Ce părere aveți?Eu unul sunt curios in ce fel s-a schimbat dropul la cutiile okey.De-abia aștept sa înceapă.
Eventul de Iarna 2016
- Avantul
- Closed
-
-
E super oke daca vorbim din punctul meu de vedere pentru ca niciodata nu am cautat sa fac un profit imens dintr un event ci doar sa-mi imbunatatesc contul si sa ma distrez,e unul dintre cele mai asteptate eventuri,un event care incheie inca un an alaturi de echipa metin 2 ro!MULTUMESC SI LE DORESC RABDARE si mult timp de acum inainte alaturi de noi!

-
E un eveniment foarte așteptat,mai ales evenimentul Okey,care după părerea mea este foarte reușit,pacat ca odată cu el vor apărea și boții,dar vorba aceea :" pădure fără uscaciuni..", oricum este foarte bine și foarte profitabil pentru toți playerii,vă urez tuturor succes!
-
Este foarte bine ca au luat decizia modificarii dropului la carduri in functie de nivelul mobilor. Astfel nu o sa mai fie oameni care sa faca profit excesiv folosind softuri ilegale.
Sper doar ca dropul cuferelor sa ramana macar la fel de bun ca cel de anul trecut si ar fi dragut daca s-ar baga drop la mamuti din cufere, eventual in locul renilor :).
Mult succes tuturor la acest event!

-
12 ore de drop cl ? vad eu bine ?
foarte tare eventul de 1 decembrie, dar cam aiurea ca nu mai merg negociate seturile de carti -
este schimbat ceva in comparatie cu anii trecuti la vinul care il primesti de la Mos si la cadou .
De asemenea vinul dureaza doar cat este eventul activ cele 11 zile sau poate fi pastrat si folosit mai tarziu ?
Continutul cadoului de la Mos este la fel ca pe wiki , si de asemenea dropul la sosete a suferit vreo modificare sau nu in comparatie cu anii trecuti , niste informatii in plus ar fi bune sau o comparatie a eventului si itemelor cu cele din anii trecuti .GYLDA//Topic unit cu cel dedicat.
-
niste modificari foarte bune sau facut acest an deoarece anul trecut era plin de hackeri map1 care faceau seturi sa le vanda.Cand credeam ca nu mai faceti nimic bun sa scapam de hackeri in sfarsit ati gasit o solutie pentru unul dintre cele mai importante evenimente
-
Bune si nebune, e ok ca nu se negociaza dar nu stiu de ce a trebuit sa modificati si dropul la ele. deasemenea asteptam si o lista cu noul drop din cuferele okey daca se poate
-
Sunt de parare ca seturile trebuiau negociate....eu unul le vindeam anul trecut nu le jucam.....
-
dropul cred ca l-au modificat tot din acelasi motiv(hackeri) care erau doar map1 si map2 acum nu vor putea face asa mult profit cu ele fiecare face profit dupa nevoie la lv mare ai nevoie de mai multe
-
Sa zicem ca eu as vrea sa fiu pe primul lor pe server....dar nu imi permite timpul sa pot bate mult pentru seturi...si am ceva economii facute sa cumpar seturi...de ce ati facut sa fie negociate? nu este deloc bine pentru cei care isi doreau sa cumpere seturile sa obtina cat mai multe puncte
-
Sa zicem ca eu as vrea sa fiu pe primul lor pe server....dar nu imi permite timpul sa pot bate mult pentru seturi...si am ceva economii facute sa cumpar seturi...de ce ati facut sa fie negociate? nu este deloc bine pentru cei care isi doreau sa cumpere seturile sa obtina cat mai multe puncte
Se.pot.cumpara.cufere....Alea.sunt.negociabile:))))
-
bangladesh007 sa stii ca e chiar foarte bine ce au facut, acum nu o sa mai fie plin de hackeri in map1 si map2 pentru ca nu pot vinde seturile. Eventual sa joace pe acele conturi cu hack si sa dea dupa Cuferele Okey pe contul mare....altfel nu mai au cum. E adevarat ca e umpic deranjant pentru cei care aveau de gand sa cumpere, dar mai bine asa decat sa fie iar plin serverul de hack-eri. Eventele sunt mai mult de distractie, nu pentru a scoate profit ;).
-
Se.pot.cumpara.cufere....Alea.sunt.negociabile:))))
doar ca ai nevoie de pachetu de carti ca sa faci puncte, si dupa primesti cufere. deci, nu poti face puncte cu cuferele care le cumperi

-
buna schimbarea..si asa nu aveam bani sa cumpar carduri..si asa am batut anul trecut si o sa bat si acum..o bila alba ptr staff
-
Si eu cred ca a fost o idee cam putin gandita chestia cu seturile de carduri, pentru ca poate eu nu vreau sa le joc si prefer sa le vand, insa, surpiza, acum nu mai pot...

-
bangladesh007 sa stii ca e chiar foarte bine ce au facut, acum nu o sa mai fie plin de hackeri in map1 si map2 pentru ca nu pot vinde seturile. Eventual sa joace pe acele conturi cu hack si sa dea dupa Cuferele Okey pe contul mare....altfel nu mai au cum. E adevarat ca e umpic deranjant pentru cei care aveau de gand sa cumpere, dar mai bine asa decat sa fie iar plin serverul de hack-eri. Eventele sunt mai mult de distractie, nu pentru a scoate profit .
Sa stea sa urmareasca cine joaca cu hack ca este de datoria lor....ce vina am eu ca aia folosesc hack??? eu poate am yang si vreau sa cumpar seturi sa poti fi pe primul loc in top...au stricat un pic cu asta
-
Sa stea sa urmareasca cine joaca cu hack ca este de datoria lor....ce vina am eu ca aia folosesc hack??? eu poate am yang si vreau sa cumpar seturi sa poti fi pe primul loc in top...au stricat un pic cu asta
Da asa ar trebui dar pentru aceasta schimbare , GM ar trebui sa fie angajati si platiti pentru munca lor .
Se intampla asa la ora actuala sau nu ?
Si cu asta cred ca intelegi de ce nu sta nimeni sa prinda hackeri prin toate hartile .De asemenea sunt de acord sa nu fie negociabile este foarte bine asa si daca s-ar putea sa se ia masuri si la alte evente cu atat mai bine sa mai scada din numarul hackerilor .
-
Da asa ar trebui dar pentru aceasta schimbare , GM ar trebui sa fie angajati si platiti pentru munca lor .
Se intampla asa la ora actuala sau nu ?
Si cu asta cred ca intelegi de ce nu sta nimeni sa prinda hackeri prin toate hartile .De asemenea sunt de acord sa nu fie negociabile este foarte bine asa si daca s-ar putea sa se ia masuri si la alte evente cu atat mai bine sa mai scada din numarul hackerilor .
Stiind ca nu sunt platiti....dar totusi li se ofera anumite bonusuri pe conturile lor de metin.....si totusi nu e problema mea asta...de ce au aplicat la staff daca stiau ca munca lor e in folosul comunitatii???am eu vreo vina???
-
daca vrei sa fi pe primul loc mergi si muncesti sa ajungi acolo daca nu ai timp nu e vina nimanui.mie tot mi se pare ca au facut un lucru bun cu acest event pentru ca anu trecut uni au scos foarte multi bani din acest event iar alti nau facut deloc