[DISCUTII] Preview: Versiunea de client 15.5 - Sistemul de animalute

• am o maimuta nivel 40 5 zile pv 5,5
    aparare 4.4 si pm 6.7 la nivel 1 avea 1.1 pv 1.8 aparare si 1.1 pm merita evoluata

Chiar daca ai la nivel 40 pv+5,5% eu zic ca nu se merita evoluata pentru ca ai timp ramas 5 zile.Pai ce faci stai sa cumperi la 5 zile biscuite sa ii dai sa manance sa nu moara??Ca pv este buna dar ca zile nu este buna.Eu in locul tau as mai deschide pana prind una cu pv bun si zile peste 10...SUCCES

La revedere metin2ro

• Am primit un cont de la cineva si are o maimuta care a expirat. Cum pot sa aflu de cate zile e ? Adica cate zile imi da daca ii dau biscuit.

• andrewrld4
    Daca animalul de companie are timpul expirat il poti invia numai folosind un biscuite.Pui pe animal biscuitele si timpul pe care il are animalul se incarca cu 50% doar.Adica daca animalul cu timpul expirat are un timp de 10 zile daca il invii cu biscuite primesti doar 5 zile.Daca vrei sa afli cate zile are mai pui un biscuite pe el si iti da timpul total pe care il are...SUCCES

La revedere metin2ro

• Am si eu o maimuta de lvl 40 cu PV 6.0, aparare 3.1 si PM 6.5 are 6 zile si creste constant la fiecare 5 nivele cu 0.5-0.6 PV, si la fiecare 7 nivele cu 0.5-0.6 aparare.
    Merita sa o evoluez sau sa mai incerc??? ( Pana acuma e cea mai buna pe care o am din aprox.40 )

• Am si eu o maimuta de lvl 40 cu PV 6.0, aparare 3.1 si PM 6.5 are 6 zile si creste constant la fiecare 5 nivele cu 0.5-0.6 PV, si la fiecare 7 nivele cu 0.5-0.6 aparare.
    Merita sa o evoluez sau sa mai incerc??? ( Pana acuma e cea mai buna pe care o am din aprox.40 )

Eu am avut una care la lvl 40 avea PV 6.4 cu 6 zile.. crestea la fel ca a ta.. deci se poate mai buna.

• Salut,
    Din cate am discutat cu alti prieteni jucatori, am inteles ca numarul de skiluri care le poate obtine un pet curajos nu este fix 3. Ele variaza in functie de pet si sansa (bat-o vina), stie cineva cu exactitate cum sta treaba aici? Ne mai chinuim sa facem maimute, daca ele deschid decat 1 slot de skill?
    A obtinut cineva 3 sloturi, daca DA, de la care tip de pet?
    A facut cineva dragon curajos, cate sloturi a deschis?
    (deschid cutia Pandorei? - nu a fost precizat in nicio descriere ca aceste skiluri vor fi de la 1 la 3. Doar ca fiecare pet va avea 3 skiluri, stiti oare cat costa sa faci un pet curajos? cred ca trebuie lamurita aceasta informatie cat de repede posibil)
    Multumesc,

• Salut,
    Din cate am discutat cu alti prieteni jucatori, am inteles ca numarul de skiluri care le poate obtine un pet curajos nu este fix 3. Ele variaza in functie de pet si sansa (bat-o vina), stie cineva cu exactitate cum sta treaba aici? Ne mai chinuim sa facem maimute, daca ele deschid decat 1 slot de skill?
    A obtinut cineva 3 sloturi, daca DA, de la care tip de pet?
    A facut cineva dragon curajos, cate sloturi a deschis?
    (deschid cutia Pandorei? - nu a fost precizat in nicio descriere ca aceste skiluri vor fi de la 1 la 3. Doar ca fiecare pet va avea 3 skiluri, stiti oare cat costa sa faci un pet curajos? cred ca trebuie lamurita aceasta informatie cat de repede posibil)
    Multumesc,

Conform link ului de mai jos se spune ca nu exista un anume animalut care sa deschida 1, 2 sau 3 skill uri ci in functie de incubarea lor.
    Competenţele însoţitorului pot fi activate în ultima etapă a sa (Eroic) iar numărul lor este setat odată cu incubarea şi poate fi de 1, 2, sau 3.

Asa ca putem munci in continuare pentru un animalut si la final cand citim ultima carte insotitor curajos sa avem mult noroc si sa ne deschida 2 sau 3 abilitati,daca nu sa ne multumim si cu una singura...SUCCES

http://wiki.metin2.ro/index.php/Sistemul_de_animalute

La revedere metin2ro

• ...Din cate am discutat cu alti prieteni jucatori, am inteles ca numarul de skiluri care le poate obtine un pet curajos nu este fix 3. Ele variaza in functie de pet si sansa (bat-o vina), stie cineva cu exactitate cum sta treaba aici? Ne mai chinuim sa facem maimute, daca ele deschid decat 1 slot de skill?
    ...

Dupa cum spune si SICAA74, numarul de sloturi/skilluri este aleator de la 1 la 3 si nu depinde de TIPUL de animalut. Toate au aceeasi sansa teoretica de a avea 3 sloturi sau 1. Poti de ex sa ai maimuta cu 3 sau Nemere cu 1, totul depinde de "sansa"

...A obtinut cineva 3 sloturi, daca DA, de la care tip de pet?...

Da, au fost si cu 3 sloturi, eu stiu sigur de un Nemere cu 3 sloturi dar la fel de bine stiu ca exista si Nemere cu 1 slot...cum spuneam, nu are legatura ce fel de animal este.

...(deschid cutia Pandorei? - nu a fost precizat in nicio descriere ca aceste skiluri vor fi de la 1 la 3. Doar ca fiecare pet va avea 3 skiluri, stiti oare cat costa sa faci un pet curajos? cred ca trebuie lamurita aceasta informatie cat de repede posibil)..

Poti deschide cutia Pandorei dar pune repede capacul la loc pentru ca a fost precizat. Pe WiKi-ul din UK sau DE informatia a fost prezenta de foarte multa vreme si s-a scris si aici chiar de catre HalfOp in topicul in care a fost anuntata aceasta implementare. Citez din topicul initial:

...primele 4 animalute vor fi disponibile sub forma unor mici bosi. Cand vor fi nascuti si hraniti, veti putea sa-i cresteti cate un stagiu la nivel 40 si la nivel 80. Daca animalutul vostru atinge nivelul cavaleresc, ii veti putea incepe antrenamentul. De acolo, veti putea citi carti speciale de antrenament pentru skill-urile lui, pentru a-l face o companie cat mai puternica. Un animalut poate capata pana la 3 skill-uri, pasive si active, pentru a va ajuta in lupta!

Deci se stia chiar de la inceput de cand a fost anuntat, textul subliniat de mine cu rosu este destul de clar. Acum daca pentru cineva "pana la 3 skill-uri" este egal cu a avea intotdeauna 3 skill-uri...este problema celui care intelege asta in mod gresit.

Don't force it...take a bigger hammer !

• Da, intradevar imi asum neatentia la citirea textului, am vazut ca scrie "pana la 3 competente".
    Acum am urmatorea intrebare: Cand vezi cate competente are petul? in momentul in care il faci Eroic (cartile verzi) sau cand il faci Curajos (cartile maro nr 2)?
    Multumesc,

• Da, intradevar imi asum neatentia la citirea textului, am vazut ca scrie "pana la 3 competente".
    Acum am urmatorea intrebare: Cand vezi cate competente are petul? in momentul in care il faci Eroic (cartile verzi) sau cand il faci Curajos (cartile maro nr 2)?
    Multumesc,

Nu am eu personal unul dar stiu ca nr de sloturi il vezi dupa ce il faci Eroic (cartile verzi), adica la final de tot. La lvl 81, intai citesti cartile maro nr 2 si il faci Curajos, apoi poti citi cartile verzi si sa il faci Eroic. La acel moment se deschid sloturile.

Iarasi ceva interesant si care poate nu este stiut, valoarea skillurilor se pare ca creste odata cu lvl-ul animalului (asa am aflat de la cei care au pus skilluri pe el si din ce scrie pe wiki-ul din UK). Deci este de preferat sa ii puneti skillurile neeaparat la lvl 81 pt a beneficia de cresterea maxima posibila. Daca de ex citesti cartile de skill la lvl 100, pierzi teoretic cresterea valorii de la lvl 81-100. Sper ca am explicat bine si se intelege. Dau un ex: la lvl 81 citesc cartea pt Valoare Atac (Berserker) si dupa aceea urc skillul la maxim (animalutul ramanand la lvl 81). La acel lvl 81, valoarea pe care o vei avea la atac nu va fi cat scrie pe wiki de +8% (sau cat este fctie de animalut) ci mai mica. Va ajunge la valoarea de +8% abia cand animalutul va avea lvl 105 (a si fost scris pe wiki la un moment dat faptul ca valorile de acolo erau pentru animalute de lvl 105, acum vad ca textul acela a fost scos). Daca insa vei creste animalutul pana la lvl 105 si abia atunci vei citi cartea (din diverse motive, sa zicem ca nu stii ca trebuia mai devreme sau nu ai avut cartea, etc), valoarea de la skill va fi mai mica si nu vei mai putea recupera diferenta (cam cum era cu punctele pierdute de la mastere la caracter).

Ce am scris mai sus este o teorie bazata pe ce am citit si ce am aflat de la jucatori. Ezista si posibilitatea sa nu fie adevarata 100% dar consider ca ar trebui sa luati in calcul si aceasta varianta si sa faceti skill-urile cand trebuie, adica la timp pt ca dupa aceea va fi imposibil sa dati lvl inapoi. Momentan informatiile sunt putine pentru ca nu sunt multe astfel de animale dar ar fi util ca cei care le detin sa urmareasca aceste aspecte si eventual sa spuna...desi stiu ca multi prefera sa tina informatia pentru ei ca sa fie mai buni :P Relaxati-va, cu timpul se va afla oricum asa ca de ce sa nu ajutati pe altii?

Don't force it...take a bigger hammer !

• Salut!

Valorile abilităţilor însoţitorului de pe Wiki RO sunt preluate de pe Wiki UK. Ele la rândul lor au fost obţinute de moderatorii de acolo când a fost deschis serverul BETA.

Animăluţele aveau deja nivelul 100 când au fost folosite cărţile de skill ( Berserker, Antrenament etc ).

Recomandarea este ca atunci când animăluţul deţinut de voi atinge nivelul 81 şi este Eroic (după folosirea Cărţilor Însoţitor Curajos), să îi atribuiţi abilităţile dorite.

Da, valorile din tabel sunt informative, dar destul de folositoare.

Da, valorile pot creşte odată cu nivelul animalutului şi pot să depăşească cu mult valorile din tabelul de pe Wiki.

În caz că o să cunosc mai multe, o să va anunţ.

Spor!

• Salut, am o intrebare legata de aceste peturi. Cum imi pot da seama daca un pet este bun de la level 1, cam ce bonusuri ar trebui sa aiba ? Sau la level 40, ce bonusuri ar trebui sa aiba ca sa fie bun si sa merite sa fie evoluat ? SI presupun ca si durata ar trebui sa fie peste 9-10 zile ca nu e prea convenabil sa ii dai prea des biscuite.

• Nu prea ai cum sa spui ce pet e mai bun ,depinde si ce lvl ai tu sau vei face pe viitor
    Daca sa zicem vei sta lvl mic 42-55-61 eu zic ca iti trebuie pv la el si ca un pet sa iti fie folositor eu zic ca ar trebui sa aiba la lvl 1 1.5-2 % pv si undeva intre 10-14 zile(nu cred ca vrei sa bagi biscuite la 4-5 zile in el) si sa creasca la 5 lvl pv-ul cu 0.5 si 0.6 .Deci la lvl 40 ar trebui sa iti dea undeva la 5.5 - 6.8 pv ceeea ce inseamna ~1k pv(aici depinde si cat pv ai tu cu tot cu iteme/alchimie/celalalt pet)
    Dar daca ai lvl mare si vrei petul sa il faci cat mai mare in lvl nu prea ai cum sa iti dai seama de valoarea lui la lvl 1,deoarece la lvl mare mai important este sa aiba 3 skiluri decat pv
    Eu am lvl 42 momentan si am o maimuta tot lvl 42 de 14 zile 6.3 pv <3

• Nu prea ai cum sa spui ce pet e mai bun ,depinde si ce lvl ai tu sau vei face pe viitor
    Daca sa zicem vei sta lvl mic 42-55-61 eu zic ca iti trebuie pv la el si ca un pet sa iti fie folositor eu zic ca ar trebui sa aiba la lvl 1 1.5-2 % pv si undeva intre 10-14 zile(nu cred ca vrei sa bagi biscuite la 4-5 zile in el) si sa creasca la 5 lvl pv-ul cu 0.5 si 0.6 .Deci la lvl 40 ar trebui sa iti dea undeva la 5.5 - 6.8 pv ceeea ce inseamna ~1k pv(aici depinde si cat pv ai tu cu tot cu iteme/alchimie/celalalt pet)
    Dar daca ai lvl mare si vrei petul sa il faci cat mai mare in lvl nu prea ai cum sa iti dai seama de valoarea lui la lvl 1,deoarece la lvl mare mai important este sa aiba 3 skiluri decat pv
    Eu am lvl 42 momentan si am o maimuta tot lvl 42 de 14 zile 6.3 pv <3

Salut, iti multumesc pentru raspuns. Pai momentan am level 40 si nu am alt pet sau alchimie, dar pe viitor voi urca la level 52. Adica nu il vreau pentru skilluri, ci doar pentru pv/aparare. Posibil si sa-l si evoluez si sa-l urc mai sus de level 40 atunci cand voi urca si eu in level. In fine, voi lua in calcul ce ai spus, sa stiu cand ma voi apuca de facut alt pet.

• Am si eu o mica intrebare.
    Avand in vedere ca s-a scos roata destinului.
    De unde mai putem face acum rost de acele carti pentru evolutia de 81 + ?
    Ma refer la carte insotitor salbatic.

Pteturile din piata sunt exagerate ajungand la 250-300kk o bucata. deci 2,5-3kkk un set.
    Cum o pot procura fara sa o iau din shopuri?

• Acea carte însoțitor sălbatic se poate dropa la maimuța lord, razador si nemere.
    Pretul este mare pentru ca nu se dropeaza foarte des.

• Carte insotitor tanar se dropeaza la Maimuta lord,Baroneasa paianjen,Razador si Nemere
    Carte insotitor salbatic se dropeaza la Maimuta lord,Razador si Nemere
    Carte insotitor Curajos se dropeaza la Razador si Nemere
    costika001 depinde pentru ce lvl vrei sa il ti...daca stai lvl mic 42-55-61 eu zic ca da prea putin pv pentru a fi evoluat..dar daca il vrei pentru lvl 81+ evolueazal ca are zile multe si poate la lvl 81 ai noroc sa iti dea 2-3 skiluri...Daca te uiti un pic mai sus am explicat altui baiat cam cum ar trebui sa fie un animalut ..bafta :)

• deci c

Carte insotitor tanar se dropeaza la Maimuta lord,Baroneasa paianjen,Razador si Nemere
    Carte insotitor salbatic se dropeaza la Maimuta lord,Razador si Nemere
    Carte insotitor Curajos se dropeaza la Razador si Nemere
    costika001 depinde pentru ce lvl vrei sa il ti...daca stai lvl mic 42-55-61 eu zic ca da prea putin pv pentru a fi evoluat..dar daca il vrei pentru lvl 81+ evolueazal ca are zile multe si poate la lvl 81 ai noroc sa iti dea 2-3 skiluri...Daca te uiti un pic mai sus am explicat altui baiat cam cum ar trebui sa fie un animalut ..bafta :)

deci cartile astea se dropeaza in present si la bosi? cineva mia zis ca cica a fost event si acuma nu se mai pot dropa

Vand x7 Pietre Magice pe Nemesis. Pret: 149kk buc.