calinbv tu de la 11 la 22 ai facut 200 fanioane?
unde bati frate de ai asa drop rau
eu de la 20-23 am facut 180 fanioane in v2 cu manusa de 3 ore.
e foarte bun eventu cu fanioane
MULTUMIM GAMEFORGE ![]()
[Discuții}Event 10 ani în Metin2!
- CristianVsl
- Closed
-
-
Un eveniment frumos, atent pregatit, cu acest pet bonsai + care strange itemele de jos.Poti cumpara esarfa, piatra fierarului, schimba, add, costume etc...Insa preturile de la acel negustor sunt , sa zicem, destul de mari.1750 fanioane le faci destul de greu chiar si cu acest drop frumos.De exemplu pentru o esarfa sau un add trebuie sa farmezi in medie cam 3 zile asta daca stai 14 ore+ on.Un pic cam prea mult dupa parerea mea.Alea pot si sa esueze.Sincer nu stiu cati vor farma pentru acest eveniment.Dropul la trandafiri si ciocolate este destul de bun.
In concluzie un eveniment frumos in aparenta, ofera o gama larga de distractie, tine suspansul ridicat si nu ofera modalitati de imbogatire substantiala celor care au de gand sa abuzeze.
Ca o nota personala, cred ca ar fi fost benefic pentru economia serverelor ca acele fanioane/monede sa poata fi puse in shop.Nu cred sa fi afectat intr-un mod negativ piata.Iar cei care ar fi cumparat monedele din shopuri ar fi cheltuit din yang.La fel ca voucherele. -
si parerea mea e ca ar trebui sa fie negociabile monedele ca e groaznic. adica nu poti efectiv sa bati intr-una.Eu am batut ieri putin sa fac o moneda sa vad cam in cat timp o fac , si fac cam 1 la jumate de ora . Pentru 7 monede pe zi ar trebui sa stau cam 4 ore sa bat continuu .
E frumos eventul,nu e profitabil,imi place,dar daca ar fii monedele negociabile sa putem sa mai si cumparam ,ar fii super. -
Sunt de acord, trebuie sa stam prea multe ore sa facem 7 monede si pana la sfarsitul eventului nu strangem foarte multe.Din cate am inteles petul acela pe 10 ani e doar de decor
era ok un bonus acolo, ceva, cat de putin.Eventul e gandit dragut, imi place, dar ca recompense lasa putin de dorit.Dupa boss nici nu ma gandesc sa alerg, parca vad ce e acolo, toti la gramada, iar din ciocolata si trandafiri pana acum am luat doar licori, un pet valentinia si o boaba zen (am deschis cred in jur de 40) -
Dar din cuferele de aur de la sefi ce poate cadea ?
-
Eu zic ca luna februarie are cele mai multe eventuri de cand este metinul. Pe langa eventul de 10 ani + eventul ziua indragostitilor mai avem si alte doua mini eventuri... cel aditional si eventul lunii februarie. Deci, dragi jucatori, NU cred ca luna aceasta exista vreunul sa spuna ca NU a fost frumos pe metin2ro ...SUCCES
Bravooo staff ului pentru aceste eventuri organizate in luna februarie
[Event] Evenimente aditionale pentru Ziua Indragostitilor
Eventuri Luna Februarie

-
Din cate am observat,dropul la fanioane este unul foarte bun(poti dropa in jur de 200-250 pe ora),trandafirii si ciocolata sunt si ele un plus.Eventul cu sefi e cel putin lafel de profitabil ca si cel cu fanioane,am vazut foarte multa forfota pe server cu ocazia acestor evenimente,la ora 1 noaptea sa vezi 20-30 de insi chinuindu-se sa loveasca un boss care fugea de colo colo pe la bo
,trebuie sa recunosc chiar a fost distractiv si mi-a adus aminte de vremurile bune.
Per total evenimentul mi se pare foarte bun si se pliaza pe cam toate nevoile jucatorilor.Cu putina munca se pot obtine destul de lejer 15-20 monede pe zi si tinand cont ca evenimentul dureaza 30 de zile,cred ca toata lumea va reusi sa-si ia ceea ce-si doreste de la negustor.
Multumim si la multi ani Metin2RO ! -
Pica destul de bine fanioanele si pentru cei care nu stiau cand cumperi 1 cufar cu punctele de la acei bossi de event primesti o moneda aniversara
-
Fanioanele au drop chiar bun , aseara dupa ce-am strans 350 pentru a face monedele,am mai batut cateva minute fara manusile talharului pe mine sa vad daca se poate dropa si asa ,si exista drop . Evident un jucator care bate tot timpul fara manusi nu va fi foarte multumit dar avem posibilitatea atat in item shop cat si din joc de a achizitiona un astfel de item , asa ca nu prea avem de ce sa ne plangem. Pe de alta parte complexitatea si numarul mare de evenimente din zilele astea ar trebui sa multumeasca pana si pe cel mai pesimist, asa ca spor la treaba tuturor
. -
eu nu am inteles ceva.
ce pet are o durată de 10 ani ? -
Petul bonsai care il cumperi de la acel negustor cu 100 monede parca.
Eu fac 100-110 fanioane pe ora fara manusa,e destul de ok zic eu -
Salutare baieti!
Vreau sa spun ca fanioanele pica super ok, dupa parerea mea este un event bine gandit si bine pus la punct.
As avea si eu o intrebare, esarfa aniversala este permanenta? -
Logic, este o noua esarfa, ce e asa de greu de inteles o data ce se poate evolua nu are cum sa nu fie permanenta, altfel nu sar merita investitia!!!
-
Baieti aveti idee cumva daca influenteaza cu ceva manusa? sa nu o iau degeaba.
-
Sincer sa fiu eu am batut si cu si fara si cam acelas este dropul pe ora, acum depinde unde bati, este exact ca si cu cl pica bine in unele locuri si nasol in altele
-
Sincer sa fiu eu am batut si cu si fara si cam acelas este dropul pe ora, acum depinde unde bati, este exact ca si cu cl pica bine in unele locuri si nasol in altele
am inteles. mersi!
-
-
@HalfOp ne poti spune daca cutia cu Valentino ce pica la trandafiri tine si dupa event?
Eu am cutie cu Valentino si de anul trecut...deci ar trebui sa tina si aceasta la fel.
-
ce respawn are Spirit Războinic 3 h sau dupa 24 h ?
-
ce respawn are Spirit Războinic 3 h sau dupa 24 h ?
4 ore.