[Discuții}Event 10 ani în Metin2!

• Sincer sa fiu mi se pare putina bataie de joc...adica totusi ca sa facem pentru 5 caractere ne trebuie 1750 de fanioane...e cam imposibil de facut..trebuie sa stam 12 ore pentru asa ceva.. Si ca sa faci doar cu un cont iti trebuie 13 zile ca sa iti iei in add sau un schimba.

• @HalfOp ne poti spune ce pica in Cufarul Aniversar de la Negustorul Aniversar(20 monede aniversare) ?

:komp:
    Heroes never die. They just go in hell to regroup.

Niciodata un GM nu va va cere datele de logare de la contul dv. Nu dati datele la nimeni !
    email: HalfOp@metin2.ro

Ingamename [CM]HalfOp
    Discord : [CM]HalfOp - https://discord.gg/Metin2

Dacă ai scăpat telefonul în apă, pune-l într-un vas cu orez cel puțin 24h. Pe timpul nopții, orezul atrage chinezii care vor veni să ți-l repare.

57852484_659141814538437_3300013516013961216_n.jpg

• Buna ziua, as dori sa stiu si eu ce bonusuri ofera costumul si frizura de muschetar si ce durata are.
    De asemenea ce bonusuri ofera pet-ul Bonsai de la Negustorul Aniversar

Multumesc anticipat!
    O zi buna !

• deci da petul are durata de 10 ani si cu toate astea e doar de design , nu ofera nimic cel care se poate cumpara cu monede, iar cufarul cu 500 de monede tot nu sa raspuns HALF cum se poate achizitiona?:)

• Ce drop este in ciocolata si trandafiri ? Din ce am auzit de la alti playeri cica e posibil sa pice si esarfa, dar nu stiu care..

• Mie pana acuma mi-au picat elixire liquori un iures si un valentino in cutie din aia mai mult nu stiu ce sa zic, premit elixirele sunt din alea S si nu se pot baga depozit

• Cred ca e unul dintre cele mai bune eventuri (cel putin momentan). Daca muncesti, poti sa faci destul de multe la eventul asta...

O singura problema: la bossii la care se contorizeaza hiturile e cam aiurea cand se strang vreo 50 de oameni pe el, mai ales cand sunt din regate diferite. Cred ca ar trebui facut ceva in legatura cu asta (eventual sa se spawneze bossii special pentru un anumit regat, sau sa apartina regatului a carui jucator a dat primul in boss sau alte solutii de genul acesta) pentru ca e tiganie pe un amarat de boss... Mai mult decat atat, sunt unii care doar ca sa ii enerveze pe ceilalti, il trag dupa ei si il plimba prin toata mapa (mai inainte am omorat un boss cu care ne-am chinuit vreo 30-40 min pentru ca era un ninja arc care il invartea pe acolo...). Sper sa se rezolve aceasta problema.

In rest, premiile pe care le poti obtine de la event mi se par foarte bune, mai ales ca poti sa iti alegi ce vrei sa ,,dropezi".

Inca o intrebare: cufarul cu premii pe care il poti cumpara de la negustor, se poate deschide o singura data?

• parerea mea este o dezamagire totala de ieri de la ora 11 pana seara la ora 22 cu mic delete de pauze am reusit sa strang doar 200 de fanioane si cand mam aruncat ochi in npc aniversar am ramas socat vazand cat de scumpe sunt itemele pe bune? Cel cu spirit razboinic este ok imi place