o sa fii atent acolo la level 2 , frezurile turbane sunt la "Other events" ceea ce inseamna ca nu sunt intotdeauna,numai cu ocazii speciale .. presupun ca acum nu sunt ocazii speciale deci nu sunt nici frezuri turbane si ce mai spui tu acolo.

• Topic unit cu cel dedicat.

'So here I stand, a shadow figure in the way,

taking a leap of fate each day,
    Time won't stay still; the fading years will turn to grey.'

• Am cautat in topicul de discutii de pe Metin2 Germania si am gasit raspunsul lui badiol la intrebarea daca timpul acelui cal se consuma doar cand il folosesti (ex : ca si Mistretul de Lupta) sau daca se consuma chiar daca nu-l folosesti (ex : ca si Peturile)

Mistake. We are talking about riding time. Riding time expires only when .... well ... riding. But not at the "in-inventory-have".

Deci , timpul calului negru nobil se consuma doar cand il folosesti .*postul l-am tradus din Germana in Engleza*

Totusi , mai ramane o intrebare :
    Se poate ataca de pe cal chiar daca nu ai cal armat ? ex : la level 18

• La ce se refera transferul bonus la : costume din item shop ....sau la armura ?

"transfer bonus costum" - "transforma bonusurile de la un costum la altul.Transferul va distruge unul dintre costume". Cam asa apare .

• La ce se refera transferul bonus la : costume din item shop ....sau la armura ?

"transfer bonus costum" - "transforma bonusurile de la un costum la altul.Transferul va distruge unul dintre costume". Cam asa apare .

Salut!
    Din ce am înţeles acel obiect îţi economiseşte încercările de a întroduce bonusuri pe costum.
    De exemplu:
    Mai ai un costum azrael cu 2 zile cu bonusuri bune să zicem(gen 15 sabie 15 magie 15 pumnal), şi acum s-au băgat şi costumele fotbal, iar tu nu vrei să pierzi acele bonusuri ,folosesti acel item din IS, transferă bonus,către costumul de fotbal,iar bonusurile de pe azrael se adaugă pe fotbal.

• Informatii despre calul negru nobil :
    - Se poate folosi de la nivelul 1
    - Se poate ataca de pe el
    - Timpul nu trece doar atunci cand il folosesti
    - Se poate depozita
    - Nu se poate depozita
    - Ofera 50 viteza de miscare

IMAGINE : CLICK

• Te hotarasti? Se poate sau nu se poate depozita?

[size=24][color=#000066][align=left]Viata-i prea scurta pentru a te plictisi! :beer:

• Observatii: calul nobil negru poate fi calarit de la nivelul 1,se poate ataca de pe el,timpul este asa cum a zis HalfOp "timp efectiv de calarie"(adica timpul scade doar cand este folosit) ,un player/ caracter poate primi un singur cal indiferent cate Fructe Binecuvantate are, nu este negociabil insa este depozitabil.

[size=24][color=#000066][align=left]Viata-i prea scurta pentru a te plictisi! :beer:

• Am gresit eu in post pentru ca l-am facut pe graba :crazy: .
    Calul negru nobil se poate depozita dar nu se poate NEGOCIA .

#Arsaces : Primesti un avertisment pentru nerespectarea regulamentului.

4 ) Daca userul a primit deja un raspuns, va sugerez sa nu mai interveniti, postul dumneavoastra va fi considerat Posthunt. Acest lucru nu este valabil atunci cand aduceti completari la un raspuns deja dat.

• Se poate primi ban pe joc daca faci caractere iei fructe binecuvantate le negociezi pe contul principal stergi caracterul si repeti asta pentru a lua sigiliul? Astept un raspuns concret de la un ADMIN :)