[Discutii]Event Craciun 2015

• La ce este mai profitabil sa farmezi pentru sosete sau pentru seturi?

Am farmat cu un cont mic cu manusa si din cufar de craciun am luat mai mult yang...

• Am aceeasi problema ca si kokojamboo cu aceeasi pozitionare a jetoanelor norocoase in IS ca in printul lui. Am reinstalat jocul si am facut si update la internet explorer, desi nu il folosesc (folosesc chrome si mozilla), problema persista. As dori sa imi pot lua premiul, se poate rezolva ceva?

Am rezolvat: am windows 7 si aveam internet explorer 8(desi i-am facut update), am instalat internet explorer 11 si nu mai am probleme.

Edited once, last by Dapix ().

• Pentru cei cu "probleme de colectare", am o intrebare stupida, care nu-si are rostul in mod normal.. dar totusi, sa ma asigur: aveti browser-ul internet explorer cu update la zi?

Deci eroarea cu cele 3jetoane nu reusesc sa o rezolv. Am incercat pe mai multe pc-uri si pe cele mai multe am aceasta eroare.Acasa am incercat toate variantele si nu imi merge. Normal ca avem update la zi. Voi testati pe un singur calculator tot. Suntem multi care intampina aceasta problema. Pierdem premii degeaba. De hackari nu mai zic nimic.
    Am postat in sectiunea gresita. Imi asum advertismentul. Rog mutare topic.

//Arsaces: Topic unit cu cel dedicat.

• Am si eu o problema cu colectarea premiului de la jetoanele de la tombola . Imi apare premiul si nu il pot colecta, am vazut ca si altii au aceasta problema cum o pot rezolva?

• Am si eu o problema cu colectarea premiului de la jetoanele de la tombola . Imi apare premiul si nu il pot colecta, am vazut ca si altii au aceasta problema cum o pot rezolva?

Problema aceasta o au peste jumatate de jucatori de pe metin... Au zis ceva de Update la Internet Explorer !

• Si eu am aceasi problema, am incercat cu toate tipurile de rezolutie si nu merge nici full screen nici windiws mode, nu are explorerul treaba deloc pur si simplu nu se poate colecta si nu exista deocamdata nici o solutie viabila la aceasta problema

• Faceti update la Internet Explorer 11 si se rezolva.

SolveForce daca nu stii, de ce dai informatii gresite? Bineinteles ca are treaba Internet Explorer-ul. Indiferent ce browser folositi voi, jocul este setat intern sa foloseasca Internet Explorer pentru afisarea paginilor. Iar Item Shopul nu este altceva decat o pagina HTML (de asta se si deschide identic daca intrati de pe site).

Daca nu credeti sau vi se pare ca stiti voi mai bine...va urez succes sa gasiti o alta rezolvare si sa anuntati si pe aici cand dati de ea.

Don't force it...take a bigger hammer !

• daca ati da pe butonul de primire a premiului si ati astepta 2 minute ati primi premiul deoarece e un sistem nou si intampina probleme de randament la inceput

• daca ati da pe butonul de primire a premiului si ati astepta 2 minute ati primi premiul deoarece e un sistem nou si intampina probleme de randament la inceput

mie nu imi apare butonul de primire, daca ma poti ajuta cu un print te rog ar fi perfect.in rest totul merge normal

• Faceti update la Internet Explorer 11 si se rezolva.

SolveForce daca nu stii, de ce dai informatii gresite? Bineinteles ca are treaba Internet Explorer-ul. Indiferent ce browser folositi voi, jocul este setat intern sa foloseasca Internet Explorer pentru afisarea paginilor. Iar Item Shopul nu este altceva decat o pagina HTML (de asta se si deschide identic daca intrati de pe site).

Daca nu credeti sau vi se pare ca stiti voi mai bine...va urez succes sa gasiti o alta rezolvare si sa anuntati si pe aici cand dati de ea.

Am internet explorer 11 si problema perista :lol:
    In schimb am intrat de pe laptopul prietenei si problema s-a rezolvat am colectat o data premiul in sfasit!!!
    Dubios e ca dupa ce am reusit sa colectez odata premiul si-a revenit pagina si pe laptopul meu.
    Insa a aparut o noua chestie smechera.
    Am 3 rotiri gratuite la Roata dar cand dau click sa intru imi da o eraoare si imi spune sa incerc din nou mai tarziu
    Edit: Se poate face Blitzerul (sigiliu) negociabil? Am 12 sigilii de 30 de zile :) la cum le da de des ar fi recomandat sa fie negociabile! :growup:

• Eu cand intru pe Internet Explorer mi se blocheaza si nu pot naviga , ce solutie ar fii mai buna sa il fac sa mearga si sa colectez de la tombola ?

• O mica intrebare, acel ren Blitzer care pica din cuferele din joc da bonusurile celui din itemshop ? Am vazut ca viteza de miscare o da, dar experienta ?

• O mica intrebare, acel ren Blitzer care pica din cuferele din joc da bonusurile celui din itemshop ? Am vazut ca viteza de miscare o da, dar experienta ?

Salut!

Acele sigilii sunt la fel, diferă metodele prin care pot fi obţinute. Cine nu are răbdare şi îl vrea cât mai repede, îl poate achiziţiona din ItemShop, cine este mai norocos, îl obţine din Cuferele Okey.

Link : Sigiliu Donner + Sigiliu Blitzen

Mult noroc!

• Pentru cei care au probleme de colectare,nu pot naviga prin IS sau nu le apar tombola,roata sau toate butoanele/obtiunile!

1. Asigurativa ca aveti updatat INTERNET EXPLORER (la cei cu XP sa aveti cel putin versiunea 8,cautati si descarcati/instalati in cel mai rau caz)

2. Si cel mai important intrati in Internet Explorer si apoi clik pe Tools , Internet options , Advanced , Restore Advanced Setting , Apply si Ok !

:dash: Dupa multe ore si nervi in care m-am impotmolit in tot felul de setari,updateuri si etc acesta a fost singurul :lol: mod in care am reusit sa navighez prin IS fara probleme! <folosesc XP>

OFF: Dupa parerea mea vechiul IS era cu mult mai practic,cel putin din punct de vedere vizual!

• Am dat distribuie la cateva iteme castigate la tombola...si din pacate nu apar in depozitul din item shop ,am stat on 4 ore sa apara si nimic...Acum 2-3 zile am dat si au aparut. Ce trebuie sa fac? Folosesc mozilla firefox de multa vreme si nu am avut aceasta problema pana azi.

Edit. Joc pe serverul Orion

Edited once, last by H2O ().