Ma indoiesc ca, colegul meu ce a scris mai sus, s-a referit la o alta persoana platita din echipa decat CoMa. Cat priveste echipa voluntara a jocului (excludem aici echipa forumului, care are o alta indatorire) voluntariatul este asumat in momentul depunerii cererii pentru angajare, si repet cuvantul angajare ca poate este si inteles in contextul de aici. Este un angajament, exista un contract semnat de fiecare in parte in momentul acceptarii in echipa, un angajament scris cu Game Forge, nu cu jucatorii. Se stie din capul locului ca "datoria" asumata este catre GF si ca este lipsita de remuneratie, adica fara plata. Echipa este angajata a GF, sa aplice respectarea regulamentului GF, nu al nostru, nu face voluntariat pentru noi. Prin urmare, cand ajungem cu o reclamatie la echipa, echipa taxeaza incalcarea regulamentului GF nu faptul ca X jucator a fost jignit sau impiedicat sa isi desfasoare jocul de catre altul prin folosirea de mijloace ilegale. Ei taxeaza INCALCAREA REGULAMENTULUI GF, iar jucatorul care "reclama" o incalcare, poate fi numit la fel de voluntar in actiunea asta, doar ca nu are acces la instrumentele disponibile echipei. Ca in unele cazuri actiunile lor ne sunt favorabile si noua, jucatorilor activi, este un lucru normal. Ai un mediu placut si propice pentru distractie, il utilizezi, de nu..nu. Sa nu vorbim de altruism sau actiuni umanitare ca nu este cazul. GF este o firma germana iar din activitatile sale scoate profit. Nu am vazut inca pe nimeni dispus sa isi puna la dispozitie timpul si cunostintele, in mod voluntar si gratuit, pentru o firma romaneasca, ce obtine profit din activitatea sa. Nu vorbesc de cauzele umanitare sau cazurile sociale, ca aici nu se pune problema. Da, este un angajament si o datorie benevol asumata, si cu efectele ce deriva din asta, inclusiv cu nemultumirile 'nerecunoscatorilor" ![]()
Viorakis, nu toti stau pe irc asa cum nu toti jucatorii stau pe forum. Daca ar fi postate lucrurile public, pentru interesul general, poate ca ar fi vizibile. Dar in multe cazuri se prefera PMurile in locul unor lamuriri publice vizibile. Ma indoiesc ca celelalte comunitati si membrii echipelor de acolo nu au inaintat DEJA "reclamatiille" si plangerile jucatorilor.
Imi asuma offtopicul si avertismentul. Multumesc anticipat.
Toate cele bune ![]()
//Avertisment pentru offtopic. Mademoiselle.Shiro