A incercat cineva dropul la carti in v2 la lvl 75 ?
[Discutii]Event Craciun 2015
- HalfOp
- Closed
-
-
Felicitari ,un event ireprosabil.Tine o perioada destul de mare,dropul este bun,recompensele pe masura.
Buguri nu am intalnit,decat acela la mobii din map1 care nu te ataca dupa ce ii lovesti,insa nu la toti.
Astazi dupa 6 cufere deschise printre care 2 de argint,am primit 1 bless si 2 core alchimie.Ar fi frumos daca s-ar mari xp-ul si yangul primit din cufere,deoarece constituie o sansa in plus de a primi ceva inutil.
Inca odata o spun ca a fost bine gandit eventul,oferindu-le sanse egale jucatorilor indiferent de nivel.
M-a amuzat copios faptul ca o gramada de jucatori si-au facut in aceasta zi caractere de nivel mic pentru a dropa sosete suplimentare,insa nu au facut altceva decat sa-si piarda timpul si ma bucur sincer pentru ca nu-mi place ca cei de nivel mare sa profite de eveniment (avand posibilitatea financiara de a-si echipa mai multe caractere de nivel mic) in plus fata de cei mici.Cu toate cele spuse,am nivel mare,insa imi place egalitatea. -
Am si eu o problema am colectat la tombola tot, prin tot ma refer la 10 din 10 am luat 3 jetoane si nu pot colecta premiul.
In loc sa apara numele premiului in dreapta imi apare jos si nu apare casuta de colectare deloc.
Am incercat in toate variantele de rezolutie si am acelasi reziltat.
A mai patit cineva asa ceva?
Si cum a rezolvat? -
Am si eu o problema am colectat la tombola tot, prin tot ma refer la 10 din 10 am luat 3 jetoane si nu pot colecta premiul.
In loc sa apara numele premiului in dreapta imi apare jos si nu apare casuta de colectare deloc.
Am incercat in toate variantele de rezolutie si am acelasi reziltat.
A mai patit cineva asa ceva?
Si cum a rezolvat?Tombola merge perfect. A fost ieri o problema cu unele conturi ce nu aveau optiunea zilnica de a colecta automat, insa am gasit-o si rezolvat-o rapid.
Partea a doua cu "nu pot sa colectez" tine de setarile voastre/rezolutie/etc. Daca nu reusesti sa schimbi rezolutia astfel incat sa-ti schimbe si in joc, poti sa incerci prin a muta fereastra de IS cat mai mult in sus>stanga si apoi sa incerci iarasi colectarea.
Am testat de cateva ori partea cu colectarea la Jetoane, inca de ieri, dupa raportari, insa fara a avea nici o problema.
>> Modificari/rezolvari de bug-uri, nu pot fi facute si speram sa nu avem probleme la acest capitol. Echipa de la QA/PD este plecata in Korea saptamana aceasta, la Ymir, pentru a pune la punct aspectele de viitor.
Tineti aproape. Mai avem de dat!

Numai bine,
HalfOp -
insf auzim ceva de bine playerilor , avem si noi ,,un viitor ,, pe metin

on: Eventul e super , am auzit numa dropuri bune la carti -
Am si eu aceeasi problema cu partea de colectare la 3 jetoane...am rezolutie maxima si la client si la desktop si nu pot da colectare sa iau premiul...ce pot face in acest caz?
Si un print aici : http://postimg.org/image/hvbzv9kjx/ -
Pentru cei cu "probleme de colectare", am o intrebare stupida, care nu-si are rostul in mod normal.. dar totusi, sa ma asigur: aveti browser-ul internet explorer cu update la zi?
-
HalfOf,in map1 este bug??cand dau in caini nu vine toata grupa....vine doar 1 caine...si trebuie sa omor pe fiecare in parte...se va rezolva asta??
#Arsaces: Primesti un avertisment pentru offtopic.Pentru bug-uri exista sectiune speciala sau sistemul de tichete .
-
Sincer sa zic mai bine nu s-ar rezolva bugul la caini map 1 , e cel mai bine hackari nu au unde farma
exista multe alte locuri de farmat si pica excelent .
Edit: aici veti zice , ce ca hackari aduna tot , tocmai asta e si ideea , asa ii depisteaza usor#Arsaces: Primesti un avertisment pentru offtopic.
-
Ai si tu dreptate...dar mie imi e greu...stau si adun cate un mob...sa fim sinceri...
-
HalfOf,in map1 este bug??cand dau in caini nu vine toata grupa....vine doar 1 caine...si trebuie sa omor pe fiecare in parte...se va rezolva asta??
Eu cred ca este facut intentionat bugul pentru cei ce folosesc hack-uri#Arsaces: Primesti un avertisment pentru offtopic.
-
Sincer sa zic mai bine nu s-ar rezolva bugul la caini map 1 , e cel mai bine hackari nu au unde farma
exista multe alte locuri de farmat si pica excelent .
Edit: aici veti zice , ce ca hackari aduna tot , tocmai asta e si ideea , asa ii depisteaza usorTin sa va anunt ca este FALS ce spuneti voi, pentru ca azi nu am putut alerga dupa caini pentru sosete din cauza a 5 hack eri pe ch4.Unul dintre ei un ninja chiar ma invata sa ii adun cu arcul si dupa sa ii omor cu pumnalul :):):):):)altul cica acum mi s au terminat mantiile:):):)( stim cum arata acum cand dai o mantie...ms staff ului).Concluzie degeaba a fost implementat acel sistem anti hack ca tot sunt hack eri pe Polaris CHunjo.
On: multumim frumos HalfOp pentru informatia primita cu echipa plecata si multumim pentru acest event frumos pe orice plan.In final rezolvati ceva cu cateii aia sa vina si ei toti 3 din grupa si sa ne bucuram pana la sfarsitul eventului de acesta nu sa ne enervam ca alergam dupa ei pentru ca lumea mai are si alte treburi in viata reala si mai intra si ei 2,3 ore sa bata la event...SUCCES -
Salut!
Wiki a primit şi el update şi o să fie în continuare actualizat cu elementele lipsă ( pagini, imagini etc ).
Până atunci :
Spor la farmat!
-
QuoteDisplay More
HalfOp : Dragi jucatori,
asa cum am spus deja, eventul de Craciun nu este singurul pregatit!
Urmatorul program, este valabil:
06.12.2015
30% EXP Bonus 6h
12h drop Cutie Okey de Bronz / Cutie Carti minigame) (la metine)
09.12.2015
12h drop de Cufere Clar de luna (la metine)
11.12.2015
30% EXP Bonus 6h
12h drop Cutie Okey de Bronz / Cutie Carti Minigame (la metine)
15.12.2015
4h drop Cufere Clar de Luna
8h drop Cutie Okey de Bronz / Cutie Carti Minigame (la metine)
19.12.2015
Urca in DT cu GM-ul
12h drop de Artificii de Craciun
24.12.2015
24% EXP Bonus 24h
12h Sansa de Drop iteme +30%
27.12.2015
4h drop Cufere Clar de Luna
01.01.2016
6h drop Cufere Clar de Luna (la metine)
6h drop Cutie Okey de Bronz / Cutie Carti Minigame (la metine)
04.01.2016
12h Sansa de Drop iteme +30%
3h drop Artificii de Craciun
3h Cutie Okey de Bronz / Cutie Carti Minigame (la metine)
07.01.2016
30% EXP Bonus 6h
8h drop Cutii Verzi de Ebonita (la metine)
Toate cele bune,
Echipa Metin2
Ma poate lamuri va rog cineva intre ce ore se vor tine toate ?
Multumesc .Spor + drop la farmat .. ca evente tot sunt
-
Ooo Da...
De cand joc eu metin2 nu am mai avut parte de un asemenea event international bogat in evenimente.Bravo staff ului pentru ca au facut acest event craciun 2015 pe placul la toti jucatori.Frumos din partea voastra sa ganditi asa ceva si sper ca acum NU o sa se mai gaseasca nemultumiti cum erau in eventele trecute...SUCCES
PS ...orele cand se tin aceste mici evenimente se anunta ori pe forum ori inainte pe chat -
Bravo GF Bravo Staff-ului
Anul acesta este singurul in care avem detoate. Sunt numeroare eventuri iar staff-ul ofera informatii mai rapid si mai de calitate.
Poti face "n" lucruri in aceasta perioada. Pentru prima data incercati sa ne faceti pe plac.
Super eventul. Ofera foarte multe posibilitati. Dispare monotonia si putem profita de tot. Chiar si cu hackari tot poti face multe. Te gandesti ce merita sa faci, ce iti place si cum sa faci.
Succes tuturor.
-
Acest event este perfect

-
Eu am o eroare la tombola , am castigat cele 5 bilete aurii sa joc la roata gratis, si am iesit din item shop si cand am intrat iar nu ma lasa sa joc si nici biletele aurii nu le mai aveam
-
1h de batut in v4 prima camera cu manusa,eu fiind lv 81:
-45 sosete
-2 seturi okey
-20 mingi -
Topul de la scor total ( punctele facute cu seturile de card ) o sa se reseteze de mai multe ori sau doar la final ?