[Discutii]Event Craciun 2015

• Stiu! De când a început tombola am tras zilnic. Daca am 10 iteme care nu sunt licori rosii sau albastre sunt norocos!

[size=24][color=#000066][align=left]Viata-i prea scurta pentru a te plictisi! :beer:

• M-am trezit cu noaptea-n cap sa bat pentru cl-uri asa cum scrie aici Eventul de Craciun 2015! .Am avut surpriza ca in loc de cl-uri, sa fie activat un drop de cutii okey de bronz :)).Ma bag la somn la loc, cred ca Half a incurcat orele intre ele. :thumbdown: :sleeping:

GYLDA//Topic unit cu cel dedicat

• Ce s-a intamplat ... de ce nu a inceput eventul cuferelor lumina lunii . sa stiti ca este un staf slab pregatit . m.am grabit sa ma trezes sa nu prin aglomerat si de la 6:25 pana in momentul de faa 8:52 nu am dropat nimic . Rusine ...
    O zi placuta . noua playerilor ne-ati stricat-o ..

• La Multi Ani! ca sa te simti mai bine si sa iti treaca supararea ..:)

#Arsaces: Primesti un avertisment pentru offtopic.

• da da da la multi ani tuturor . deci a fost vreo eroare . s.a gresit de la staff si o sa fie alta data eventul ??? credetima ca am farmat si acum dupa ora 12:05 pana in prezent ora 12:35 ... ce dumnezeu . unii playeri baga bani in jocul vostru ca fara noi nu a-ti mai tine jocul ... si luam manusi site si ne trezim devreme ... acum de ce fiecare membru staff tace? ce urmeaza sa imi dati avertisment postare dubla ? sau mai stiu eu ce reguli aveti voi ... eu zic ca e ok sa va revansati sa nu dati cu bata in balta la sfarsit de event ...

• Ce s-a intamplat ... de ce nu a inceput eventul cuferelor lumina lunii . sa stiti ca este un staf slab pregatit . m.am grabit sa ma trezes sa nu prin aglomerat si de la 6:25 pana in momentul de faa 8:52 nu am dropat nimic . Rusine ...
    O zi placuta . noua playerilor ne-ati stricat-o ..

01.01.2016
    06:00 - 12:00 - 6h drop Cufere Clar de Luna (la metine)
    12:00 - 18:00 - 6h drop Cutie Okey de Bronz / Cutie Carti Minigame (la metine)

Cred ca ti-am raspuns la intrebare , La Multi Ani

SuraMCG

• Pe 1 ianuarie la ora 6 dimineata, multi abia ajungem acasa la ora aia de la petrecere, mahmuri sau nu. Poate este si cazul staffului nostru, caz in care nu pot decat sa ma bucur, sperand ca eventul va fi reprogramat la o ora mai normala.
    Daca nu, inseamna ca s-a dorit a fi event pentru kinderi..

• Deci ... Ce se va intampla cu eventul pierdut de toti playerii azi . foarte aiurea ora ... Si nici macar nu a fost sunteti foarte mincinosi ... Sincer . halal staff . credeti ca asa s.a intamplat ppe celelte servere de metin 2 ? Cum ar fi uk us etc?

• 01.01.2016

Scrie clar ca dropul a fost la metine,deci degeaba ati batut mobi :)

• 01.01.2016

Scrie clar ca dropul a fost la metine,deci degeaba ati batut mobi :)

Tu nu intelegi, nu a fost drop...Eu am intrat la ora 5:55 si am asteptat sa inceapa eventul.Pe chat a aparut urmatorul mesaj : ''Drop-ul la cutii okey de bronz activat'', ceva in genu'.

• am incercat sa nu beau prea mult sa pot profita de eveniment dar vad ca gm au sarbatorit in stil mare.E mai bine asa nici orele nu erau chiar bine puse la ora 6 plus ca dropu poate era mc si doar ne plangeam

• un event destul de bunicel, din 130 cufere de argint mia picat 14kk de yang si multa exp.

P.S. Vad ca uni sunt cam disperati de metin, pierdeti somnul pentru a farma zi si noapte. Si cand cineva din staff face o greseala voi incepeti repede sa spuneti ca stafful '' nu e bun de nimic'' . In loc sa apreciati ce face pentru voi.

Vand x7 Pietre Magice pe Nemesis. Pret: 149kk buc.

• Dupa ce se termina eventul "Cuferele Argontii , Aurii Okey" mai pot fi deschise?

Lume multa, oameni putini.

• Pe 07.01.2016
    http://wiki.metin2.ro/index.php/Eventul_de_Cr%C4%83ciun_%282015%29

P.s. Nu stiu ce are , nu ma lasa sa "scurtez" linkul ...

Cum sa se termine pe 07/01/16 daca cardurile okey mai au o durata de 7 zile si acuma suntem in 03/01/16??? :dash: Te rog nu mai induce jucatorii in eroare. :( Si cuferele okey vor mai tine doar 1 saptamana dupa ce eventul se termina, dupa ce sa terminat limita de o saptamana toate cufere argintii sau aurii vor disparea

Vand x7 Pietre Magice pe Nemesis. Pret: 149kk buc.

• Cum sa se termine pe 07/01/16 daca cardurile okey mai au o durata de 7 zile si acuma suntem in 03/01/16??? :dash: Te rog nu mai induce jucatorii in eroare. :( Si cuferele okey vor mai tine doar 1 saptamana dupa ce eventul se termina, dupa ce sa terminat limita de o saptamana toate cufere argintii sau aurii vor disparea

NU induc pe nimeni in eroare , asa scrie pe wiki.ro ( am lasat si link ) :lol:
    Poza : Click

Edited once, last by K05MYN ().