[Discuții}Event 10 ani în Metin2!

• Daca te uiti la esarfele caracterelor din imagie o sa vezi ca scrie 10. Deci e vorba despre eventul de 10 ani 100%.

• pare ca o samanca si un war au un copil, cine stie, poate e vorba de un copil al unor caractere care sunt casatorite care habar n-am ce rol o sa aiba.. ceva gen pet, sau poate un fel de caracter

• pare ca o samanca si un war au un copil, cine stie, poate e vorba de un copil al unor caractere care sunt casatorite care habar n-am ce rol o sa aiba.. ceva gen pet, sau poate un fel de caracter

De fapt "samanca" aia este razboinica, daca te uiti la armura. Samanca are "BETA" pana la calcaie. Eu vad un "10" pe fundal, deci are legatura cu eventul de zece ani. Mai vad o esarfa noua si copilul dintre cuplul de razboinici, ceea ce ma duce cu gandul la un nou sistem. Time will tell.

• Ce parere aveti ?
    Eu unul nu prea am inteles mare lucru,sincer.cate fanioane trebuie duse si unde pentru a primii chestiile alea ?

• M am saturat sa i aud pe unii playeri ca ba eventul e slab , ba nu stiu ce ba nu stiu ce. Credeti ca ajutati pe cineva daca voi comentati asa ca niste @edit? Ziceti mersi ca se organizeaza ceva si ca puteti scoate profit din ceva nu va mai plangeti ca muierile.

@HalfOp - avertisment pentru limbaj/postare dubla.

• Topic-uri unite.

:komp:
    Heroes never die. They just go in hell to regroup.

Niciodata un GM nu va va cere datele de logare de la contul dv. Nu dati datele la nimeni !
    email: HalfOp@metin2.ro

Ingamename [CM]HalfOp
    Discord : [CM]HalfOp - https://discord.gg/Metin2

Dacă ai scăpat telefonul în apă, pune-l într-un vas cu orez cel puțin 24h. Pe timpul nopții, orezul atrage chinezii care vor veni să ți-l repare.

57852484_659141814538437_3300013516013961216_n.jpg

• Haios tare animalutul ala de copil.
    Orice fel de event e binevenit ! E un plus,"calul de dar,nu se cauta la dinti" Care nu stiti ce ineamna,intrebati parintii..sau mai sigur bunicii.

• Frumos eventul de 10 ani+ ziua indragostitilor,,,dar cand se incheie acest event???Pet ul razboinic este foarte haios, dar ce bonusuri ofera??? tare impotriva monstrilor+ pv, oare??

La revedere metin2ro

• Superb!Abia astept sa vad ce premii aditionale ofera monezile !Ce tare e petul razboinic parca ar fi Songoku :)))!Bv si multumim pentru event!La multi ani metin2! :jumping:

Nu trage niciodata concluzii fara sa ai toate datele.

• "S-a îmbunătățit căderea ierburilor de la monștrii Suveran En-Tai și Jotun Thrym."
    Asta mi se pare o gluma proasta. Am mai spus-o si o repet: DROPUL ESTE PENIBIL la Distrugatori si in Temnita Erebus - la Bagajanamu si Jotun. Drop ca: Piatra Lunii, Agate, Dioxid de Titan, Design Armura, Curele Dure sunt puse doar pe foaie. Mi se pare o mare teapa si inselatorie, sincer. Si nu spun asta dupa 5 Distrugatori si un Jotun batut. Dar e totusi ok....o sa avem parte de mai multe ierburi.

• Acest event de 10 ani pare destul de interesant , de abia astept sa inceapa sa vedem mai bine despre ce este vorba , si in legatura cu acel pet razboinic , ma mira faptul ca dau gratis ceva cei de la gameforge :thumbsup::D

• Mi se pare incredibil de interesat evenimentul. Il astept cu nerabdare deoarece este ceva diferit, trebuia sa vina ceva diferit, ceva care sa ne faca sa devenim din nou maniacii acestui joc. Felicitari Gameforge pentru eveniment, speram ca va fi unul bun!