Imi poate spune cineva unde cad aceste oua?
Primesti avertisment pentru posthunt, daca citeai ce s-a vorbit ai fi aflat raspunsul * Shto.
Primesti avertisment pentru posthunt, daca citeai ce s-a vorbit ai fi aflat raspunsul * Shto.
S-a dat de mai multe ori raspunsul la aceasta intrebare, de ce nu citesti? La maimute, la Baroneasa, Razador si Nemere
Si REZULTATELE se VAD !!!
Astazi m-am batut cu un sura bm de lvl 80.
EL:
Sura BM lvl 80 :
arma +1
fara alchime
50 pumnal fara scut
piatra anti-magie doar pe armura
Eu ninja lame lvl 94:
cutite+9 dublu hh
biolog 94 neterminat
50 magie + scut
fara alchimie
Dmg-urile stau cam asa:
El da in mine 6-7k pe sfera
4k pe flacara
Vorbim de dmg-uri normale nu critice
Eu dau pe el cam 4.5k ambuscada fara protectie pe el
si cam 3k nor otravitor
restul skilurilor sub 3k
Eu cred ca nu s-a testat absolut deloc update-ul asta cu pietrele ... 50% anulare magie? :))) pai ma, ptr ce sa mai bag eu bani in jocu asta? sa isi bata joc conturi de 80 de anii mei pe metin si de banii care i-am bagat? de fapt daca ma gandesc mai bine nu ei isi bat joc, voi va bateti joc atat de mine, de banii care i-am bagat cat si de restul jucatorilor !!! sa imi dea 8-10k normala la generala cu 50 magie pe mine? Pai nici un caracter in momentul asta nu da fara alchimie 8k normala pe 50 aparare+ scut. Pai eu iau 10k normala de la ninja de 105 cu arma de 105+9 din camuflaj 10k pe 40 pumnal si scut... si vine un bm de 80 si rupe gura in mine? Si are arma+1 si fara alchimie... pai daca pune piatra anti-magie si pe arma si face 90 nici nu mai are nevoie de alchimie. Noi batem toata ziua la cioburi sa facem alchimie sa dam un 8-10k pe aparari si astia dau dmg ca in branza in noi?
Ma adresez conducerii acum si va intreb asa:
De ce nu se baga si pietre care sa anuleze sabie, pumnal, sageti?? Pai eu imi fac sau imi cumpar iteme cu anumite bonusuri ca sa ce? sa nu profit de ele? Halof ai zis de costume, ca se pune magie pe costume, da ma scuzi mancatear tata, da sura bm sau samanii nu pot imbraca costume cu sabie/pumnal/maini/sageti? Adica doar caracterele non-magice au privilegiul de a purta costume cu aparare magie? cele magice nu pot pune aparari pe ele?
Adica tu calculezi magia dp costume da nu calculezi ca si ei profita de aparari pe acele costume? Anulezi magia dp iteme permanente ca se poate pune in teorie magie pe iteme cu durata de timp limitata? Tin sa te informez ca 90% din cei care detin costum nu tin magie pe el. Si stii si tu asta si stie toata lumea.
Avertisment pentru apelative * Shto.
Clasele bazate pe atac magic aveau nevoie ce-i drept, de o "revitalizare", însă s-a exagerat prea mult. Probabil nici nu s-a testat prea mult. Era suficientă o singură piatră, mai mult de atât, a fost restricţionată şi combinaţia de apă+rouă de acelaşi tip.
Referitor la ce a spus "kenShyn" anterior, la 1-1 fără alchimie și fără un minim de 70 magie (de pe iteme + rouă de 20 magie) + scut nu se mai pune problema de un duel, iar la o bătaie generală... ![]()
Probabil că acele caractere de 105 full magie pe iteme și costume (55 iteme + 30 costum+frizură) și alchimie excelentă, să nu întâmpine dificultăți dar pentru restul... ![]()
Clasele bazate pe atac magic aveau nevoie ce-i drept, de o "revitalizare", însă s-a exagerat prea mult. Probabil nici nu s-a testat prea mult. Era suficientă o singură piatră, mai mult de atât, a fost restricţionată şi combinaţia de apă+rouă de acelaşi tip.
Referitor la ce a spus "kenShyn" anterior, la 1-1 fără alchimie și fără un minim de 70 magie (de pe iteme + rouă de 20 magie) + scut nu se mai pune problema de un duel, iar la o bătaie generală...
Probabil că acele caractere de 105 full magie pe iteme și costume (55 iteme + 30 costum+frizură) și alchimie excelentă, să nu întâmpine dificultăți dar pentru restul...
Daca stam sa calculam la rece cum stau apararile, lasand aberatiile la o parte jocul ar arata cam asa
sabie - > 60 + scut
pumnal -> 60 + scut
2 maini -> 60 + scut
sageti -> 65 + scut
colti -> 60 + scut
magie -> 20 + scut (20 insemnand roua... roua care e destul de costisitoarea si ca sa faci de 20 cheltui destul yang... roua care la generala nu iti permiti sa o bagi ... si daca nu ai iteme hh+magie >> si asta doar aia care chiar au bagat bani multi au << nu prea ai sanse... esti 0 aparare impotriva samanilor si impotriva unui sura bm)
Vorbim de apararile de pe costume... costumele sunt pe termen limitat si bagi destul de mult yang in ele ca sa prinzi magie. Apararile nu sunt permanente... dar chiar si asa, abia cu costume + roua poti atinge 50% aparare impotriva caracterelor magice
Si facand o comparatie acum, sura bm cu 120 int pe el are undeva la 90% reducere paguba de la protectie... samanii leac au incarcare pv iar zmeu blocare corporal si critice... Ce fel de joc mai e asta? Cum s-ar comporta celelalte caractere daca ar fi maxim 20% aparare pumnal (roua .. nu aparare permanenta) sau sabie , maini ori sageti?
In alta ordine de idei, odata cu introducerea celor doua pietre, impotriva caracterelor magice, singura aparare permanenta este scutul... scut care la generala de cele mai multe ori este inlocuit cu vulturul sau tigru... iar in afara de costume care sunt limitate, singura aparare impotriva acestor caractere sta intr-o roua de maxim 20... roua care se face greu si costa mult... Este exagerat acest update si ilogic... era de ajuns restrictia apa/roua... iar atunci jocul devenea echilibrat sau scoaterea posibilitatii de a schimba bns-urile pe costume dupa bunul plac sau sa nu se mai prinda magie pe costume... asa era logic... ptr ca si caracterele magice pot pune aparari pe costume... iar apararile permanente nu le sunt anulate
Socotiti magia dp costume? pe coif poate pui 10hh 10 magie sau 15 magie... da cati pun magie pe costum in loc de sabie/pumna/saget/maini?
A-ti dat-o in bara rau. un duel 1-1 contra unui bm cu aparari deja nu mai are rost...
Display MoreDaca stam sa calculam la rece cum stau apararile, lasand aberatiile la o parte jocul ar arata cam asa
sabie - > 60 + scut
pumnal -> 60 + scut
2 maini -> 60 + scut
sageti -> 65 + scut
colti -> 60 + scut
magie -> 20 + scut (20 insemnand roua... roua care e destul de costisitoarea si ca sa faci de 20 cheltui destul yang... roua care la generala nu iti permiti sa o bagi ... si daca nu ai iteme hh+magie >> si asta doar aia care chiar au bagat bani multi au << nu prea ai sanse... esti 0 aparare impotriva samanilor si impotriva unui sura bm)
Vorbim de apararile de pe costume... costumele sunt pe termen limitat si bagi destul de mult yang in ele ca sa prinzi magie. Apararile nu sunt permanente... dar chiar si asa, abia cu costume + roua poti atinge 50% aparare impotriva caracterelor magice
Si facand o comparatie acum, sura bm cu 120 int pe el are undeva la 90% reducere paguba de la protectie... samanii leac au incarcare pv iar zmeu blocare corporal si critice... Ce fel de joc mai e asta? Cum s-ar comporta celelalte caractere daca ar fi maxim 20% aparare pumnal (roua .. nu aparare permanenta) sau sabie , maini ori sageti?
In alta ordine de idei, odata cu introducerea celor doua pietre, impotriva caracterelor magice, singura aparare permanenta este scutul... scut care la generala de cele mai multe ori este inlocuit cu vulturul sau tigru... iar in afara de costume care sunt limitate, singura aparare impotriva acestor caractere sta intr-o roua de maxim 20... roua care se face greu si costa mult... Este exagerat acest update si ilogic... era de ajuns restrictia apa/roua... iar atunci jocul devenea echilibrat sau scoaterea posibilitatii de a schimba bns-urile pe costume dupa bunul plac sau sa nu se mai prinda magie pe costume... asa era logic... ptr ca si caracterele magice pot pune aparari pe costume... iar apararile permanente nu le sunt anulate
Socotiti magia dp costume? pe coif poate pui 10hh 10 magie sau 15 magie... da cati pun magie pe costum in loc de sabie/pumna/saget/maini?
A-ti dat-o in bara rau. un duel 1-1 contra unui bm cu aparari deja nu mai are rost...
de cant protectia da 90% reducere dmg ? ai folosit vreodata un sura bm ? protectia, ca ai 1 punct ca ai P, tot 30% reducere are. In schimb apararea de 90 care ziceai tu sunt punctele de la aparare :). Eu cu bm-ul meu de 80 am ajuns la 98% protectie, puncte ce se aduna la aparare nu la reducere daune . Adica tu , daca dai 5k intr-un bm cu 90% reducere asta inseamna ca dmg-ul tau real e 50k ? Sa nu aberam. Din punctul meu de vedere sura bm ( nu am jucam saman deci nu ma pronunt ) aveau nevoie de asa ceva, deja un razboinic cu P la aura lvl 55, cu un fms cu 18% patrundere, o medie buna ( 30-40% ) si 20-30 magie acolo farma un bm de 75, ceea ce nu mi se pare echilibrat
. Peace and Love
de cant protectia da 90% reducere dmg ? ai folosit vreodata un sura bm ? protectia, ca ai 1 punct ca ai P, tot 30% reducere are. In schimb apararea de 90 care ziceai tu sunt punctele de la aparare :). Eu cu bm-ul meu de 80 am ajuns la 98% protectie, puncte ce se aduna la aparare nu la reducere daune . Adica tu , daca dai 5k intr-un bm cu 90% reducere asta inseamna ca dmg-ul tau real e 50k ? Sa nu aberam. Din punctul meu de vedere sura bm ( nu am jucam saman deci nu ma pronunt ) aveau nevoie de asa ceva, deja un razboinic cu P la aura lvl 55, cu un fms cu 18% patrundere, o medie buna ( 30-40% ) si 20-30 magie acolo farma un bm de 75, ceea ce nu mi se pare echilibrat
. Peace and Love
Din punctul tau de vedere, sura bm avea nevoie de asa ceva ![]()
Din punctul meu de vedere, ar fi bine sa se mai reduca din aparari si sa fie doar 20% sabie/20% pumnal/ 20% maini/ 20% sageti / 20% colti aparare maxima... dar nu pe iteme... sa fie roua
iar daca vrei mai multe aparari, cand se baga costume iti faci ![]()
Adica daca facem o treaba sa fie la fel ptr toti nu? ![]()
Pai ce zici tu de un war de 55... vorbesti de un bm de 75 gol cu magii m1? am avut si eu un bm de 70 cu m6 magiile si puneam iteme pe el si bateam si jucatori de 75-80 fara arma in mana
reducerea daunelor creste odata cu adaugarea inteligentei... so... "Peace and Love"
QuotePai ce zici tu de un war de 55... vorbesti de un bm de 75 gol cu magii m1? am avut si eu un bm de 70 cu m6 magiile si puneam iteme pe el si bateam si jucatori de 75-80 fara arma in mana
reducerea daunelor creste odata cu adaugarea inteligentei... so... "Peace and Love"
http://wiki.metin2.co.uk/index.php/Dark_Protection
Damage Reduction 33% 33% 33% 33%
Si aceasta piatra ajuta si ninja(nor otravitor) si sura Am(risipa) insa chiar dezavantajeaza restul caracterelor
de unde pica cartile cu skilluri pt animale ?
//Avertisment pentru posthunt. Daca ai fi citit postarile anterioare, ai fi gasit unde poti gasi cartile. Mademoiselle.Shiro
A fost marita?Am vazut pe shop la unu,ou de maimuta cu 26 de zile 1 ora 48 minute.Are 3 oua,toate avand aceeasi durata.Cum e posibil?
E posibil pentru ca la mentenanta de urgenta..acelor pesonaje le.au disparut animalutele de lvl 40 si au primit drept recompensa 3 maimute:P
Eu vorbeam de oua.3 oua cu aceeasi durata
Topic unit cu cel dedicat.
In cazul in care se foloseste cutia de transport durata este de 30 zile pentru a putea fi vandute. Probabil la cele 3 vazute de tine a fost folosita cutia
Quoted from "annunaki2012"
In cazul in care se foloseste cutia de transport durata este de 30 zile pentru a putea fi vandute. Probabil la cele 3 vazute de tine a fost folosita cutia
Cutia
transporta sigiliile
nu ouale
ele sunt deja negociabile
nu stiu de unde ai luat informatia asta!
Edit: Cea cu mentenanta da,e plauzibila!
S-a si anuntat..dar nu ca se dau 3 oua..lamentenanta de urgenta cei care au avut animalut de lvl 40 le.au disparut si drept recomepensa au primit 3 oua de 30 zile..e destul de clar cred...a fost bug de la GF si datorita acestei probleme au rezultat ouale de 30 zile....precizez oua nu animalutul in sine
Pentru un BM, se merita sa scot ninja +4 de pe dinte cu 5hh si sa pun piatra antimagie +4?
BM-ul are 3p(sfera, protectie si spirit) si un g4(lovitura intunecata)
Multumesc anticipat pentru cei care ma vor ajuta
Pentru un BM, se merita sa scot ninja +4 de pe dinte cu 5hh si sa pun piatra antimagie +4?
BM-ul are 3p(sfera, protectie si spirit) si un g4(lovitura intunecata)
Multumesc anticipat pentru cei care ma vor ajuta
Oare de ce crezi ca staff ul GF a analizat problema dmg ului la sura BM si saman LEAC?? pentru a face ceva sa poata si ei da dmg.Sigur ca trebuie sa scoti o piatra de pe arma si armura si sa pui o piatra anti magie+4 pentru arma si armura(penetrare magica de 25%)...SUCCES
PS...si eu am scos la samanca leac o piatra de pe arma si armura si am pus piatra anti magie+4 pentru arma si armura
Am si eu o intrebare legata de dropul de cartile de la animale de ce pica asa greu daca sunt atat de multe carti ? adica din ce am citit vad ca doar la razador/nemere pica acceptabil la restul mai nimic adica am batut 2-3 zile la rand la baroneasa din sd3 1 carte din 50 batute cred , la lord la fel foarte aglomerat si iei o carte din 20-30 de bossi batuti inteleg ca nu trebuie sa pice la fiecare dar totusi iti trebuie 10 carti sa iti evoluezi animalul sau doar e o problema de ghinion ca nu am dropat ca nu stiu ce sa mai inteleg
Si inca o intrebare a reusit cineva sa ii puna skilluri pana acum la animal?
Am si eu intrebare cum hranesc Animalutul Maimuta mai exact pentru ca mai am 18 ore la el si am biscuitele dar nu ma lasa sal hranesc de ce ????