toate au sansa sa prinda 3 skilluri deci pot avea si 1 skill,mai putin meley care e singurul ce da 3 skilluri sigur si are si durata de pana la 45 zile,ti-o spun sigur. Meley are iinsa dezavantajul de a da cele mai mici bonusuri la skilluri
[DISCUTII] Preview: Versiunea de client 15.5 - Sistemul de animalute
- xrobix19
- Closed
-
-
mersi frumos gabi
-
Topic unit cu cel dedicat.
-
Salut. Daca de exemplu am un razador lv 81cu 9% berseker odata cu cresterea in lv ii mai creste si valoarea de la berseker? Daca da este valabil pt toate peturile si poate creste pana la valoarea maxima?
-
Berseker nu mai creste, este un bonus standard. Berseker poate sa ajunga pana la 20 sau 12 daca nu ma gresesc depinde cum ai noroc cu petul.
Numai pv, aparare si pm o sa creasca impreuna cu lv. -
Ba da, creste. Poate sa creasca si 2% odata, pe la 96 o sa iti creasca.
-
Berseker nu mai creste, este un bonus standard. Berseker poate sa ajunga pana la 20 sau 12 daca nu ma gresesc depinde cum ai noroc cu petul.
Numai pv, aparare si pm o sa creasca impreuna cu lv.creste berserkerul , maxim pana la 14% la nivel 105 , DOAR razador si dragonette.
Salut. Daca de exemplu am un razador lv 81cu 9% berseker odata cu cresterea in lv ii mai creste si valoarea de la berseker? Daca da este valabil pt toate peturile si poate creste pana la valoarea maxima?
creste doar razadorul intre 9 si 14 si dragonette le , in rest maimuta sau restul nu cresc la berserker ,gen maimuta , creste pana la 14% la rez vs war , fiecare insotitor are avantaj dezavantaj , dar bonusul maxim pe berserker e de 14% la nivel 105 .
-
Salut. Am citit pe aici ca nu se poate baga apa+roua ,se refera doar la cea de magie sau sa toate. Intreb pt ca vreau sa stiu daca pot baga apa zin+roua albastra(ambele cu valoare atac)
-
Care este diferenta de dmg intre 9 berseker si 12???
-
-
De 3%. Difera de la player la player in functie de dmg pe care il dai. Vezi cat dai cu cel de9 si din dmg acesta calculezi3%+ dmg initial
-
probabil glumesti..caci nu pot crede ca nu sti diferenta intre 9 si 12..
dar ti o zis eu , este 3 , care 9 sau 12 inseamna dmg in + fata de cel actual fara pet , mai simplu nu iti pot explica -
Deci 3% nu se cunoaste la dmg !!!sa inteleg! Poate cu 12 berseker era de ex 100dmg sicu 9berseker era 80dmg!!???
-
Deci 3% nu se cunoaste la dmg !!!sa inteleg! Poate cu 12 berseker era de ex 100dmg sicu 9berseker era 80dmg!!???
Cum sa nu se cunoasca 3% :)) ? Gandeste-te ca daca ai 9% dmg pe berseker si dai 3k in metin fara el, cu el o sa dai 3270. Daca o sa ai 12% pe berseker o sa dai 3360, cum sa nu se cunoasca?

-
Vreau sa imi fac un pet pvp, ce sa aleg ? Maimuta, razador etc si ce skill sa ii bag ma gandeam la rez war rez sura si berserker? e bn si daca tot suntem aici o alta intrebare, se simte asa mult skilul de berz?
-
Ai aici valorile pe care fiecare pet le da la nivel 105, fiecare fiind mai bun sau mai slab pentru o anumita abilitate. http://wiki.metin2.ro/index.php/Sistemul_de_animalute
Astfel iti poti alege ce pet sa faci, in functie de ce ai nevoie. -
-
Daca desfac un ou de maimuta timpul petului scade doar daca il folosesc sau scade non-stop?
-
timpul insotitorului scade chiar daca il folosesti sau nu
-
si cam ce bonusuri ar avea o maimuta 'decenta' pt inceput ?