Discutii Ziua indragostitilor+ Preview versiunea de client 16.0

• In concluzie noi de unde vom stiu daca participam la tragerea la sorti sau nu? Numaram metinele?
    Ele trebuie distruse / caracter sau cont?
    Legat de inventare: Puteri face misiunea O SINGURA DATA!! adica veti primii un rând in + ,restul vor trebuii cumpărate.

[size=24][color=#000066][align=left]Viata-i prea scurta pentru a te plictisi! :beer:

• Daca nu este event nu este bine .Daca se face event iar nu este bine .Cand se fac implementari noi in joc nu este bine .Daca nu se fac iar nu este bine .Oare cum ar fi bine ??? :angry3:

• Eu tot nu sunt lamurit pot desface tot inventarul din misiunile acelea cate 5 de misiune sau trebuie sa si donez ? :dash:

• Toate caracterele, care au distrust cel putin 450 de metine de nivelul lor, in hartile gratuite (DT-ul este exclus), pe durata eventului de Ziua Indragostitilor

1. In legatura cu pietrele metin.. "nivelul lor" se refera la un anumit interval de nivele? Daca da, care?
    2. Prin harti gratuite se intelege acele harti unde poti sa intri fara sa dai la schimb un ticket (ex.: bilet v2) sau fara sa existe o limita de nivel?
    Multumesc!

• Toate bune si frumoase, sper doar ca inventarul odata ce il obtii , indiferent ca e din item shop sau indeplinind acel sir de misiuni sau fie permanent pe acel caracter , in caz contrar ar fi destul de aiurea ;) .

Apoi conversia din yang in won cu acea taxare de 3% e cel putin ciudata , pentru ca won-ul aici e doar o unitate superioara a aceleiasi monezi in metin( ex in realitate avem bancnotele fata de monezi) , nu e vorba de moneda altui regat sau ceva de genul ...daca e o masura anti-criza :) atunci intelegem, totusi sper ca pe viitor sa nu ne fie taxate si logarile :gamer: .

Pentru scr1mdaniel , se refera la faputl ca in zadar vei bate metine de level10 in map ,daca tu ai level 70 , sti tu acea regula care spune ca trebuie sa ai -,+ 10 levele fata de piatra metin sau monstru ca sa ai probabilitate maxima de drop.http://board.ro.metin2.gameforge.com/user/81777-scr1mdaniel/

• Faptul ca vrajitoarea nu va mai aparea la portalul spre v4 mi se pare un DEZASTRU, mult timp acela a fost boss-ul principal al jocului, acolo au aparut rivalitati, batai intre regate, acolo s-au legat prietenii, prin acest update se duce tot ce a fost frumos la acest joc, chiar daca nu mai sunt prea multe lucruri frumoase.

• Faptul ca vrajitoarea nu va mai aparea la portalul spre v4 mi se pare un DEZASTRU, mult timp acela a fost boss-ul principal al jocului, acolo au aparut rivalitati, batai intre regate, acolo s-au legat prietenii, prin acest update se duce tot ce a fost frumos la acest joc, chiar daca nu mai sunt prea multe lucruri frumoase.

Si acolo o bateau doar cativa.Asa mai au si altii sansa sa o bata.

• Asta era si ideea, o bateau cei buni, jocul e pvp, nu v-ati ascunselea, erai mai bun, stiai buguri mai multe, o bateai.

Jocul este atat PvP cat si PvM. Mutarea locului de respawn al Vrajitoarei de Gheata mi se pare o idee buna. Acum cine o gaseste o bate,nu se mai "calaresc" toti sa o bata la portal. Si nu cred ca doar pentru ca sa schimbat zona de respawn or sa dispara acele rivalitati de care vorbesti.

[size=24][color=#000066][align=left]Viata-i prea scurta pentru a te plictisi! :beer:

• E adevarat ca doar 5 locuri din inventar putem obtine pe baza misiunilor (doar misiunea cu sef orc o singura data) iar restul se cumpara din IS.

• Aceeasi intrebare o am si eu. Am terminat prima misiune (omoara ork sef, omoara 5 golemi, omoara lordul), am deblocat o linie si nu a mai aparut alta misiune. Sau apar cumva in functie de lv?

• Eee atunci asta cred ca e tot. Cum am jucat atat timp cu 2 inventare asa o vom face si de acum inainte (cred ca nu sunt toti de acord sa cumpere din is iteme pt maritul inventarului). Pe scurt parerea mea e ca si acest update la partea importanta o da in bara.

• Eee atunci asta cred ca e tot. Cum am jucat atat timp cu 2 inventare asa o vom face si de acum inainte (cred ca nu sunt toti de acord sa cumpere din is iteme pt maritul inventarului). Pe scurt parerea mea e ca si acest update la partea importanta o da in bara.

Nu neeaparat, nu mai fiti asa negativisti. Orice nu e gratis, gata "o da in bara". De ce nu farmezi sa strangi yang si sa cumperi vouchere atunci cand se gasesc de vanzare. Asa vei avea MD sa iti cumperi ce vrei din Item Shop. A stiu, e greu si costa mult...soarta.

Si Biscuitii cu Proteine se achizitioneaza intial NUMAI din Item Shop, totusi marea majoritate daca nu toti jucatorii, au posibilitatea sa ii achizitioneze pe yang din shopurile altor jucatori. Din ce s-a anuntat, acele extensii de inventar ce se vor gasi in Item Shop sunt negociabile si se pot vinde asa incat daca nu doresti sa le cumperi cu MD poti astepta pana vor aparea in shopuri. Initial vor fi scumpe dar cu siguranta pretul va scadea, asa cum a fost si la Biscuiti sau alte iteme ce se cumpara initial doar cu MD

Iata deci ca variante exista, dar de ce sa ne bucuram de ceva nou si nu sa ne apucam mai bine sa ne plangem dupa obiceiul romanului ca deh...daca nu e "moka" nu e bun.

Don't force it...take a bigger hammer !

• Nu e vorba ca ma plang si la capitolul yang stau bine dar nu vad rostul pt care sa bag bani sa imi maresc inventarul. Nu stiam ca acele iteme de marit vor fi negociabile asa ca mai bine de banii bagati cumpar voucher ,cutii de pui sau orice dar nu acele iteme. Dupa atata timp maresc inventarul si hop il marim pe bucati 18 stagii din care 1 "moka". Si sincer imi convine si sa muncesc pt a le avea dar nu ma asteptam ca din 18 doar unul sa il facem pe baza misiunilor.

• Din ce am inteles eu sunt 18 misiuni fiecare deblocand o linie din inventar... Totusi acea misiune cu sef ork mi se pare aiurea,se putea implementa sa omori sefi in functie de lvl... In item shop de ce nu a aparut nimic in legatura cu expansiunea? 8|