Evenimentele lunii august
- R3yzoo
- Closed
-
-
daca prin ox normal te referi sa spameze cufere lumina lunii , atunci nu , va fi ox cum a fost si ultimul organizat
-
Event facut misto doar de dragul distractiei frumos (ox dupa cum a zis HalOp acuma ceva timp a zis ca atata timp cat pe restu comunitatilor nu se vor da cufere la ox nici la noi nu se va da) si mie imi convine ca majoritatea faceau in felu urmator conectau 10 20 de conturi luau 50 de cufere si gata treaba

-
Foarte distractive eventurile luna asta si observ ca sunt si unele surpriza

La eventul cu sefi a fost prezent si Dragonul Rosu in valea orcilor. Am reusit sa fac rost de cateva filmari cu el cand este batut.
In trecut a mai fost prezent dar nu a fost niciodata omorat. Acum dupa ultimele implementari ( Alchimie, Esarfa, pet-uri etc ) a fost in sfarsit omorat.
Asta arata cat de mult s-a schimbat jocul in ultimul timp si din punctul meu de vedere, spre bine
Link: https://www.youtube.com/watch?v=ExZOw3Clb8A
O sa incerc sa particip si eu la OX sa vad cat de bine cunosc jocul
Spor la farmat de inghetata! -
Display More
Foarte distractive eventurile luna asta si observ ca sunt si unele surpriza

La eventul cu sefi a fost prezent si Dragonul Rosu in valea orcilor. Am reusit sa fac rost de cateva filmari cu el cand este batut.
In trecut a mai fost prezent dar nu a fost niciodata omorat. Acum dupa ultimele implementari ( Alchimie, Esarfa, pet-uri etc ) a fost in sfarsit omorat.
Asta arata cat de mult s-a schimbat jocul in ultimul timp si din punctul meu de vedere, spre bine
Link: https://www.youtube.com/watch?v=ExZOw3Clb8A
O sa incerc sa particip si eu la OX sa vad cat de bine cunosc jocul
Spor la farmat de inghetata!
Foarte tareeee!!! Nu am vazut nici o data Dragonul Rosu pe Ro da mite sa mai fie si omorat!!! Imi place cum moare la sfarsit este mult mai bine "construit" decat cel din V4!
On: Diseara este eventul OX sa vedem cati castigatori vom avea anul acesta!:P -
Felicitari pentru OX .
Pe Polaris chiar nu a fost o intrebare buguita , care ne-a scos pe toti cei care stiam raspunsul bun
LINK IMAGINEMetinul Diavolului Lv. 55 (Muntele Sohan-Turnul demoniilor Etajul 4.)
-
Ciudata intrebarea cu Metinul Diavoluli.
Pt cei care nu stiu lvl minim de intrare este lvl 30
-
Ce numai intrebarea asta a fost ciudata??? eu am intrat am raspuns corect la intrebarea "Se face nunta pe Metin2?" ...am raspuns cu DA si m am pus pe crecul O si tot m a dat afara.Asta este metin2ro la noi pe comunitate.NU ma oftic ca si asa nu ma mai intereseaza jocul asa de mult.
Eventurile lunii August sunt frumoase mai ales si cele neanuntate care s au dat drumul printe cele anuntate...bvo staff ului pentru eventurile din luna august.Acum asteptam si eventurile lunii sepatembrie
SUCCES -
Lv minim de intrare 30 ? Eh macar intru de pe 2 conturi...apropo, ox pe Apollo este astazi la ora 5 PM nu ?
-
imi poate zice cineva care au fost premiile de la acest ox?
-
imi poate zice cineva care au fost premiile de la acest ox?
La un coleg care a castigat am vazut ca a primit ca premiu o pasare Inima Iute 120 zile 1500 pv 5% sansa de lovituri critice.Frumos gestul staff ului ca a dat asemenea premii,,,bvooo staff ul.Rau este ca au fost intrebari care aveau raspunsul gresit sau cum am patit eu,dar asta este ,un joc si gata...SUCCES si bvo staff ul pentru eventurile lunii august
PS astept si luna septembrie sa vedem ce evente apar,asta daca o sa mai apara:)) -
Salut. Astazi se presupune ca se organizeaza runde de " Gaseste GM-ul ", dar nici macar o ora sa fie indicata pentru a stii cand/unde/in ce loc.. Ar trebui sa stau de dimineata pana seara sa astept momentul in care se incepe Cautarea ?

-
Referitor la OX, am aflat mai nou că inelele de logodnă nu se pot negocia şi că nu mă pot teleporta direct la DT de la nivelul 60. Felicitări celor ce au mai participat în trecut şi cunosc răspunsurile corecte teoretic, incorecte practic - ale unor întrebări de genul. Am participat pentru amuzament, nu pentru premiu (chiar dacă nu se ofereau premii, tot participam) însă, după cele 2 hibe prezentate anterior, am preferat să farmez, fiind mai liber la metine.
Evenimentul "Găseste GM-ul" a fost organizat în jurul orei 1 dimineaţa.
Evenimentul de minerit a fost foarte bine realizat, luând în considerare că a ţinut destul de mult şi au fost mai multe zăcăminte, comparativ cu anii trecuţi.
Dintre evenimentele anunţate, cel cu găsirea GM-ului şi cel cu minerit, mi s-au părut cele mai bune.
Să aveţi un joc plăcut în continuare!

-
Evente reușite dupa ox am rămas cu un gust amar datorita întrebărilor gresite dar asta este... Nu pot sa spun ca nu stiu Metin cata vreme nici metinul nu se stie pe sine... Felicitari echipei pentru organizare! Ps: Detalii despre eventul cu tanaka îmi da cineva?
-
Intrebarea cu DT-ul a fost corect gandita : NU te teleportezi DIRECT dt ci in templu, langa Turn.
-
Intrebarea cu DT-ul a fost corect gandita : NU te teleportezi DIRECT dt ci in templu, langa Turn.
Întrebarea era : De la nivelul 60 te poti teleporta la DT?
Nu in DT deci era O nu X cum a fost...
Daca germanii nu au un traducator bun sa-l schimbe... -
Topic inchis.