Se poate primi ban pe joc daca faci caractere iei fructe binecuvantate le negociezi pe contul principal stergi caracterul si repeti asta pentru a lua sigiliul? Astept un raspuns concret de la un ADMIN
Nu
Se poate primi ban pe joc daca faci caractere iei fructe binecuvantate le negociezi pe contul principal stergi caracterul si repeti asta pentru a lua sigiliul? Astept un raspuns concret de la un ADMIN
Nu
Cate fructe trebuie sa duci sa primesti sigiliul calului nobil pt 60 de zile ?
#Arsaces: Primesti un avertisment pentru posthunt, daca citeai ce s-a postat, ai fi vazut ca s-a mai intrebat acest lucru.
Cate fructe trebuie sa duci sa primesti sigiliul calului nobil pt 60 de zile ?
Poti duce si 1 dar cu cat duci mai multe cu atat timpu de pe sigiliu este mai lung. Eu am dus 36 de fructe si am primit 60 de zile pe el. Timpul nu scade ca la autorizatii in timp ce esti offline ci doar atunci cand il calaresti (ca si mistretu).
Poti duce si 1 dar cu cat duci mai multe cu atat timpu de pe sigiliu este mai lung. Eu am dus 36 de fructe si am primit 60 de zile pe el. Timpul nu scade ca la autorizatii in timp ce esti offline ci doar atunci cand il calaresti (ca si mistretu).
Te rog nu vorbi daca nu stui sau daca nu ai inteles intrebarea.
numarul minim de fructe binecuvantate pentru a primi Calul Negru Nobil este de 27. Acum fie ca duci 27 fie ca duxi 200 tot 60 de zile de calarie efectiva( timp de folosire nu online) va avea.
O sa fac cateva completari pentru ca majoritatea vad ca sunt in ceata
Sigiliul Cal Negru Nobil
il primiti daca duceti minim 5
fructe si maxim 28. La 5 fructe va da sigiliu de 7 zile iar daca duceti 28 va da sigiliul de 2 luni! Daca duceti mai multe de 28 o sa vi le ia pe toate(maxim 99) dar tot de 2 luni o sa primiti sigiliul! Timpul sigiliului se duce doar atunci cand il calariti,asta da GRATUITATE de la GF sa nu se mai planga nimeni ca nu i se da nimic gratis
acuma o sa vezi tot poporu' cu sigilii
.
ATENTIE! Istoricul se va afla map1 pana in data de 20.07 dupa care va disparea conform Wiki!
Am fost o mica perioada absent din cauza lipsei de timp..
Mai pot duce painile la npc pt dulciuri sa iau si eu un calut
pana pe 20 ? sau era pana pe 17 sa duci paini si poti a iei
cal pana pe 20...spuneti-mi si mie mai clar
multumesc
S-a terminat si Eventul de Vara si Tombola cu bune si rele
. Am ramas cu ceva Paine in Inventar din neatentie, dar spre surprinderea mea, ieri cand la Tombola premiul zilei a fost un voucher, Zeul Dragon mi-a facut o "surpriza pe placul meu".
https://www.youtube.com/watch?v=TkjsOl2a6kg
Dupa sute de extrageri la Tombola si peste 1000 JD consumate, am reusit sa castig un voucher de 1000 de MD-uri ![]()
O sa fac cateva completari pentru ca majoritatea vad ca sunt in ceata
![]()
Sigiliul Cal Negru Nobilil primiti daca duceti minim 5
fructe si maxim 28. La 5 fructe va da sigiliu de 7 zile iar daca duceti 28 va da sigiliul de 2 luni! Daca duceti mai multe de 28 o sa vi le ia pe toate(maxim 99) dar tot de 2 luni o sa primiti sigiliul! Timpul sigiliului se duce doar atunci cand il calariti,asta da GRATUITATE de la GF sa nu se mai planga nimeni ca nu i se da nimic gratis
acuma o sa vezi tot poporu' cu sigilii
.
ATENTIE! Istoricul se va afla map1 pana in data de 20.07 dupa care va disparea conform Wiki!
O mica corectie: nr maxim de fructe ce ti le putea lua istoricul nu a fost 99. Daca tu aveai in inventar 200 de fructe el ti le lua pe toate o data. Nu tot ce se zice se si face...
Daca lasai putin comoditatea si separai cate 28 erai mai multumit;) event cu macangeala a la grande!!!:))))