[Discutii] Versiunea 16.2

• :komp:
    Heroes never die. They just go in hell to regroup.

Niciodata un GM nu va va cere datele de logare de la contul dv. Nu dati datele la nimeni !
    email: HalfOp@metin2.ro

Ingamename [CM]HalfOp
    Discord : [CM]HalfOp - https://discord.gg/Metin2

Dacă ai scăpat telefonul în apă, pune-l într-un vas cu orez cel puțin 24h. Pe timpul nopții, orezul atrage chinezii care vor veni să ți-l repare.

57852484_659141814538437_3300013516013961216_n.jpg

• Frumos update , si la inelul de teleportare , ne va scuti de multe drumuri lungi , mai ales la teleporter ca pot sa ajung la gigantici imediat :thumbsup:
    La razboaiele de bresle is foarte curios cum se vor desfasura noile batalii , voi intra ca spectator de curiozitate :)).
    Doar o mica nelamurire am : daca se poate intra la orice lv in harta cu dragonul , cat de puternic e ? Ce nivel are ? Ce bonusuri sunt bune impotriva lui ?

• trebuie sa cumparam iar locurile de breasla ..sau nu am inteles eu

• INTERESANT update referitor la inelul de teleportare, sistemul de conducere, introducerea (mai bine si mai tarziu ,decat deloc ;) ) a alchimistilor pentru toate zacamintele. De asemenea e bine ca au creat mai multa varietate in privinta razboaielor intre bresle. Ar fi totusi si lucruri carora nu le prea inteleg sensul , de exemplu acel plafon de exp pe care il poate un jucator dona in functie de nivelul breslei il vad mai mult o piedica , in special pentru cei care au farmeri de diferite nivele si care farmeaza mult si in consecinta si doneaza exp mult... iar acea viitoare banca si depozit in loc sa uneasca si sa cristalizeze ideea de joc in grup, tare mie teama ca va da o noua oportunitate amatorilor de senzatii tari 8) de a lasa cu ochii in soare jucatori sau grupuri de jucatori asa,mai naivi. Daca echipa de administratie va da suport destul de prompt in astfel de situatii cred ca si aceasta poate fi o idee destul de buna. Sa vedem ce drop va fi in noua temnita ca de ceva vreme bosi pe metin dropeaza ce si cand au chef 8) , iar ocazional dupa ce jucatorii de level mare se chinuie ,baga bani s.a.m.d mai trag cate un event din ala de pica de toate , doar sa ai manusi si sa stai on cat mai mult si uite asa piata e tot mai saturata si tot mai multi jucatori se lasa de metin2 ro. sau merg pe private... Oricum parerile pe care le putem avea momentan sunt cu privire la textul lui HalfOp, ce si cum va fi ramane de vazut.

• plafonare donatie exp .. pentru a cumpara acel itim cu md pentru a nu mai creste ... totul este gandit un favoarea lor :lol:

• Nu stiu unde sa ma uit,imi puteti explica care e treaba cu plafonul de donatie exp ?
    Daca te obliga sa cumperi pentru a nu creste in lvl cu farmerii atunci chiar e un motiv bun sa te lasi de joc

• poate nu am inteles noi bine .. o sa vedem de maine .. si asa nu prea am mai jucat ...dar nu inteleg se sterg breslele ?? sau ce vor sa faca :dash:

• Sa inteleg ca va trebui sa dam 38 de MD-uri pe luna doar ca sa ramandem la acelasi level ...
    Nu ma plang, eu sunt dispus sa donez pentru Inelul Secretelor dar nu asta ma deranjeaza; ma deranjeaza faptul ca impreuna cu versiunea 16.2, comunitatea noastra va scadea si mai mult.
    Sunt sigur ca jucatorii o sa gaseasca "Some way around it", de exemplu poti sa desfiitezi breazla de fiecare data cand ajunge la level 6 dupa care sa formezi alta noua, pare o bataie de cap pentru ca sunt si restrictiile acelea de timp. O alta cale ar fi sa te lasi omorat de mai multe ori si sa-l rogi pe "Zeul Zmeu" sa nu te binecuvanteze.
    Sunt chiar curios ce se va intampla dupa mentenanta ... :evilgrin:

• voi credeti ca ii intereseaza ..in loc sa il faca mai dinamic ,atractiv ..aici nu vorbesc de md . normal ca trebuie intretinut ..dar jocul sa dus in jos mai mult ..eu am inceput sa intru mai rar si alti prieteni .. nustiu ce vor :gamer:

• era mai frumos daca facea in functie de levelul liderului, +- 15 levele pentru membrii breslei,iar daca lideru avea lvl40 sa fie cat de cat usor sa il poata bate si el.

• Salut. Din cate am vazut pe DE, cand au introdus noul dungeoun, saptamana trecuta, runurile erau foarte usor de facut. Puteai bate pe mistret, iar mobii spawnati de piloni, prea usor de omorat, plus ca, peste toate astea, nu iti prea luai damage. Cum am zis, raportul dificultate - recompensa era ne-balansat. Daca s-a scos posibilitatea de a te urca pe mount si s-a marit dificultatea mobilor, nu inseamna ca e imposibil de realizat. Ca o parere proprie, as cataloga Temnita lui Meley, ca si dificultate putin peste un run la Razador, clar sub un run la Nemere.

• Am vazut un videoclip de pe germani in care s-au deschis 45 cufere Meley. Pot sa spun ca pe langa un yang de 760kk+, a facut nenumarate carti insotitor si iteme. Faptul ca s-a modificat acest lucru este foarte bine, deoarece recompensele erau prea mari in comparatie cu run-ul. Abia astept sa se termine implementarea, tinand cont ca nu conteaza nivelul :D

• Si eu am aceasi problema ! Probabil nu s-a terminat mentenanta pentru ca si pe site primesc aceasi eroare :)