Update-urile sunt interesante, nu impresionante . Insa ceea ce-mi place este promovarea noului update impreuna cu un video . Este cea mai buna promovare , prin puterea exemplului .
[Discutii] Versiunea 16.5
- AlexHash
- Closed
-
-
Chiestia cu risipa nu prinde deloc bine ... Hai sa zicem 40 de lv mai inteleg , dar 8 lv ? Pai si eu nu ii mai bat pe cei de 55 cu contu de 42 P tais P risipa :((
-
cu risipa au facut chiar o prostie si unu la 85 mai aveau sanse vs un mental de lv mai mare daca prindea risipa asa slabe sanse
-
E nasoala chestia cu risipa,in rest e Ok si imi place ca se baga mounturi noi,arata chiar super.
-
Vad ca acolo sus in dreapta apare scris EVENT. Vreau sa stiu un singur lucru. Vor mai exista SETURI OKEY anul acesta de craciun ? Intreb ca sa stiu daca mai are rost sa joc pe timpul acestui event.
-
In scop constructiv, si parerea mea este ca diferenta de 8 niveluri pentru risipa este mult prea mica. Nu sunt de acord ca playeri de lvl 18 sa prinda risipa la cei de 120, fiindca asta e doar trolling, dar nici asa. Ar trebui sa fie limita in jur de 25-30 niveluri.
-
O limita "de bun simt" ar fi cea de 15 lv . Cand spun asta ma gandesc la inceputul cu adevarat al pvp , mai precis , dupa parerea mea lv 105 , si lv maxim atins , adica 120 .
-
Treaba cu risipa ar fi indicat undeva la 30 de levele diferenta !!!
-
Nu sunt de acord nici eu cu treaba la risipire!!!
Minim 15LvL si asa e nasol!
Ar trebuii sa tina cont si de parerile noastre! -
Unde scrie ceva despre risipire? Nu vad sa se mentioneze ca risipirea nu v-a mai functiona de la o diferenta de level . :))
-
Unde scrie ceva despre risipire? Nu vad sa se mentioneze ca risipirea nu v-a mai functiona de la o diferenta de level . :))
La sfarsitul de la video zice de risipire. Un update frumos dar ca de obicei trebuie sa fie ceva ce il strica acum e faza cu risipirea. Mai bine ar mari nr de lv in loc de 8sa fie 20-30. Mie unul nu imi convine ca acum playeri de 110+pe care ii bateam lejer sa imi creeze probleme pt ca nu pot folosi risipirea ca e diferenta de peste 8lv. -
La sfarsitul de la video zice de risipire. Un update frumos dar ca de obicei trebuie sa fie ceva ce il strica acum e faza cu risipirea. Mai bine ar mari nr de lv in loc de 8sa fie 20-30. Mie unul nu imi convine ca acum playeri de 110+pe care ii bateam lejer sa imi creeze probleme pt ca nu pot folosi risipirea ca e diferenta de peste 8lv.Inseamna ca sunt eu orb si nu vad unde scrie, vad doar pe Graffix folosind risipirea, care dupa cum ar trebui sa stiti daca sunteti sura AM nu are 100% sansa de a scoate buff-urile .

-
Mai ruleaza o data video-ul si da drumul la sonor de data asta! Iti spune clar din VOCE ca risipa nu mai functioneaza daca e diferenta de 8 niveluri.
-
Mai ruleaza o data video-ul si da drumul la sonor de data asta! Iti spune clar din VOCE ca risipa nu mai functioneaza daca e diferenta de 8 niveluri.
Asa da ca zice din voce dar sa scrie nu vad nicaieri, nu aveam sonor :)))
-
M-am reapucat de joc de asta data cu un AM l-am crescut am investit timp si cel mai important foarte,foarte multi bani acuma cand mai am un pic si 'il trec pe pvp' voi imi luati risipa mai raman cu degetu'
-
-
wtf? E o chestie aiurea ma intreb cine a avut acesta idee stupida,absurda etc iara se face o dezechilibrare maine iar si tot asa o sa ramana doar NPC-urile pe metin sa vorbesca singure intre ele 
EDIT: Cand am auzit treaba cu risipa... primul gand a fost sa ma las de sura sa ma apuc de vechiul warr! Pacat de banii investiti si timp!
-
E o idee buna treaba cu risipa -pana acum daca se supara un praf de sura de 75 si nu te mai lasa nu puteai sa cresti v4 sau sa faci dueluri- si au ales 8lv ca sa fie ca la otrava sau sangeros

-
Din cate am observat si pe alte prezentari de pe alte comunitati vor fi si cufere Okey...Observ ca Zona de razboi va benificia de niste imbunatatiri, mai ales faza cu toate masterele perfecte. Risipa probabil nu va ramane asa deoarece mi se pare destul de nasol doar 8 lvl, asa ca sper ca feed-back-ul primit va influenta cumva aceasta implementare si se va mari nivelul macar la 15 lvl. Astept urmatoarele anunturi cum si eventul de Craciun.Per total, consider ca metinul a primit un suflu nou fapt care va face ca mai multi playeri sa-l joace. Desi sunt sura am de 6 ani, si consider ca aceasta clasa a fost mereu dezavantajata in pvp, mai ales ca risipa era singura competenta care-l facea de temut, acum va fi si mai slab...dar, asta e...speranta moare ultima si sper...ca, macar odata, sura arme sa fie si el avantajat. Oricum personal multumesc echipei metin2.ro pentru munca depusa si le doresc succes in continuare.O zi buna
-
E o idee buna treaba cu risipa -pana acum daca se supara un praf de sura de 75 si nu te mai lasa nu puteai sa cresti v4 sau sa faci dueluri- si au ales 8lv ca sa fie ca la otrava sau sangeros

La 75 mai rar un sura cu m + la risipa (cu exceptia celor pvp). Si ca sa investesti timp si bani pt a face lv si de pvp si sa vezi ca bati lejer caractere mult peste lv tau ajutandu-te de risipa si acum dintr-o data chestia asta cu8 lv diferenta ,atunci o sa vezi cat de "buna" ti se mai pare ideea asta.
-
Deci asta e pentru Half , sa inteleg ca acum un sura arme daca nu are 115 poate sterge caraterul ori se face farmer ,ca nu mai are sanse in pvp ,un sura arme de 105 iteme bunicele avand in vedere ca are doar sabie in mana are 0 sanse cu cineva de 115 nu mai zic de faptul ca ai 60 sansa la risipa , ADICA MAI PE ROMANESTE BAGATI 300-400 RON sa faceti level 115 (inel elixir etc ) , SI VA BUCURATI SI VOI DE PVP. Sa fiu si putin fair play o diferenta de 15lvl ar fii rezonabila , pentru pvp trebuie sa ai 94 si biologul terminat acum cand mai toata lumea are iteme nu mi se pare corect sa stea cineva cu cont de lvl 18 p risipa la bataie generala sa enerveze lumea .Si uite asa se pierd playeri
-
voi ăstia care comentați că nu vă convine risipa banuiesc că sunteți sura arme, pai eu unul sunt de acord cu faza cu risipa, nu mi se pare corect ca eu să mă bat in map 1 la lvl 115 și să vină un pârlit de sura de lv 75 sa îmi scoată aura doar de oftică pt că ia bătaie!!! O idee minunată cu diferența de 8 lvl și aștept cât mai multe update-uri de genu ăsta!