Iteme achizitionate gresit in Shop

 • Dragi jucatori,


  de vreme buna itemshop-ul a suferit o modificare, ce pare ca pe unii dintre voi v-a pus in dificultatea de a intelege ce caracter aveti selectat pentru a distribui itemele atunci cand achizitionati de pe site si nu din joc. Observand acest lucru, am adaugat (de multa vreme deasemenea) o optiune vizibila pentru a vedea server-ul si caracterul ce-l aveti selectat ca si principal. Aceasta setare este vizibila in centrul paginii, in partea de sus a shop-ului.


  Puteti oricand sa selectati alt caracter, dand un simplu click pe caracterul deja selectat, apoi, sub "Date utilizator" pe optiunea "Schimba", selectati caracterul/server-ul doriti si totul e rezolvat.


  Va rugam insistent sa fiti atenti pe ce server faceti achizitii, atunci cand le faceti de pe site, deoarece acestea nu vor mai primi support. Daca pana acum ceea ce ati achizitionat gresit v-a fost mutat pe server-ul dorit, incepand de astazi, acest lucru nu se va mai intampla.
  Consideram ca a fost destul timp la dispozitie pentru a intelege sistemul nou si ca putin mai multa atentie din partea voastra nu strica.


  Multumim pentru intelegere,
  Echipa Metin2

  :komp:
  Heroes never die. They just go in hell to regroup.


  Niciodata un GM nu va va cere datele de logare de la contul dv. Nu dati datele la nimeni !
  email: HalfOp@metin2.ro

  Ingamename [CM]HalfOp
  IRC : `HalfOp


  Dacă ai scăpat telefonul în apă, pune-l într-un vas cu orez cel puțin 24h. Pe timpul nopții, orezul atrage chinezii care vor veni să ți-l repare.


  57852484_659141814538437_3300013516013961216_n.jpg