[Discutii] Versiunea 16.4

• La inceputul verii HalfOp a postat ceva despre o implementare care va ajuta la echilibrarea claselor,dar care se amana pentru sfarsitul lui august datorita faptului ca este un update major si e mai bine sa avem rabdare decat sa se greseasca ceva
    http://board.ro.metin2.gamefor…irectorului-de-productie/

Din ce am citit eu pe acolo se renunta pt un moment la schimbarea skilluri-lor si a bonusurilor. Eu unul cred ca se va baga un nou stil pvp pe langa cel clasic de duel.

• Si eu cred ca este vorba de eventul king.

"If voting made any difference they wouldn't let us do it." - Mark Twain

• Asta ar fi chiar dezamagitor.Daca intr-adevar era vorba despre asta,o mai anuntau si pe pagina oficiala de facebook?

Nu stiu ce sa zic..
    Am uitat de acel comunicat, parerea ar trebui sa deschida serverul beta, deoarece mai bine testam inainte si daca pleyerilor le place update-ul sa fie implementat si pe oficial.
    Ar trebui o relatie Comunitate-Webzen mult mai apropiata, se pare ca ei nu prea le pasa de opinia jucatorilor...

• 2 sloturi pentru shop, e bine. :love:

• Titlu editat [ Versiunea 16.4 ]

:komp:
    Heroes never die. They just go in hell to regroup.

Niciodata un GM nu va va cere datele de logare de la contul dv. Nu dati datele la nimeni !
    email: HalfOp@metin2.ro

Ingamename [CM]HalfOp
    Discord : [CM]HalfOp - https://discord.gg/Metin2

Dacă ai scăpat telefonul în apă, pune-l într-un vas cu orez cel puțin 24h. Pe timpul nopții, orezul atrage chinezii care vor veni să ți-l repare.

57852484_659141814538437_3300013516013961216_n.jpg

• Un update interesant dar cate puncte ai nevoie pentru a cumpara un cufar?Ce pica din fiecare cufer ceva o descriere mai amanuntita ar fi buna.Nu am inteles cat dureaza acel manunchi de kasmir?

• "Numeroase imbunatatiri" ,sunt asa multe imbunatatiri incat si acum stau sa le inumar :)))))

• Un update interesant dar cate puncte ai nevoie pentru a cumpara un cufar?Ce pica din fiecare cufer ceva o descriere mai amanuntita ar fi buna.Nu am inteles cat dureaza acel manunchi de kasmir?

Vei descoperi ce si cate puncte necesita fiecare cufar, odata ce update-ul va fi aici, discutand cu NPC-ul indicat.
    Manunchiul va putea fi achizitionat pentru 7 zile/manunchi (daca vor fi si alte variante, ramane de vazut).

si bug-urile la freza cobra
    si inelul secretelor cand se vor repara?

S-a reparat eroarea ce nu permitea apariția ponturilor (tooltip/informatii) despre obiecte.
    S-a reparat eroarea în care ponturile (tooltip/informatii) despre obiecte nu erau centrate.

Versiunea 16.4

Nu inteleg faza cu elimi area cartii mineritului. Adica nu va mai fi dropabila si nu va mai exista acest skill.

Este vorba despre categoria "Minerit" de la Sticla de Negot. A fost considerata o categorie in plus, nefiind utilizata indeajuns.

Am ratat eu vreun anunt ?
    Tin minte ca versiunea 16.4 trebuia sa echilibreze clasele ...

Sa inteleg ca se elimina mineritul sau mai bine spus skill-ul de minerit, o sa fie precum pescuitul ... sunt sigur ca asta o sa vina ca un soc pentru multi playeri.

"Dragi jucatori,

asa cum am mentionat si in scrisoarea trecuta ce a venit din partea mea, Directorul de Productie, Webzen lucreaza impreuna cu noi la un nou update major cu privire la echilibrarea claselor.

Webzen a venit cu diferite sugestii, in special privind skillurile caracterelor, lucru pe care l-am si testat deja. Dar rezultatele venite in urma testelor ne-au facut sa ne schimbam punctul de vedere, si anume ca doar o schimbare completa si de durata este posibila, daca toate partile problemei sunt schimbate in acelasi timp, incluzand aici si bonusurile. Va puteti imagina ca acest lucru devine o provocare dificila, deoarece noi, pe de o parte nu vrem sa neindreptatim jucatorii de nivel mare schimbandu-le abilitatile si echipamentul prea mult si pe de alta parte vrem sa venim cu o solutie care sa mareasca distractia si care sa creeze oportunitati egale intr-un spatiu competitional. Schimbari de acest gen vor influenta complet jocul, atat PvP cat si PvM si deasemenea, vor trebui sa dea noi motivatii si obiective tuturor jucatorilor.

Stim ca acest lucru va insemna o schimbare critica, de aceea am respins ideea de a implementa versiunea cu schimbarea skill-urilor, schimbare de sine-statatoare si vom continua sa analizam si sa imbunatatim designul. Drept urmare, din pacate, ma simt nevoit sa va rog sa aveti putin mai multa rabdare, deoarece dorim sa evitam orice posibila greseala. Sper ca veti intelege."

Comunicat din partea Directorului de productie?

"Numeroase imbunatatiri" ,sunt asa multe imbunatatiri incat si acum stau sa le inumar :)))))

Daca din punctul tau de vedere "imbunatatire" inseamna "noutate", ar trebui sa o iei de la capat cu anumite cuvinte si intelesul lor. Imbunatatirile includ si rezolvarile de bug-uri (actiunea de a face un lucru mai bun decat este), iar aceste rezolvari sunt destule, deci, le poti 'inumara' in continuare.

:komp:
    Heroes never die. They just go in hell to regroup.

Niciodata un GM nu va va cere datele de logare de la contul dv. Nu dati datele la nimeni !
    email: HalfOp@metin2.ro

Ingamename [CM]HalfOp
    Discord : [CM]HalfOp - https://discord.gg/Metin2

Dacă ai scăpat telefonul în apă, pune-l într-un vas cu orez cel puțin 24h. Pe timpul nopții, orezul atrage chinezii care vor veni să ți-l repare.

57852484_659141814538437_3300013516013961216_n.jpg