Sugestii concursuri!

 • Dragilor,


  Pentru ca unii si-au manifestat dorinta de a participa la concursuri, sunt deschisa la sugestii pentru posibile concursuri pe forum. Deci, astept de la voi incepand de astazi pm-uri in care sa va spuneti off-ul (mai exact ce concurs ati dori pe forum). Rugamintea mea este sa nu fie ceva fantezist si sa nu fie ceva care s-a mai incercat si care nu a avut participanti.


  O zi buna.

  If I cannot bend heaven, I will raise hell!

  3513615.webp
  I'd rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity!

 • Eu propun reluarea eventurilor vechi, cele ce aveau succes pe forum....Povestea lunii, SOTM. Forumul se duce de rapa incet, dar sigur. Inainte, se posta pe forum intr-o ora mai mult decat se posteaza acum intr-o zi, cred ca aceste concursuri ar avea cativa participanti ( sper).
  Sincer sa fiu, nu stiu de ce nu se mai organizeaza SOTM, ultima editie a avut suficienti participanti si cred ca s-ar putea realiza din nou.

 • Ultima editie (si nu e aia care a fost postata) a avut 2 participanti. Povestea lunii am mai incercat de 2 sau de 3 ori sa o aduc la viata. Multi doritori si participanti au fost odata 5 si apoi 2. Deci sa organizez aceste concursuri pentru cine? :)


  Si daca nu ma insel, am specificat in prima postare ca astept pm-uri cu sugestii.

  If I cannot bend heaven, I will raise hell!

  3513615.webp
  I'd rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity!

 • In primul rand , nu cred ca are vreo treaba sugestia mea cu topicul respectiv , dar avand in vedere faptul ca ai precizat mai sus ca nu se mai posteaza pe forum , eu propun sa organizati concursuri pe forum si sa incepeti sa postati niste clip-uri de promovare sau sa gasiti pe cineva care sa posteze pe youtube , sa fiti mai deschisi cu playerii , etc . Inteleg ca v-ati format o idee , in proportie de 90% din playerii actuali , sunt la caterinca , batjocura si mai stiu eu ce si nu ai cu cine sa te intelegi , iau in deradere ce se anunta si in-game si pe forum , au ramas cei "old school" sa zic asa , sper sa-mi iei in considerare reply-ul si cred ca ati putea selecta pe cineva din randul jucatorilor pentru ca sunt sigur ca sunt multi care ar fi interesati de chestia asta si doresc sa se "Afirme".

 • kap0n3l eu am cerut sugestii pentru concursuri. Ce concursuri ati dori sa se organizeze, nu cum sunt playerii de la ora actuala.

  If I cannot bend heaven, I will raise hell!

  3513615.webp
  I'd rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity!