[DISCUTII] Preview: Versiunea de client 15.5 - Sistemul de animalute

• :) Ma indoiesc ca, colegul meu ce a scris mai sus, s-a referit la o alta persoana platita din echipa decat CoMa. Cat priveste echipa voluntara a jocului (excludem aici echipa forumului, care are o alta indatorire) voluntariatul este asumat in momentul depunerii cererii pentru angajare, si repet cuvantul angajare ca poate este si inteles in contextul de aici. Este un angajament, exista un contract semnat de fiecare in parte in momentul acceptarii in echipa, un angajament scris cu Game Forge, nu cu jucatorii. Se stie din capul locului ca "datoria" asumata este catre GF si ca este lipsita de remuneratie, adica fara plata. Echipa este angajata a GF, sa aplice respectarea regulamentului GF, nu al nostru, nu face voluntariat pentru noi. Prin urmare, cand ajungem cu o reclamatie la echipa, echipa taxeaza incalcarea regulamentului GF nu faptul ca X jucator a fost jignit sau impiedicat sa isi desfasoare jocul de catre altul prin folosirea de mijloace ilegale. Ei taxeaza INCALCAREA REGULAMENTULUI GF, iar jucatorul care "reclama" o incalcare, poate fi numit la fel de voluntar in actiunea asta, doar ca nu are acces la instrumentele disponibile echipei. Ca in unele cazuri actiunile lor ne sunt favorabile si noua, jucatorilor activi, este un lucru normal. Ai un mediu placut si propice pentru distractie, il utilizezi, de nu..nu. Sa nu vorbim de altruism sau actiuni umanitare ca nu este cazul. GF este o firma germana iar din activitatile sale scoate profit. Nu am vazut inca pe nimeni dispus sa isi puna la dispozitie timpul si cunostintele, in mod voluntar si gratuit, pentru o firma romaneasca, ce obtine profit din activitatea sa. Nu vorbesc de cauzele umanitare sau cazurile sociale, ca aici nu se pune problema. Da, este un angajament si o datorie benevol asumata, si cu efectele ce deriva din asta, inclusiv cu nemultumirile 'nerecunoscatorilor" :)
    Viorakis, nu toti stau pe irc asa cum nu toti jucatorii stau pe forum. Daca ar fi postate lucrurile public, pentru interesul general, poate ca ar fi vizibile. Dar in multe cazuri se prefera PMurile in locul unor lamuriri publice vizibile. Ma indoiesc ca celelalte comunitati si membrii echipelor de acolo nu au inaintat DEJA "reclamatiille" si plangerile jucatorilor.
    Imi asuma offtopicul si avertismentul. Multumesc anticipat.
    Toate cele bune :)

//Avertisment pentru offtopic. Mademoiselle.Shiro

...o idee noua este foarte delicata..poate fi ucisa de un zambet ironic sau de un cascat..poate fi injunghiata de sarcasm si speriata de moarte de incruntarea de pe fata celui ce se crede indreptatit sa aiba o opinie..

• Buna ziua,exista vreo modalitate prin care as putea prelungii timpul insotitorului ?? prin evolutie am observat ca nu merge..se poate cumva sau ? ..... si cand va fi din nou HappyHour?? exista un calendar pt HappyHour?? :thumbsup:

:werderw:

• In momentul deschiderii oului si primirii pet-ului, acesta va avea o anumita perioada de viata (ex: 8 zile). Aceasta perioada nu poate fi modificata.

In momentul in care zilele alocate pet-ului tau incep sa se scurga, le poti intregi hranindu-ti insotitorul. Il poti hrani fie cu alte oua sau pet-uri, fie cu biscuitele cu proteine. In cazul in care alegi sa il hranesti cu un alt ou sau cu un alt pet, timpul de viata se va intregi cu 3%-5%. In cazul in care il hranesti folosind biscuitele cu proteine, viata pet-ului va ajunge la 100%.

In cazul in care pet-ul moare, il poti invia folosind biscuitele cu proteine, insa timpul de viata se va umple doar pana la 50%.
    Sursa: Metin2Wiki

Cat despre Happy Hour, este anuntat in sectiunea Noutati despre Joc, fie cu o zi inainte de inceperea lui, fie cu cateva ore inainte.

• Topic mutat in sectiunea corespunzatoare.

'So here I stand, a shadow figure in the way,

taking a leap of fate each day,
    Time won't stay still; the fading years will turn to grey.'

• Pana la urma, care este rata de drop la Cartea Insotitor Curajos? Pe wiki german si italian, am gasit ca aceasta carte este dropata la Lord, Baroneasa, Razador si Nemere. Sincer, din sutele de lorzi si zecile de razadori batuti, nu am vazut una. Am dropat Carte Insotitor Tanar si Carte Insotitor Salbatic, fara numar. Trebuie vreo conditie speciala pentru droparea acestei carti?

• Am deschis un ou de maimuta si a picat o maimuta cu niste bonusuri bune :2%pv,1,6 def,1,8 pm la lv 1.Dar din pacate are doar 2 zile,cum ii maresc viata maxima?Adica de exemplu in loc sa fie 47/48 sa fie 47/96 sau mai mult.

• Nu poti modifica durata totala a petului...daca ai deschis ou si petul a avut doua zile timp,asa ramane.Poti doar sa refaci durata hranind petul cu biscuit cu proteine

• Nu poti face chestia asta , ramane doar sa deschizi pana iti pica unul cu durata de viata mare , altfel , te va falimenta pet-ul daca vrei sa il ti :)

Lume multa, oameni putini.

• Nu poti face chestia asta , ramane doar sa deschizi pana iti pica unul cu durata de viata mare , altfel , te va falimenta pet-ul daca vrei sa il ti :)

DIn ce am vazut durata pet-ului e invers proportionala cu bonusurile.Deci o durata mai mare inseamna bonusuri mai mici.Daca vrei sa ai un pet de calitate nu ai ce face...decat sa ai noroc si sa prinzi unul si cu bonusuri foarte bune si cu durata de viata medie(3-4 zile).
    PS:biscuitii de proteine au niste preturi jalnice, 5kk la cateva zile nu inseamna nimic pentru un jucator de nivel mai mare:D

• eu am 12 zile , 6.3 PV, aparare 7, iar pm nu mai conteaza lvl 40. asa zici, ca e invers proportional?

• xxx2000 ceva ceva stiti dumneavoastra dar nu stiti totul.Timpul ramas si pv ul primit pe un animal de companie este aleatoriu si dupa NOROC. Poti sa ai 14 zile cu pv+2% lvl1 ,dar poti sa ai si 14 zile cu pv+0,8% lvl1. Toata chestia sta in cum creste pv ul ,din cate in cate lvl creste si cu cat pv a crescut.De exemplu un animal de companie bunicel la pv este cel care la lvl 1 are intre 1,4%-2% si creste din 5 in 5 lvl cu 0,5%-0,6%. Si eu dupa 100 oua deschise am prins unul care a crescut asa, numai ca am avut la lvl 1 pv+1,2% si acum la lvl 40 are pv+5,5.Mai am altul cu 6 zile lvl 40 pv+5,9% si altul cu 14 zile lvl 40 pv+6,2%. Deci???? totul tine dupa noroc si cum creste el in pv/lvl...SUCCES

La revedere metin2ro

• Ce parere aveti despre urmatorul animalut http://prntscr.com/8xq760?E destul de bun ca sa merite transformat?E mai bine sa mai deschid alte oua?

PS:In ultima vreme nu am mai dropat oua, e adevarat ca nici nu am mai intrat pe farmer prea des, dar nu am vazut nici in magazine.Aveti idee ce se intampla?

• La lvl 40 cu pv+3,2% NU iti recomand sa il evoluezi.Deschide alte oua pana gasesti unul care prin calculul facut la lvl 40 sa aibe pv+5% si mai mult.Doar cu un pv peste 5% merita evoluat.SI eu am deschis 100 oua maimuta pana am prins una care la lvl 40 am pv 5,5%-10 zile si pe alta am pv+5,9% -7 zile,dar sunt si cu pv +6,2% etc etc.Pentru detalii la calcul astept pm ul dumneavoastra sa va explic.Deci animalul acesta din poza NU merita evoluat...SUCCES

La revedere metin2ro

• Imi poate spune si mie cineva ,unde pica biscuitii cu protenine,va rog? :D

#Arsaces: Primesti un avertisment pentru posthunt.Daca ai fi citit cu atentie ai fi aflat din acest topic ca biscuitii cu proteine se gasesc in ItemShop .

• Este vreo diferenta intre animalutul care iese din ou de maimuta si cel care iese din ou razador ? Toate ofera max pv ?

• Este vreo diferenta intre animalutul care iese din ou de maimuta si cel care iese din ou razador ? Toate ofera max pv ?

Salut!

Toate animăluţele au PV, PM şi Apărare.

Singurele diferenţe sunt cele de aspect şi valorile posibile ale abilităţilor la 20 de puncte. De exemplu cu o Maimuţă Mică poţi obţine "Rezistenţă la atacul războinicilor" între 12 şi 13%, spre deosebire de restul care au doar 11%.

Poţi urmări aceste diferenţe pe Wiki aici .

Spor!

• am o maimuta nivel 40 5 zile pv 5,5
    aparare 4.4 si pm 6.7 la nivel 1 avea 1.1 pv 1.8 aparare si 1.1 pm merita evoluata

• merita evoluata maimuta ca am mai deschis multe ou de maimuta,paiajen si nemere dar nu are bonusuri asa bune ca maimuta care am precisato mai sus

• Maimuta ta e buna spre foarte buna/ Dupa parerea mea ar merita evoulata.
    Eu am evoluat un Razador la lv 40 5,9/4,5/7.3 de 14 zile
    Din ce mi-au zis cei mai mari de pe Nemesis una insotitor foart bun e cel ce da la level 40 peste 7 deci...